H-Day AB Recensioni 83

TrustScore 2.5 su 5

2,4

Valutata 1 stelle su 5

Absolut katastrof. Läser andra recensioner här som säger samma som vi varit med om - upplevelser som är halv omöjliga att boka som sedan avbokas och tas bort. Vi var på plats för ginprovning men lokal... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

När jag skulle logga in på företagets hemsida för att boka en upplevelse jag fått, stötte jag på teknikrelaterade problem till följd av företagets uppdateringar på hemsidan, vilket ledde till att jag... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Känns som man blir totalt lurad, riktigt skräpföretag... Helt galet att man ska behöva betala extra när en arrangör höjt sina priser trots att man sommaren innan försökt boka en aktivitet som ställts... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

En bra ost och vinprovning med en sommelier som bjöd på många skratt mellan all information. Blir en fyra då platsen på lokalen där provningen hölls låg lite off, hade önskat mer centralt läge i stan... Leggi di più

2,4

1 stella

Ha risposto al 74% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 5 stelle su 5

Jättebra arrangerad upplevelse och…

Jättebra arrangerad upplevelse och väldigt bra support!

Risposta di H-Day AB

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både upplevelsen och vår support.

Varmt välkommen tillbaka till Happy-Day!

Ruffel och båg-bolag

Ruffel och båg-bolag. Upplevelse som säljs finns inte. Noll stjärnor.

18 maggio 2026

Risposta di H-Day AB

Vi beklagar att du känner så kring din upplevelse hos oss.

Vänligen ta kontakt med vår kundtjänst via telefon, chatt eller mejl och uppge ditt värdebevisnummer, så hjälper vi dig gärna vidare och ser över vilka lösningar som passar för dig.

Valutata 3 stelle su 5

Roligt

Roligt
Men Förjävla svårt att boka tid sämst värdelöst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! att boka tog 2år att få tid efter många mails och samtal fick vi tid

Mycket kul köra Ferrari F8 Tributo

Väldigt svårt boka tid under 2025, bättre bokningssystem nu. Mycket kul köra Ferrari och en bra handledare.

Risposta di H-Day AB

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du hade en riktigt kul upplevelse bakom ratten på Ferrari F8 Tributo och att instruktören bidrog till en bra upplevelse.

Vi uppskattar också din feedback kring bokningssystemet och är glada att du upplever att det blivit bättre.

Varmt välkommen tillbaka till fler fartfyllda upplevelser hos Happy-Day!

Trevlig present

Trevlig och rolig present som kommer att bli en stor och uppskattad överraskning. Lätt, smidig och överskådlig affär.

Risposta di H-Day AB

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde köpet som lätt, smidigt och överskådligt.

Vi hoppas att presenten blir riktigt uppskattad!

Valutata 1 stelle su 5

Vi fick denna upplevelse i present och…

Vi fick denna upplevelse i present och såg fram emot att få använda den, men det har dessvärre varit mycket besvärligt från början till slut. Under det första året gick det inte att boka över huvud taget då det saknades lediga tider. När tider väl blev tillgängliga året därpå hade priset dessutom höjts med hela 2 000 kronor, vilket vi själva fick stå för.

Därtill har kundtjänsten varit mycket svår att ha att göra med. Vi har inte fått ordentliga svar på våra frågor och bemötandet har upplevts som både otrevligt och nonchalant.

Det hela har varit en stor besvikelse och långt ifrån den trevliga upplevelse man hade väntat sig. Vi kommer tyvärr inte att rekommendera vare sig presentkort eller upplevelser från detta företag till andra.

1 maggio 2026

Besviken kund

Precis som många andra beskrivit utlovar bolaget en upplevelse som en inte fanns att boka på 1 år och när det senare släpptes tider hade priset höjts markant.
Upplever ett tråkigt bemötande av kundtjänst och är överlag väldigt besviken.

6 maggio 2026

Vänligt bemöande

Snabbt svar, löste det och gav ett vänligt bemötande.

12 maggio 2026

Risposta di H-Day AB

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och ett vänligt bemötande.

Varmt välkommen tillbaka om du har fler frågor eller funderingar! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt bemötande och Snabb…

Trevligt bemötande och Snabb återkoppling

13 maggio 2026

Risposta di H-Day AB

Tack för din fina recension!

Vad kul att höra att du uppskattade vårt bemötande och den snabba återkopplingen.

Ur uselt

Ur uselt. Fick ett presentkort. Skulle sälja det pga att jag inte hade möjlighet att använda det. Det fungerade inte, koden var så ihoptryckt att det var svårt att läsa av den och vara säker på stt man skrivit rätt. Begärde hjälp från Hsppy-day. De sa bara att man inte får sälja i andra hand!
De tjänar nog massor på oinlösta present kort samt presentkort som inte fungerar i kassan när man ska snvända dem. MITT RÅD: KÖP INTE PRESENTKORT FRÅN DEM!

7 maggio 2026

Risposta di H-Day AB

Vad tråkigt att höra att du upplevt problem med presentkortet. Våra presentkort är personliga och enligt våra villkor inte avsedda för vidareförsäljning.

Vill du ha hjälp med att hitta ett alternativ som du själv önskar göra med ditt presentkort hjälper vår kundtjänst gärna till. Vi finns tillgängliga både på telefon, chatt och mejl!

Misleading "Activation" trap – Hidden dates and denied refunds

Beware of Happy-day.com and their predatory "activation" policy. I purchased a helicopter tour for birthday. The website stated bookings would open in May 2026. However, the site is designed so that you cannot see the actual booking calendar until you "activate" your voucher.

Once I activated it, I found there were still no dates available. When I immediately requested a refund under the 14-day cooling-off policy, customer service refused, claiming that because I "activated" the voucher to see the dates, the service had already "begun" and my right to a refund was lost.

They are essentially luring customers into a trap: you must activate the voucher to see if the dates work, but the moment you do, you lose your right to your money. Their "May 2026" promise is misleading as the month has already started and they still have no schedule. Extremely poor "logic" designed to take advantage of customers.

12 maggio 2026

Skulle inte rekommendera

Det går aldrig att boka. Värsta företaget jag varit med om.

11 maggio 2026

Hej Neo,

Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse.

Vi ser att du varit på en ost- och vinprovning i helgen och hoppas verkligen att du hade en trevlig upplevelse väl på plats.

Vi tar med oss din feedback i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Valutata 1 stelle su 5

Vi fick en upplevelse i present

Vi fick en upplevelse i present, men under det första året gick den inte att boka eftersom inga tider fanns tillgängliga. När tider väl släpptes året därpå hade priset dessutom höjts med 1 500 kr, vilket vi själva behövde stå för.

Tyvärr har kundservicen också varit väldigt bristfällig – vi har inte fått tydliga svar på våra frågor och bemötandet har upplevts som oengagerat och otrevligt.

Sammantaget en väldigt frustrerande upplevelse, och jag skulle tyvärr inte rekommendera att köpa presentkort eller upplevelser härifrån.

16 maggio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Inte särkilt djup ölprovning läs detta…

Inte särkilt djup ölprovning läs detta är en lager nivå. Inga spännande öl heller.

Hej Anders,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att ölprovningen inte levde upp till dina förväntningar och att utbudet kändes begränsat.

Vi tar med oss din feedback kring både innehåll och variation i sortimentet.

Det var en mycket

Det var en mycket
trevlig och njutbar öl provning med passande tilltugg
Mycket folk folk och duktiga presentatörer
Mycket nöjd. Kan rekommenderas

Risposta di H-Day AB

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du hade en trevlig och njutbar ölprovning och att både tilltugg, presentation och stämning levde upp till förväntningarna.

Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar upplevelsen och tar med oss din återkoppling vidare till vår sommelier.

Valutata 1 stelle su 5

Prices changes after buying = scam

I got a driving experience from my partner as a present. It was impossible to book during months, and we were told the bookings would start again during spring time. Now, when checking it, there is an extra 50eur (aprox) increase on the experience. The website also shows a disclaimer explaining that this is due to operators costs increases.
One way or another, when someone buys a product or a service, that is what is bought. Pending seeing how this will end, here is my review for this company: It is a scam, don't get anything from it. Let's make this type of businessed disappear forever.

10 maggio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Fin lokal och en bra blandning av…

Fin lokal och en bra blandning av ölsorter. Välkomponerat med ost som tillbehör. Kunniga sommelierer, trots att det var första dagen på jobbet för den ena

Risposta di H-Day AB

Tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du uppskattade både lokalen, variationen av ölsorter och kombinationen med ost.

Extra kul att höra att sommeliererna gav ett gott intryck, även under första dagen för den ena. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

Säljer upplevelser som inte finns

Likt många innan mig har jag blivit lurad att köpta en upplevelse som inte finns. Det är först när man "aktiverar" den värdekod man köper som man kan se om upplevelsen finns tillgänglig och då är presentkortet förbrukat och man kan inte ångra sig. Jag hänvisas till att byta till en annan upplevelse vilket inte är av intresse för oss. Dessutom var jag (även detta likt många andra) tvungen att betala en mellanskillnad på 200kr då min upplevelse blivit dyrare. Mycket märkligt upplägg. Stor varningsflagg för det här företaget. Synd att jag inte läste tidigare omdömen innan jag köpte. De talar ju sitt tydliga språk.

Valutata 4 stelle su 5

Spännande och lära sig vilken öl som…

Spännande och lära sig vilken öl som passa ihop med olika ostar. Att rätt kombination kan påverka på ölen och osten.

Hej Monica,

Tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du uppskattade kombinationen av öl och ost och att provningen gav nya smakupplevelser och insikter kring hur olika smaker påverkar varandra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Emilia på happy-day

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più