Hekta På TurRecensioni

TrustScore 4 su 5

4,1

Ekstremt imponert over leveringstid! Tok 24 timer fra bestilling til vi mottok varene. Hadde bestilt for små sko og returnering og ny levering gikk utrolig kjapt og knirkefritt. Anbefaler å handle fr... Leggi di più

Anbefales ikke. Holder ikke det de lover med levering (Bestill NÅ for levering fredag). Når man klager til kundeservice er de fryktelig selvgode og sier de er så flinke så (og dessuten betyr ikke be... Leggi di più

Det er først når du må reklamere og benytte deg av kundeservice du finner ut hvordan et firma er. Jeg fikk en vare som ikke var 100% i orden, og fikk testa dette. Først nærmest umiddelbart svar p... Leggi di più

Veldig rask levering! Bestilte rundt 13.00 på dagen og fikk allerede 1 time etter beskjed om at pakken var pakket inn og levert på postkontoret. Noen timer senere fikk jeg beskjed om at pakken ville a... Leggi di più

1. Eventi e intrattenimento

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hekta På Tur er nettbutikken for deg som elsker friluftsliv og som elsker å bruke naturen rundt deg. Vi har et bredt utvalg turutstyr som vil bidra til å gjøre din turopplevelse enda bedre!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Seriøst firma som anbefales

Anbefales! Jeg bestilte varmesokker. Dagen etter at jeg hadde bestilt, var de i postkassa mi (levert med helt hjem). God kvalitet til konkurransedyktig pris. Dette er et seriøst firma med utmerket service.

6 gennaio 2024

Helt rått!

Bestillte en Swix jakke på nettsiden deres. Fikk denne levert i postkassen formiddagen etter bestilling. Jakken passet perfekt og var slik som beskrevet på nettsiden. Meget god kundeopplevelse!

29 novembre 2023

Veldig fornøyd med denne nettbutikken

Veldig fornøyd med denne nettbutikken. Hadde først noen spørsmål til kundeservice, fikk da veldig raskt svar på mail. Varene kom i posten på to dager, og vi fikk med en kjempekul buff i gave. Kommer absolutt til å handle her igjen.

Mvh Pia Wetaas 😊

6 novembre 2023

En nettbutikk som virkelig gir kunden…

En nettbutikk som virkelig gir kunden en god og trygg kjøpeopplevelse. Veldig profesjonell og god service. Rask ordrebekreftelse, rask forsendelse og varene hadde jeg etter bare noen dager. Og varene var så perfekte som jeg hadde håpet på :) :) :)

3 agosto 2023

Svært imponert!

Jeg er veldig imponert over hvor raskt og ryddig ordren min ble pakket og sendt. Veldig trivelig prosess alt i alt, og bonuspoeng for det personlige preget!

2 agosto 2023

Elendig kundeservice Min kritikk av Helta på tur gjelder…

Min kritikk av Helta på tur gjelder kundeservice ved retur av varer, altså ikke varene. Returnerer varer som ikke passet for snart tre uker siden, og da jeg ikke hørte noe og heller ikke fikk tilbakebetalingen., tok jeg kontakt. I og med at jeg returnerte via posten, Norgespakke,( hadde ikke printer til å printe ut deres returlapp) mente vedkommende hos kundeservice at de ikke hadde noe ansvar for returen, og var negativ til å hjelpe meg å spore pakken. jeg fikk dermed posten til å spore den opp, og ga beskjed via mail ( tredje mail!) , men det ble igjen gjentatt at de ikke hadde noe ansvar. Viste seg at pakken lå hos Meny på Stokke, men da sa hun at de kun henter pakker der en gang i uka og må ha « glemt den» Ingen beklagelse, og dette tok fryktelig lang tid! Håper jeg får tilbakebetalt omsider!

21 aprile 2023

Suveren leveringstid!

Mulig jeg hadde flaks, men ut ifra andre anmeldelser tror jeg det ikke var et unntak.
Bestilte en vare på en torsdag, og hadde den levert i postkassa (med HeltHjem) på lørdag morgen. Helt innafor! Ok priser, og absolutt å anbefale om man ønsker varen raskt! Kudos! 👍🏻

11 marzo 2023

Meget rask service og levering.

Meget rask service og levering.
Bestilte forleden på en fredag og fikk varen i postautomat på mandag, raskeste jeg har opplevd til nå. Varer sendt ut fra Hekta på Tur skjer meget raskt.
Varen fra Swix som jeg bestilte var imidlertid ikke som forventet så jeg returnerte varen, og jeg fikk pengene tilbake meget hurtig. Jeg bestilte på mandag denne uke en Dale-genser og allerede i dag, onsdag kommer varen til postautomat, igjen utrolig effektivt. Om varen skulle bli forsinket er det ihvertfall ikke nettbutikkens feil. Meget bra, jeg er imponert!

24 gennaio 2023