Hekta På Tur Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,1

Ekstremt imponert over leveringstid! Tok 24 timer fra bestilling til vi mottok varene. Hadde bestilt for små sko og returnering og ny levering gikk utrolig kjapt og knirkefritt. Anbefaler å handle fr... Leggi di più

Det er først når du må reklamere og benytte deg av kundeservice du finner ut hvordan et firma er. Jeg fikk en vare som ikke var 100% i orden, og fikk testa dette. Først nærmest umiddelbart svar p... Leggi di più

1. Eventi e intrattenimento

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hekta På Tur er nettbutikken for deg som elsker friluftsliv og som elsker å bruke naturen rundt deg. Vi har et bredt utvalg turutstyr som vil bidra til å gjøre din turopplevelse enda bedre!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Positivt overrasket!

Fikk en god pris og produktene kom mye raskere enn forventet. Fikk også en liten gave med i pakken, noe som gjorde opplevelsen enda litt hyggeligere. Kan anbefales :)

27 luglio 2022

Godt og variert utvalg

Godt og variert utvalg, kjente merker, greie priser, kjapp levering, hyggelig håndskrevet hilsen og ekstra gave i pakka.... hva mer kan man forvente!

26 luglio 2022

Anbefales ikke

Anbefales ikke. Holder ikke det de lover med levering (Bestill NÅ for levering fredag). Når man klager til kundeservice er de fryktelig selvgode og sier de er så flinke så (og dessuten betyr ikke bestill nå, levering gitt dag noe når det står et annet sted at det tar opptil tre dager).

Jeg velger en butikker som ikke lyver og som tar (mye) bedre vare på kundene sine en Hekta på tur neste gang.

30 maggio 2022

Det er først når du må reklamere og…

Jeg fikk en vare som ikke var 100% i orden, og fikk testa dette.
Først nærmest umiddelbart svar på tlf, fikk nyttig info og mailadresse. Sendte mail, og fikk svar med forslag til løsning innen 30 min.
To dager etter var ny vare levert hos meg!
Jeg er ikke mindre en jævlig
fornøyd🙂

1 aprile 2022

Fornøyd kunde

Første gang jeg har kjøpt en vare fra Hekta På Tur. Jakken jeg bestilte var som illustrert på bildet, og den ble levert veldig raskt og bra innpakket. Så jeg er fornøyd :)

25 febbraio 2022

faktisk så god som det er sant.

trodde faktisk at ratingen på trustpilot var for god til å være sant.men de leverte så fort selv black friday på mandagen etter.ikke vært borti maken til kjapp og effektiv logistikk.flere har noe å lære her.

24 gennaio 2022

Lynrask levering!

Lynrask levering! 20 timer fra bestilling til pakken lå i postkassa! Vil med letthet velge denne butikken neste gang jeg skal bestille turutstyr :-D

4 novembre 2021

Tipp topp tommel opp!

Hovedproduktet jeg skulle bestille var allerede rimelig priset, men jeg kunne fått det enda litt rimeligere i en annen nettbutikk. Hos den andre butikken var imidlertid anmeldelsene på kundeservice mindre bra, mens Hekta på tur hadde veldig gode anmeldelser. Derfor valgte jeg dem. Og heldigvis! For senere ønsket jeg å avbestille noe i bestillingen min. Det fikset Hekta på tur på stående fot, hos den andre nettbutikken kan det hende jeg hadde fått beskjed om å heller sende varen tilbake, med de ulempene og kostnadene det medfører. Flaks var det også at jeg fikk snakket med kundeservice før pakken ble sendt, for de er kjent for å være lynraske med å få avgårde varene, også :-) Tusen takk for flott kundeservice, gleder meg til å handle mer hos dere :-)

20 settembre 2021

Kan på det varmeste anbefale…

Kan på det varmeste anbefale hektapatur.no

Jeg bestilte Osprey ryggsekk. Varen kom dagen etter at jeg bestilte den, og sammen med sekken kom det en liten overraskelse og det var en nøttepose fra Den lille nøttefabrikken. Fint å ha med på tur.

Dette er service på høyt nivå! Her kommer vi absolutt til å handle igjen.

1 luglio 2021

Meget bra

Meget bra

Har handlet fra dem to ganger nå i år. Uproblematisk og meget rask levering. Anbefales!

21 giugno 2021

Bestilte hjemlevering, funket ikke

Bestilte hjemlevering, men etter at pakken var sendt fikk jeg beskjed om at dette ikke lot seg gjøre. Forsøkte da å heve kjøpet, men ingen svar fra kundeservice. Produktene er sikkert bra, men tilbakemeldingene er mangelfulle/ikke-eksisterende.

2 giugno 2021

Kun positive opplevelser.

Kun positive opplevelser.
Har handlet herfra mange ganger og opplever kundeservice som enestående. Dette er etter min mening en av de beste nettbutikkene å handle fra når det gjelder turutstyr. Har alltid fått med en liten overraskelse, og ordren blir kjapt behandlet!

27 aprile 2021

Veldig rask levering

Veldig rask levering! Bestilte rundt 13.00 på dagen og fikk allerede 1 time etter beskjed om at pakken var pakket inn og levert på postkontoret. Noen timer senere fikk jeg beskjed om at pakken ville ankomme dagen etter. Morgenen dagen etter fikk jeg melding om at jeg kunne hente pakken på mitt postkontor! Altså under 24 timer etter at jeg hadde bestilt. Det er service!

28 gennaio 2021