Valutata 5 stelle su 5

Ich habe zum ersten Mal bei Mantle bestellt und mir die THE SHROOM ESSENCE sowie die THE HYDRA PADS gekauft – und bin wirklich positiv überrascht! Meine zu Couperose neigende Haut ist bei... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Gillar deras produkter, har använt många under flera år. Rekommenderar särskilt dream mask, the showroom essence, lite cream, daily shield, eye smoother. Har även nu testat deras badolja och badsalt -... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vände mig till kundtjänsten med en fråga om en produkt som blivit defekt, förväntade mig bara svar på om den var farlig att använda eller ej - förväntade mig inte kompensation. De svarade snabbt, trev... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Beställde produkter nu när det var en kampanj att man fick The Shroom Essence på köpet. När jag fick den var locket trasigt. Skickade då bild och frågade om de kunde skicka ett nytt lock bara. Fick sv... Leggi di più

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

MANTLE is the Scandinavian skincare sensation transforming skin and the way we see beauty. With clean + clinical formulas and an empowering narrative, MANTLE creates award-winning products that highlight personal expression and honour your right to age.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

4,7

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Toppenbra!

Fick hem ett schampo där flaskan inte var fylld hela vägen upp. Kontaktade kundtjänst som svarade snabbt och gav kompensation i form av en generös rabattkod. Otroligt trevligt och professionellt bemötande från kundtjänst.

28 febbraio 2025
Logo di MANTLE

Risposta di MANTLE

Hej Denise,
Tack för din review.
Vi är glada att vi kunde hjälpa dig och att lösningen kändes bra. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller behöver hjälp med något annat!
Bästa,
MANTLE

Servicen hos Kundtjänst på Mantle

Mailade en fråga till Kundtjänsten på Mantle och fick ett bemötande som långt överträffade mina förväntningar! Såå snabbt och vänligt svar, med en lösning som gör att jag kommer att prata mig varm om detta företag...och inte enbart om deras fantastiska produkter, utan om dess medarbetar och deras kundorienterade inställning. Amazing! <3

17 febbraio 2025

Proffsig kundtjänst!

Jag har köpt Mantles produkter en längre tid därför att jag trivs med deras utbud; hittar det min 57-åriga hud behöver.
Det jag också trivs med, som jag vill framhålla i detta inlägg, är deras proffsiga och serviceinriktade kundtjänst. De är lättillgängliga, bara ett mail bort, och har alltid gett mig precis den hjälp jag behöver. Jag känner mig både trygg och sedd som kund utan att sätta foten i en fysisk butik. Proffsigt helt enkelt!

11 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Testat flera produkter av MANTLE och…

Testat flera produkter av MANTLE och tycker inte de lever upp till det de lovar. Det jag beställde sist var "fuktbomben" THE HYDRA SERUM. Den är faktiskt bara trams. Man blir direkt klistrig i huden av den. Även köpt the Dream Mask och the Miracle Mask och tyvärr tycker jag inte heller dessa lever upp till vad de lovar. Förstår faktiskt inte hur dessa produkter får så höga ratings. Tjejerna på Säker Stil rekommenderar också dem flitigt (därför jag köpte) men de kanske äger aktier i bolaget.

10 febbraio 2025
Logo di MANTLE

Risposta di MANTLE

Hej Jenny,
Tack för din review.
Vi är så ledsna att våra produkter inte levde upp till dina förväntningar. Hudvård är väldigt individuellt, och vi tar dina synpunkter vidare till vårt team. Hör gärna av dig till oss på info@mantleskin.com om du har några frågor eller funderingar så hjälper vi dig gärna.
Bästa,
MANTLE

Snabbt åtgärdad leveransmiss

Jag gjorde en beställning i helgen. Mycket för att om jag beställde över 800 kr en kräm skulle ingå. Men den saknades vid leveransen. Jag kontaktade Mantle som svarade direkt och nu levererar en kräm till mig. Sammanfattningsvis en mycket bra service av god kvalitet och kundorienterad. Love Mantle! 🤍

29 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Dyr returfrakt

Ångrade ett köp och fick då betala returfrakt på 150kr. De har inga returfraktsedlar man kan använda därav den höga kostnaden. Dåligt av ett företag som inte säljer helt billiga produkter.

28 gennaio 2025

Fantastisk service

Jag fick en fantastisk service när min order inte kom fram pga leveransföretaget. Bra och snabb uppföljning!

26 dicembre 2024

Excellent customer service

The customer service at Mantle are very attentive and I feel like they really do care about their customers. When I had a problem I got and answer and the problem resolved very quickly! And oh, I love their products ofcours, great packaging with minimialistic design and a truly luxurious feel.

29 novembre 2024

Topp notch kundservice

Först och främst älskar jag Mantles produkter men har även mötts med fantastisk kundservice. Vid mitt senaste köp locket var trasigt vid leverans på en av mina produkter och jag hörde av mig för att se om Mantle kunde skicka ett nytt lock. De var snabba med återkoppling och efter att ha sett bilder på produkten skickade de en helt ny produkt till mig. För mig är det att verkligen gå den där extra lilla milen i kundrelation. Hatten av.

13 dicembre 2024

Fantastisk kundtjänst!

Fantastiska produkter som jag köper återkommande! Har dessutom varit i kontakt med kundtjänst 2 gånger som har varit väldigt vänliga o hjälpt mig på direkten, känns tryggt o seriöst!

2 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Otroliga produkter och bra kundtjänst

Förutom otroliga produkter så har de en väldigt snabb och bra kundtjänst. Fick ett skadat paket med saknad vara och de var, trots att felet inte beror på dem utan hanteringen av posten, snabba på att återkoppla att de skickar en ny vara. Sådant uppskattas verkligen! Rekommenderar ALLA deras produkter.

2 dicembre 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più