Als aanvulling op onze aankoop van een dekbed overtrek extra set slopen besteld. Waren snel binnen maar helaas 1 was beschadigd. Na veel moeite ( telefonisch een via mail niet bereikbaar) 1 nieuwe... Leggi di più
Das Bettuch ist von hervorragender Qualität. Der glatte Satin aus reiner Baumwolle ist ein wunderbares Sommerlaken. Die Sendung nach Deutschland kam schnell an. Besten Dank.
Top klantenservice. Ik had een vraag over beddengoed. Daarin ben ik super goed geadviseerd en snel te woord gestaan. Daarnaast kreeg ik zelfs een gratis verzenden, terwijl ik zelf een foutje had gemaa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Houtzagerijstraat 2, 5451 HZ, Mill, Paesi Bassi
- 024 357 2000
- info@heckettlane.com
- heckettlane.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Das Bettuch ist von hervorragender…
Klantenservice is top!
Al meermaals katoen/satijn dekbedovertrekken gekocht. Helaas was na 1x wassen conform de wasvoorschriften het dekbed vaal en er waren overal strepen te zien. Contact gezocht met de klantenservice, fotos gestuurd en bleek een weeffout te zijn. Gelijk werd er actie ondernomen en dezelfde week had ik een nieuw dekbedovertrek.
Als aanvulling op onze aankoop van een…
Na veel moeite ( telefonisch een via mail niet bereikbaar) 1 nieuwe ontvangen. Helaas blijkt dit sloop ook beschadigd. Wederom veel moeite gedaan om hecketlane te bereiken maar wederom tevergeefs.
Prachtig beddengoed weliswaar maar helaas geen opvolging van de service
Vlotte en snelle levering goede…
Vlotte en snelle levering goede communicatie track and trace duidelijke site en korting
Mooi textiel voor in onze gerenoveerde toilet
Mooie zachte toiletmat met gastendoekjes in een bijpassende warme kleur. De kleur van de gastendoekjes werd als suggestie gegeven bij de bestelling van de toiletmat en is inderdaad heel mooi matchend. Snel geleverd. Helemaal top in onze gerenoveerde toilet!
De stof is mooi en het design ook
De stof is mooi en het design ook. Wasinstructies als toevoeging zijn ook fijn. Helaas wel een hele grote doos als verpakking. Dat kan beter.
Alles zoals het hoort !
Duidelijke communicatie, snelle levering, correcte aanpak, heel mooie producten !
great quality and fast shipping
Heel mooi dekbedovertrek
Snel geleverd. Heel mooi materiaal.
Ziet er mooi uit en slaapt heerlijk
Heel blij mee.
Ik had eerst verkeerd besteld maar nu…
Ik had eerst verkeerd besteld maar nu heb ik de goede 👌🏼
Termin nicht eingehalten
Kwaliteit is altijd top!!!
Na dat de order geplaatst was
Na dat de order geplaatst was, keurig mail dat alles in goede orde ontvangen! Paar dagen later keurig dat goederen afgestuurd waren ! Keurig hoor!

Risposta di Heckettlane