Oseriöst företag! Sittkudden var av dålig kvalitet och gick sönder efter några få veckor. De undanhåller information om retur, återbetalning, tillverkning och var deras produkter egentligen kommer... Leggi di più
Bra för svanskotan, men skulle önska att den inte var så hög. Gärna om det finns en tunnare variant. I bilstolen så tenderar den att glida iväg samt ibland fått typ träningsvärk i lårmusklerna.
L'azienda ha risposto
- Negozio di mobili per uffici
- Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
- Negozio di articoli per il rinnovamento della casa
- Negozio di forniture per uffici
- Grossista di forniture per uffici
- Clinica per il controllo del dolore
Scritti dall'azienda
ErgoSitt är nästa generations ergonomiska hjälpmedel och framtiden inom sittkomfort. Våra produkter bygger på den banbrytande teknologin Hyperskum som aktivt avlastar trycket på svanskota, ländrygg och nacke istället för att bara dämpa det tillfälligt. ErgoSitt har utsetts till bäst i test i ett oberoende test utfört av Hälsa och Hjälpmedel där vår sittkudde jämfördes med sex av Sveriges mest sålda modeller och presterade bäst av alla. Våra produkter har redan hjälpt över tiotusen kunder i hela Sverige att minska smärta förbättra hållningen och få en mer bekväm vardag. Kunder lyfter särskilt fram den effektiva tryckavlastningen enkelheten i att använda kudden både hemma på kontoret och i bilen. ErgoSitt är valet för dig som vill kombinera medicinsk funktion med vardagskomfort och uppleva skillnaden direkt.
Jursla Lindväg 18A, 616 34, Åby, Svezia
- info@ergositt.se
- ergositt.se
Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Köpte kudden för att lindra smärta i…
Köpte kudden för att lindra smärta i svanskotan när jag satt i min fåtölj. Det fungerar och smärtan är borta.
Sittkudden funkar jätte bra
Sittkudden funkar jätte bra. Jag anvädender den i bilen för att ha ryggstöd.
Jätte nöjd med produkten!
Rekomenderar!
Bra för svanskotan
Sist jag var på långflygning fick jag…
Sist jag var på långflygning fick jag så fruktansvärt ont i svanskotan. Har spinal stenos bör tilläggas. Så jag köpte den för förhoppningsvis bättre komfort vid flygresor. Flög till Mallorca tor i slutet av april och det var en monumental skillnad. Inte bara värken i svanskotan uteblev. Helt plötsligt var flygstolen bekväm!
Supernöjd!
Oseriöst företag och dålig kvalitet!
De undanhåller information om retur, återbetalning, tillverkning och var deras produkter egentligen kommer ifrån och ingen garanti.
Man kan köpa samma typ av sittkudde med samma dåliga kvalitet från andra ställen för 200kr.
Detta är en bluff!
BÄSTA SITTKUDDEN
ÄNTLIGEN EN VARA SOM HÅLLER VAD DEN LOVAR!HAR INTE ORD FÖR HUR BRA SITTKUDDEN ÄR!
Sittkudden har varit en stor lättnad…
Sittkudden har varit en stor lättnad för mig efter att jag halkade på en isfläck och slog i svanskotan. Det tar lång tid att bli av med smärtan efter en sådan smäll. Nu sitter jag smärtfritt. Är väldigt nöjd.
Ej riskfritt och uppfyller inte nöjdhetsgarantin.
Min mamma köpte två sittkuddar efter att ha sett att de hade 60 dagars nöjdhetsgaranti. Hon kände att då vågade hon chansa med tanke på det höga priset.
Hon fick kuddarna och de är stenhårda. Mamma kontaktade Ergositt som nekade retur eftersom hon hade öppnat ytterförpackningen. Dvs inte påsarna kuddarna låg i utan den yttre vita påsen som de låg i med min adress på.
Reklamen säger "testa riskfritt hemma" mm. Det står inget om att påsen inte får öppnas för att kontrollera att de har skickat det som beställts.
Så nu har mamma två stenhårda sittkuddar och en faktura på 999 kr.
Riskfritt? Nej.
Nöjdhetsgaranti? Nej, inte ens i närheten.

Risposta di ErgoSitt
Bra och stadig sittkudde som håller att…
Bra och stadig sittkudde som håller att sitta på en hel kväll.

Risposta di ErgoSitt
Sittkudde-blev inte som jag tänkt mej
Sittkudde-blev inte som jag tänkt mej. Den är för hal för mej och för hård. Använder den inte. Och när jag använde den fick jag vända på den för att inte halka ur stolen. Jag hade sen tidigare en helt plan sittkudde med foamskum och jag hade hoppats på att denna skulle vara något liknande.

Risposta di ErgoSitt
Äntligen kan jag köra bil i långa…
Äntligen kan jag köra bil i långa sträckor utan att behöva stanna för att försöka få bort värken i höften. Trodde ett tag att jag behövde byta höftkula, nu är all värk borta i höften.

Risposta di ErgoSitt
Den fungerar mycket bra ,använder den…
Den fungerar mycket bra ,använder den när jag kör bil och lite längre turer

Risposta di ErgoSitt
Jag har haft besvär med ryggen många…
Jag har haft besvär med ryggen många år. Har provat allt. Sen hittade jag Ergo Sitt kudde på en anos. Bestälde en och hoppsan jag började sänna att den påverkar positivt på ryggen. Nu har jag haft kudden halv år. Siten regelbundet på den. Har beställt en till, vill inte vara utan den.

Risposta di ErgoSitt
Riktigt blufföretag som så fint skriver…
Riktigt blufföretag som så fint skriver TESTA RISKFRITT HEMMA prova på 60 dagar Får öppnas och testas
Du får öppna och använda produkten normalt
under provperioden, men den ska returneras i gott skick.
Full återbetalning om du inte är nöjd
Står även såhär:
Nöjdhetsgaranti
Om du inte är helt nöjd med ErgoKudden
kan du returnera den inom 60 dagar och få
alla pengarna tillbaka.
När man då inte är nöjd bla att den helt sjunker ihop när man sitter på den och åberopar nöjd kund garantin då vägrar de betala tillbaka och skriver att den måste vara OÖPPNAD för det är en kroppsnära produkt . Då ska man väl inte skriva under produkten att man får öppna sen HUR ska man kunna testa den riskfritt om man inte får öppna den
Ska man sitta på kartongen. Undrar hur många, stackare med värk de lurat. Köp aldrig nåt av detta, oseriösa företag

Höll ca 6 månader
Hade i min enfald trott att en kudde för den summan skulle hålla för att användas i lite längre tid än ca 6 månader... Spricka smala delen är tydligen något som man ska räkna med pga användning...och det är inte att räkna som en reklamation.
Efter att ha fått svar på recensionen efter ett par månader, där jag uppmanas att kontakta dom så gör jag det. Ingen återkoppling från dom...

Risposta di ErgoSitt
Det känns tryggt att ni håller vad ni…
Det känns tryggt att ni håller vad ni lovar. Jag fick pengarna tillbaka utan krångel.

Risposta di ErgoSitt
Hjälper mig bra när jag sitter länge…
Hjälper mig bra när jag sitter länge men har fortfarande värk i min ländrygg men mycket bättre än innan jag skaffade min ergo sittkudde

Risposta di ErgoSitt
Den här skitfirman beställer från Kina…
Den här skitfirman beställer från Kina när jag köpt av dem sen tar det drygt två veckor innan leverans. De använder equick som är leverentör från Kina. När man hör av sig till dem beklagar de och försöker skylla på väder eller annat som försenat leverens, vilket alltså är skitsnack då de väntar på equick att leverera till Sverige... Då kan man lika gärna beställa själv från temu.. snurra på hjulet och få samma vara för en tiondel av priset.

Kudde från Kina
Ingenstans framgår det att kudden kommer att levereras i en liten klump från Kina efter 14 dagar och av ett för mig helt okänt transportföretag.Detta måste informeras om.Av princip köper jag ingenting från Kina.
Kudden är returnerad och kundtjänst fungerar ypperligt.

Risposta di ErgoSitt
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.