Var i den fine forretning to dage i træk og se på en dejlig Mulberry taske. På anden dagen købte jeg den. 😊 Rigtig god betjening og fin indpakning. Dejlig snak om alle de lækre taske der findes o... Leggi di più
Hurtig modtagelse af ordre.Rigtig fin indpakning , skønne klassiske styles og dejlig service. YDERST TILFREDS både med web-shop samt den fysiske forretning som kunde . Jeg værdsætter alt hvad jeg... Leggi di più
Lækre varer, og hurtig fremsendelse. Desværre duede pasformen på den cape jeg havde købt ikke lige mig, hvorfor den blev returneret. Få dage senere havde jeg både hørt fra Happelshop og fået penge... Leggi di più
Desværre ikke den bedste oplevelse. Helt forkert størrelse, kunne godt have brugt lidt mere info ang. størrelser. Det var vist mere franske str. end danske. Måtte selv sørge for returforsendelse til 6... Leggi di più
A universe of hand-picked fashion items from the worlds leading luxury brands🤍
Klaregade 7, 5000, Odense C, Danimarca
- happelkundeclub@gmail.com
- happelshop.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Var i den fine forretning to dage i…
Var i den fine forretning to dage i træk og se på en dejlig Mulberry taske.
På anden dagen købte jeg den. 😊
Rigtig god betjening og fin indpakning. Dejlig snak om alle de lækre taske der findes og også om dem som ikke findes mere.
Kommer gerne igen når jeg skal have en ny taske igen. 👜👛🎒
Blå Zimmermann slå-om-kjole
Kære Happel!
I får 5 flotte stjerner herfra! :D
Jeg skrev først til jer via Instagram og fik hurtigt svar, men da jeg havde glemt at spørge om størrelse måtte jeg ringe til jer dagen efter.
Jeg fik den bedste vejledning angående hvor stor forskellen var på størrelserne.
Hende jeg snakkede med havde SÅ god tid til at snakke med mig, og lytte til mine alt for bredde skuldre.
Jeg er stadig MEGA forelsket i min kjole, der sidder som en drøm! :) <3
Jeg holder øje med jeres Facebook, Instagram og ikke mindst gode tilbud fra jer!
Med venlig hilsen
Amalie Nielsen - Vejle
Dårlig kundehåndtering
De havde åbenbart ikke de rigtige priser på deres hjemmeside. Det betød helt konkret at det køb jeg havde gjort blev annulleret, da de ville have mere for varen end det som jeg havde fået en ordrebekræftelse på. Det havde været god stil at gennemfører handlen og accepteret deres egen fejl. De kom kun med en masse ubrugelige undskyldninger i stedet for at have kunden i fokus.
Det er nogle skønne produkter.
Virkelig god service
Hurtig svartid v/henvendelse via mail. Blev endda ringet op omkring info på min ordre, som blev leveret hurtigt. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

Risposta di Happelshop
Jeg købte i sommers en nederdel som…
Jeg købte i sommers en nederdel som efterfølgende gik i stykker i lynlåsen. Jeg sendte dem en reklamation og så blev der stille. jeg har forsøgt flere gange, men hører overhovedet ikke fra dem....
Excellent service og personale
Excellent service og personale, der holdt butikken åben 30 min efter lukketid blot for at vi kunne få varen med hjem samme dag.

Meget hurtig betjening
Meget hurtig betjening, hurtig og kompetent opfølgning på min mailforespørgsel.

Risposta di Happelshop
Lækre varer og god service
Lækre varer, og hurtig fremsendelse.
Få dage senere havde jeg både hørt fra Happelshop og fået pengene retur på min konto. Det må man sige er hurtig service.

God oplevelse
Dejlig nemt at bestille på web shoppen og hurtig levering.
Virkelig lækre ting i butikken 👏

Superhurtig levering
Superhurtig levering. Produktet -en dyr cardigan - lever helt op til både kvalitet og udseende. Tak.