Renault-dealer Hedin Automotive - Veghel Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Mountbattenweg 6, 5466 AX Veghel, NL

Valutata 5 stelle su 5

Heden onze nieuwe ( occasion ) Mercedes B klasse opgehaald bij Hedin in Veghel Wij zijn zeer deskundig geadviseerd door verkoop adviseur Dhr. Mehmet Simsir betreft deze aankoop. Alle gemaakte af... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag zijn we een proefrit gaan maken in Veghel. Het is een super professionele garage. Warm ontvangst en een super aardig gesprek met onze adviseur. We zijn geholpen door Mehmet Simsir. Alles klo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk, kundig en uitgebreid te woord gestaan door Mehmet Simsir bij inruil en aanschaf andere auto. Transparant en duidelijk. Niet opdringerig! Heel mooi nieuw pand. Betrouwbaar bedrijf. Heerlij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hadden afspraak ivm bandenwissel. Vriendelijk werden we ontvangen aan de balie door Claire. Zoals altijd, stond de auto netjes optijd klaar, zoals afgesproken. NicJan kwam enthousiast vertell... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Informazioni su Renault-dealer Hedin Automotive - Veghel

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Mountbattenweg 6, 5466 AX, Veghel, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

780 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Snelle service

Snelle service, vriendelijke behandeling

18 febbraio 2026

Beste meneer/mevrouw Moeskops,

Fijn dat onze snelle service en vriendelijke behandeling bevallen. Dank voor je feedback!

Loekie van Hedin Automotive

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk en goed geplande afspraak en…

Duidelijk en goed geplande afspraak en daarna volgens afspraak gebeld dat auto klaar stond.
Het ging hier om een terugroepactie vanuit Renault.

26 gennaio 2026

Beste Jos,

Fijn te horen dat de afspraak duidelijk en goed gepland was en dat we je op de hoogte hebben gehouden over de terugroepactie van jouw Renault. Bedankt voor de positieve feedback.

Snelle afspraak

Snelle afspraak. Aardig personeel.

23 gennaio 2026

Beste Mascha,

Fijn dat onze snelle service en vriendelijk personeel je bevallen. Bedankt voor de feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Afspraken nakomen en vriendelijke…

Afspraken nakomen en vriendelijke behandeling en tips voor toekomst.

20 gennaio 2026

Beste meneer/mevrouw de Grauw,

Wat fijn dat je onze punctualiteit en vriendelijke behandeling waardeert. We zijn blij met jouw positieve feedback.

Super service

Super service, zelfs net voor sluiting op kerstavond

24 dicembre 2025

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn dat we je zo goed van dienst konden zijn zo vlak voor kerst. Hartelijk dank voor de vriendelijke woorden.

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke afspraken omtrent kosten en…

Duidelijke afspraken omtrent kosten en werkzaamheden.

6 gennaio 2026

Beste meneer/mevrouw,

Fijn dat je tevreden bent over de heldere afspraken. We waarderen jouw positieve feedback enorm. Dank je wel.

Valutata 5 stelle su 5

Probleem opgelost en er de tijd voor…

Probleem opgelost en er de tijd voor genomen

5 gennaio 2026

Beste meneer/mevrouw Brus,

Fijn dat we het probleem hebben kunnen oplossen en dat we de tijd ervoor hebben genomen. Bedankt voor de positieve feedback.

Valutata 4 stelle su 5

Ondergetekende heeft goede ervaringen…

Ondergetekende heeft goede ervaringen met Uw bedrijf wat betreft onderhoud van mijn auto.
Ook wat betreft afspraak hoe laat en de tijd,en belangrijk de eventuele de kosten die gepaard gaan met het onderhoud, wanneer de kosten stijgen word ik goed en terecht op de hoogte gehouden ,wat ik zeer prijs stel. netjes en zakelijk behandeld...

23 dicembre 2025

Beste meneer/mevrouw van der Wijst,

Fijn te horen dat je tevreden bent over het onderhoud van de auto en de communicatie over afspraken en kosten. We waarderen de feedback over onze nette en zakelijke aanpak zeer. Dank je wel daarvoor.

Vervangend vervoer

Door omstandigheden was mijn auto niet dezelfde dag klaar en moest deze nog een dag bij de dealer blijven. Echter, ik had de auto zelf nodig. Er werd (kosteloos) vervangend vervoer geregeld waarmee beide partijen tevreden waren. Het vervangend vervoer was top en mijn auto is netjes gerepareerd.

17 dicembre 2025

Beste meneer/mevrouw,

Fijn dat we je kosteloos van vervangend vervoer konden voorzien toen bleek dat jouw auto langer bij ons moest blijven. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de reparatie en het vervangend vervoer. Bedankt voor de feedback.

Onderhoudsbeurt naar tevredenheid…

Onderhoudsbeurt naar tevredenheid uitgevoerd.
Goede communicatie

24 dicembre 2025

Beste meneer Kok,

Fijn dat de onderhoudsbeurt naar tevredenheid is uitgevoerd en dat de communicatie goed was. Bedankt voor de positieve feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk personeel en netjes…

Vriendelijk personeel en netjes gewerkt. 1 min puntje dat ze de wieldoppen niet met een Tyrap hadden vast gezet. dat heb ik zelf moeten doen.

26 dicembre 2025

Beste Gerrit,

Fijn dat je tevreden bent over ons personeel en de service. Bedankt voor de feedback over de wieldoppen, we zullen dit zeker meenemen om onze service te verbeteren.

Beste meneer/mevrouw van Lanen,

Fijn dat de afspraak vlot en naar wens is verlopen. Hartelijk dank voor de positieve terugkoppeling.

Wordt altijd goed geholpen

Wordt altijd goed geholpen

10 dicembre 2025

Beste Eugene,

Fijn om te horen dat we je altijd goed helpen. Dank voor de vriendelijke woorden en positieve feedback.

Valutata 4 stelle su 5

Wij zijn heel goed geholpen in Veghel.

Wij zijn heel goed geholpen in Veghel.
APK en kleine beurt.

8 dicembre 2025

Beste meneer/mevrouw Frencken,

Fijn dat we je goed van dienst konden zijn in Veghel met de APK en kleine beurt. Bedankt voor je feedback.

Uitstekende voorlichting

Uitstekende voorlichting
Warme ontvangst en bereikbaarheid.

8 dicembre 2025

Beste meneer/mevrouw van de Linde

Wat fijn dat je ons advies, het warme ontvangst en bereikbaarheid waardeert. Hartelijk dank voor de positieve feedback.

Uitstekende service

5 dicembre 2025

Beste meneer/mevrouw van der Lans,

Bedankt voor de feedback. Fijn te horen dat je onze service als uitstekend hebt ervaren.

service was goed

3 dicembre 2025

Beste meneer/mevrouw Rademaker,

Bedankt voor de feedback en fijn te horen dat de service goed was.

Beste meneer/mevrouw de Koning,

Fijn dat we je snel van dienst konden zijn. Dank voor de feedback.

Volgens afspraak uitgevoerd.

Netjes en op tijd de jaarlijkse beurt uitgevoerd. Alleen vervangende onderdelen zoals een accu zijn veel te duur!

4 dicembre 2025

Beste Nick,

Fijn dat de jaarlijkse beurt naar wens is uitgevoerd. We vinden het spijtig te horen dat je de prijs van de onderdelen te hoog vind. Dank voor het delen hiervan jouw feedback is belangrijk voor ons.

Valutata 5 stelle su 5

Bij mijn wintercheck zelfs als service

Bij mijn wintercheck zelfs als service, mijn navigatie weer goed voor me ingesteld, waar ik zelf geen raad mee wist.

3 dicembre 2025

Beste Johan,

Wat fijn dat we je zo goed van dienst konden zijn met de navigatie instellingen tijdens de wintercheck. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Dank voor de mooie beoordeling.

Stephan van Hedin Automotive

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più