Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Europalaan 2, 5623 LJ Eindhoven, NL

Valutata 5 stelle su 5

Fijne verkoper die de tijd nam om alles rustig en duidelijk uit te leggen en te luisteren naar mijn wensen. Geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon deskundig advies.

Valutata 5 stelle su 5

Uiterst tevereden over onderhoudsbeurt. Volgens schema was de accu aan de beurt om vervangen te worden maar dit heeft men opgeschoven naar volgend jaar omdat de accu nog in goede staat was. Ook het... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben bij Hedin Eindhoven een Mazda CX30 gekocht. We zijn ontzettend vriendelijk geholpen door Dion Sol. Hij heeft ons op een zeer prettige manier geholpen zonder opdringen. Afspraken zijn k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had autopech en mijn auto was naar de garage weg gesleept. Ondanks de vakantie periode hebben ze mijn auto toch best snel gerepareerd (binnen 1 week)

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Informazioni su Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Europalaan 2, 5623 LJ, Eindhoven, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

778 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

APK met goede en vriendelijke service

Mijn Espace gebracht voor de APK, maar ter plekke ook een af en toe terugkerende foutmelding genoemd. Het antwoord: "als we toch bezig zijn, kijken we wel even wat we tegen komen". Aan het einde van de dag bleek het een simpele reset van wat sensoren te zijn, was meteen maar gedaan, en met een goedgekeurde auto zonder storingen kon ik weer terug.

8 ottobre 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Fijn dat we u snel konden helpen met de APK en de foutmelding van uw Espace. We zijn blij dat het probleem met een simpele reset verholpen was en u weer veilig op weg bent. Bedankt voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Had a good experience with Hedin…

Had a good experience with Hedin Automotive, when I went for my APK appointment. It was pleasant and warm reception and there were no suggestions during the APK check

25 settembre 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Thank you for your kind words. We are pleased you had a pleasant experience durink the APK.

Prima onderhoud

Werkzaamheden volgens afspraak. Goede afstemming tijdens werkzaamheden

22 settembre 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Fijn te horen dat de werkzaamheden volgens afspraak zijn verlopen en de afstemming goed was. Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling!

Vlotte service

Vlotte service. Persoonlijke behandeling .
Al vele jaren mijn adres

17 settembre 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Wat fijn dat u al jarenlang tevreden bent over onze vlotte en persoonlijke service. Dank u wel voor uw positieve feedback!

terugroep actie

Goede uitleg over details van de terug roep actie

8 settembre 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Fijn dat we u goed hebben kunnen informeren over de details van de terugroepactie. Bedankt voor uw positieve feedback!

Kort maar krachtig !

Kort maar krachtig !
Binnen een half uur een kleine beurt !
Hopelijk is het goed gegaan !

3 settembre 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Het hoeft niet altijd lang te duren om goed te zijn ;-) We danken u hartelijk voor het achterlaten van uw feedback. Heel graag weer tot ziens.

goede service

30 agosto 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Heel erg bedankt dat u de moeite wilde nemen een beoordeling voor ons achter te laten na uw bezoek. Graag weer tot ziens bij Hedin in Eindhoven.

Uitstekende voorlichting en…

Uitstekende voorlichting en vriendelijke behandeling door medewerkers van de werkplaatsreceptie.

29 agosto 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Wat fijn dat u zo tevreden bent over de voorlichting en vriendelijke behandeling door onze medewerkers. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en open en eerlijkheid…

Goede service en open en eerlijkheid kosten.
Transparant

25 agosto 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Hartelijk dank voor uw feedback. Verrassingen achteraf daar houden we niet van, dus we zijn graag transparant en eerlijk en vinden het fijn te lezen dat dit wordt gewaardeerd.
Dank voor uw bezoek en heel graag weer tot ziens.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Een opmerking. Ze moeten wel alle instellingen van de auto laten zo als die was. Dus lampen en ventilatie en stoel weer op de instellingen van de klant terugzetten

21 agosto 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Fijn dat onze service goed en snel was.
We nemen uw opmerking over de auto-instellingen ter harte. We zullen ons best doen om hier in de toekomst beter op te letten en zullen dit ook onder de aandacht van het team brengen.
Dank voor uw feedback!

Onderhoud en APK gedaan

Onderhoud en APK gedaan. Nodige reparaties gemeld incl begroting

13 agosto 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Bedankt voor uw feedback en uw bezoek aan ons. We stonden met plezier voor u klaar. Weer veel fijne kilometers gewenst en graag weer tot een volgend bezoek.

Het is even wennen.

Het is even wennen na heel wat jaren elders naar een andere garage. Ze beloofden 25% korting bij mijn eerste bezoek. Deze werd ook keurig verrekend. Vind het minder prettig dat ik niet even in de garage kan kijken als ze met mijn auto bezig zijn. Maarja tijden veranderen.

14 agosto 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Dank voor uw bericht en fijn dat we u voor de eerste keer bij ons mochten ontvangen na het sluiten van uw vertrouwde garage. Omwille van de veiligheid is het inderdaad niet toegestaan om zonder toestemming in de werkplaats rond te kijken, maar geef het bij een volgende bezoek gerust even aan bij een collega, hij begeleid u graag om samen even te kijken als ze met uw auto bezig zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Goede ervaring bij het kiezen van een auto

Van alle dealerbedrijven voor nieuwe en gebruikte auto's die ik heb bezocht, is dit er zeker één van de beste.
Ik heb al zoveel auto's gezien die er op de foto prachtig uitzagen, maar in het echt een beetje treurig waren — met stof, een spinnenweb op de spiegel en banden die smeken om een pomp! En dat zelfs bij dealers, terwijl een proefrit al afgesproken was...
Als u op zoek bent naar een gebruikte auto, moet u Hedin Automotive Eindhoven absoluut bezoeken!
Goede keuze aan auto's, schoon en goed onderhouden, en in de showroom is er genoeg ruimte om niet alleen rustig rond te kijken, maar ook om snel een proefrit te maken — zelfs als u bent vergeten een afspraak te maken, zoals ik mijn paraplu vergeet als het regent.
Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het personeel.
Verkoper William was professioneel en vriendelijk. Ik kon de auto's die mij interesseerden bekijken en testen, en kreeg daarbij voldoende aandacht en nuttig advies.
Hoewel ik mijn definitieve keuze nog niet heb gemaakt, weet ik nu al dat ik hier graag terugkom — voor goed advies van William of gewoon om de dag wat mooier te maken.
Sergiy

8 agosto 2025
Non scritta su invito

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring bij ons had! We zijn blij te horen dat u de auto's schoon en goed onderhouden vond, en dat u de ruimte in de showroom prettig vond. We waarderen uw complimenten over onze medewerkers enorm. We hopen u snel weer te zien!

Fantastisch autobedrijf

Fantastisch autobedrijf, met de meest prettige werkplaats afdeling die ik zolang als ik auto rijd (en dat is al heel lang) ooit heb meegemaakt. Altijd vriendelijk, behulpzaam en als het mogelijk is word ik over het algemeen altijd meteen geholpen. Niets dan lof over Hedin Automotive Renault Eindhoven.

14 luglio 2025
Non scritta su invito

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft met onze werkplaatsafdeling. We zijn blij met uw positieve feedback over onze vriendelijkheid en behulpzaamheid. Dank u wel voor uw mooie woorden over Hedin Automotive Renault Eindhoven.

De afspraak was zeer snel

De afspraak was zeer snel
Gemaakt en de mensen waren zeer beleefd en professioneel

17 giugno 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Fijn om te horen dat de afspraak snel geregeld was en dat onze mensen beleefd en professioneel waren. Dank u wel voor de positieve feedback!

Even langs voor een snelle Pitstop bij Hedin Eindhoven

Ik ben langs geeeest omdat mijn ruitenwissers strepen trokken.
Werd meteen geholpen ondanks de drukte.

Super blij met de goede service van Hedin Renault Europalaan

18 giugno 2025

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Wat fijn dat we u ondanks de drukte direct konden helpen met uw ruitenwissers! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service op de Europalaan. Bedankt voor uw feedback!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più