Var i den fine forretning to dage i træk og se på en dejlig Mulberry taske. På anden dagen købte jeg den. 😊 Rigtig god betjening og fin indpakning. Dejlig snak om alle de lækre taske der findes o... Leggi di più
Hurtig modtagelse af ordre.Rigtig fin indpakning , skønne klassiske styles og dejlig service. YDERST TILFREDS både med web-shop samt den fysiske forretning som kunde . Jeg værdsætter alt hvad jeg... Leggi di più
Lækre varer, og hurtig fremsendelse. Desværre duede pasformen på den cape jeg havde købt ikke lige mig, hvorfor den blev returneret. Få dage senere havde jeg både hørt fra Happelshop og fået penge... Leggi di più
A universe of hand-picked fashion items from the worlds leading luxury brands🤍
Klaregade 7, 5000, Odense C, Danimarca
- happelkundeclub@gmail.com
- happelshop.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Super service
Super service, hurtig levering og mulighed for returnering i samme kuvert.

Meget personlig og virkelig god service
Meget personlig og virkelig god service
Selvom der var mange bump på vejen ift forsendelse, lagde Happel sig virkelig i selen for at give mig den bedste kundeoplevelse…
Ingen bøvl kun service!
Jeg vil til enhver tid anbefale Happel og handle der igen

Risposta di Happelshop
Desværre ikke den bedste oplevelse
Desværre ikke den bedste oplevelse. Helt forkert størrelse, kunne godt have brugt lidt mere info ang. størrelser. Det var vist mere franske str. end danske. Måtte selv sørge for returforsendelse til 68 kr., Hvilket ikke er god service. Håber bare at PostNord får afleveret pakken og at jeg får pengene igen.

Grundlæggende tilfreds
Har handlet en del gange hos Happelshop og er tilfreds med udvalget. Savner at der er returlabel med selvfølgelig mod betaling. Det er så meget lettere lige at kunne sætte den på. Endvidere kunne jeg tænke mig at Vanessa Brunos styles mærkes med danske størrelser. Jeg har nu lært at jeg skal lægge en størrelse til for at det passer.
Kan klart anbefales
Alt gik som det skulle. God pris og jeg modtog tasken i løbet af to dage.

Det er ren fusk.
Det er ren fusk.
Jeg købte FM23 ved dem for en måned siden. Har på intet tidspunkt sagt ja til et medlemskab. Men har nu lige fået trukket 299 kr. Fra min konto.
Hold jer langt væk!
Deres telefon nummer findes ikke. Og min mail er ikke tilkoblet deres hjemmeside. Så kan ikke logge ind.
Ren fusk hold jer væk.
Glat oplevelse hele vejen igennem…
Glat oplevelse hele vejen igennem processen. Hurtigt svar på spørgsmål i kommentarfeltet i ordren
For dyrt at sende varer retur
For dyrt at sende varer retur. Måtte af med 62 kr for at prøve 1 kjole.
Gør det aldrig mere.
Slut med at handle her.

Risposta di Happelshop
Den bedste service og oplevelse 🙏
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter.
Super service.
Hurtig levering.
Så tilfreds og glad for min nye lækre trøje.
Super skøn service og hurtig levering
Altid sød betjening og god service :-)
Mulberry taske
Mange tak for god betjening.Jeg modtog en fantastisk mulberry taske flot indpakket👍