H-Day AB Recensioni 83

TrustScore 2.5 su 5

2,4

Valutata 1 stelle su 5

Absolut katastrof. Läser andra recensioner här som säger samma som vi varit med om - upplevelser som är halv omöjliga att boka som sedan avbokas och tas bort. Vi var på plats för ginprovning men lokal... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

När jag skulle logga in på företagets hemsida för att boka en upplevelse jag fått, stötte jag på teknikrelaterade problem till följd av företagets uppdateringar på hemsidan, vilket ledde till att jag... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Känns som man blir totalt lurad, riktigt skräpföretag... Helt galet att man ska behöva betala extra när en arrangör höjt sina priser trots att man sommaren innan försökt boka en aktivitet som ställts... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

En bra ost och vinprovning med en sommelier som bjöd på många skratt mellan all information. Blir en fyra då platsen på lokalen där provningen hölls låg lite off, hade önskat mer centralt läge i stan... Leggi di più

2,4

1 stella

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 1 stelle su 5

Omöjligt att lösa in upplevelsen

Vi fick presentkort i julklapp. I september försökte vi boka Kombinera mat och vin, men det var svårt att hitta datum. Vi trodde vi hade bokat ett datum, men när vi hörde av oss några dagar innan upplevelsen för att få mer information visade det sig att vi inte var bokade. Detta var i början av december. Vi försökte boka på nytt, men fick inget svar. När sista dag för presentkortet inföll den 16 dec visade det sig att det inte längre gick att lösa in det. Sista faktiska dag var den 15 dec trots att det stod 16 dec. Happy-day förlängde giltighetstiden några dagar. Vi försökte åter igen boka och skickade bokningsförfrågan. Fick inget svar och den nya sista dagen, 22 dec, tänkte vi avbryta bokningsförfrågan och byta till biobiljetter. Då fanns inte värdebeviset kvar i systemet längre.

En seg kundtjänst endast via mail i kombination med en AI-chatt och en användarovänlig webbsida med otydlig information har höjt både puls och blodtryck och vi kommer aldrig köpa en upplevelse på Happy-Day.com någonsin och hoppas att vi aldrig får någon i present igen. Det här blev helt enkelt en allt annat än Happy julklapp. :-(

22 dicembre 2025
Non scritta su invito
Logo di H-Day AB

Risposta di H-Day AB

Tack för att ni delar er upplevelse. Vi beklagar verkligen att bokningen inte fungerat smidigt och att kommunikationen och processen lett till frustration, särskilt i samband med en julklapp.

Vi förstår att det är tråkigt när man inte får möjlighet att nyttja sitt värdebevis som tänkt, och vi tar till oss er feedback kring både bokningsflöde och tillgänglighet.

Emilia på Happy-day

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più