Handicare by Savaria Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

geweldige firma. dezelfde dag nog geholpen bij een niet meer werkende traplift, ( kan natuurlijk niet altijd, maar ze doen zó hun best daarvoor) door een bekwame, begrijpende reparteur met gevoel voo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

5 jaar geleden heb ik een traplift bij handicare aangeschaft en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Degelijk onderhoud heeft ervoor gezorgd dat de lift me nog geen dag in de steek heeft gelate... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het eerste telefoontje van mij, dat de traplift het niet meer deed, daar werd al zo spontaan op gereageerd door de mevrouw die ik sprak, ze ging het meteen in orde maken, een monteur zou me bellen, e... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Altijd tevreden geweest vandaag schijnbaar een nieuwe telefoniste moest van allerlei kunstgrepen uitvoeren is voor mensen die slecht ter been zijn geen doen ....... zo jammer dit afspraak pas 14 juli... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di ausili per la mobilità
  2. Installazione e manutenzione ascensori

Scritti dall'azienda

Bij Handicare ontwerpen we maatwerk trapliften van topkwaliteit, afgestemd op uw wensen. Ons Nederlandse familiebedrijf biedt al meer dan 135 jaar veilige en comfortabele oplossingen voor thuis.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

170 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

75 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Een traplift moeten laten plaatsen is een ingrijpende gebeurtenis

Een traplift moeten laten plaatsen is toch al een ingrijpende gebeurtenis. Daarom is het fijn dat Handicare met je meedenkt, advies geeft, goed bereikbaar is en zich aan afspraken houd. De materialen worden een dag van te voren geleverd, de monteur komt de andere dag de lift monteren. De monteur die wij hadden was een man die zijn werk prima deed maar vooral menselijk en vriendelijk met ons omging. Na het plaatsen ruimde hij alles op, legde de bediening uit. Wij zijn door dit bedrijf uitstekend geholpen en raden het van harte bij U aan.

15 aprile 2026
Valutata 2 stelle su 5

Moeizame communicatie

Moeizame communicatie. Na een levering van een traplift enkele jaren geleden bij mijn broer (prima), het terugkopen van de stoel en motor na enkele maanden aangezien zijn klachten van tijdelijke aard waren is nu het moment aangebroken dat hij weer een lift nodig heeft. De buis zit er dus nog. Aanvankelijk werd alleen een stoel geoffreerd a bijna 1000 euro. Navraag van mij leerde dat dit niet voldoende was. Hij had ook een motor en units/afstandsbediening nodig, dus er kwam nog 1500 euro bij. Dat maakt het totaal 2500 euro. Op mijn vraag of er wellicht ook een tweedehands mogelijkheid was (hij had zijn stoel en motor na enkele maanden weer verkocht aan hen voor iets van 800 euro) was het antwoord dat dat 2700 euro ex BTW kost. Da's raar; 2500 euro incl voor nieuw en 2700 euro ex BTW voor gebruikt. Op mijn vraag of dit dus wel klopt krijg ik tot nu toe geen reactie, niet via email, niet via telefoon. Ik krijg het bedrijf wel aan de lijn, maar de betreffende sr planner belt ook na herhaalde verzoeken niet terug. Helaas neemt hij ook niet de tijd om de mail te beantwoorden. De kritiek richt zich dus echt op de communicatie van het bedrijf. Het terugkoopbeleid vs. wat dan een tweedehands set kost is misschien ook uitermate dubieus (800 euro inruil en dan nu wellicht 2700 ex BTW euro voor iets soortgelijks? Dat riekt naar forse marge's). Maar het belangrijkste is dat men blijkbaar geen interesse heeft om verder te helpen, indien klant al een buis aan de muur heeft. Wellicht zit daar de meeste marge? Hoe dan ook, wil je een complete nieuwe set, dan ben je aan het goede adres bij deze club. Dat verliep goed. Maar de support later is bedroevend en geeft te denken.

15 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Handicare is een betrouwbare leverancier van trapliften

Handicare is een betrouwbare leverancier van trapliften met uitstekende, beleefde en vakbekwame onderhoudsmonteurs. Afspraken worden tijdig, na overleg met de klant, aangekondigd. Er wordt ook een herinnering gestuurd kort voor de afspraak. De monteurs vragen naar eventuele gebreken en controleren alles wat nodig is. Voordat ze weggaan na de klus, controleren ze de werking van de traplift in het bijzijn van de klant.

31 marzo 2026
Valutata 3 stelle su 5

Navolging van mijn review van 23…

In navolging van mijn review van 23 maart. De volgende dag al gebeld door MJ ( alleen initialen ivm de privacy) had de review gelezen en was daar wat van geschrokken heb ik begrepen van mijn moeder. Hij heeft die dag initiatief genomen en geregeld dat de traplift een week eerder gerepareerd werd. Het is jammer dat er eerst en negatieve review geplaatst moet worden om de situatie duidelijk te maken, Dit neemt echter niet weg dat MJ adequaat gereageerd heeft en het heeft opgelost. Mijn moeder en ik waren hier erg blij mee, ze kan weer in haar eigen bed slapen,douchen en zit niet meer vast op de onderverdieping. Dank aan MJ.

24 marzo 2026

Als nieuw

Ik heb sinds 2024 een traplift van Handicare. In die twee jaar heeft zich slechts twee maal een storing voorgedaan en die werden dezelfde dag nog opgelost. Tot mijn verbazing kreeg ik twee weken geleden toch een mail dat er onderhoud gedaan moest worden en dat is tot mijn volle tevredenheid uitgevoerd. Volgens de monteur is hij weer 'als nieuw' en zo voelt het ook. Comfortabel en bijna geruisloos zoef ik weer naar boven en naar beneden dankzij Handicare Trapliften.

12 marzo 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più