Twee tops hier gekocht. Beide na 1x wassen gekrompen en kortere mouwen terwijl ik gewoon heb gewassen volgens het label en niet in de droger heb gehad. Ben normaal erg tevreden met de kleding maar nu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn eerste ervaring met Guts & Gusto was niet meteen helemaal zoals gehoopt. Ik had een shirtje besteld, maar die viel kleiner uit dan verwacht ten opzichte van de productinformatie op de site. Ik... Leggi di più
Toller Laden und wundervolle Kleidung! Als mein gewünschtes Kleidungsstück in meiner Größe Online vergriffen war, hat die nette Dame mir per Mail ganz schnell geholfen sodass ich doch noch an mein tol... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Leuke jeans short geshopt bij Guts & Gusto. Alleen kwam ik enkele dagen erna dezelfde short 20€ goedkoper tegen op een andere webshop… Update: contact opgenomen en snel reactie van hun ontvangen me... Leggi di più
L'azienda ha risposto
LET OP! Dit is geen officieel review platform van Guts & Gusto omdat de reviews niet op authenticiteit gecontroleerd kunnen worden. Ga naar kiyoh.com/reviews/1046162/gutsgusto_com Guts & Gusto, the online and offline fashion (web)store with the most awesome fashion items for your wardrobe! Check out the hottest, trendiest items and get the look. Ordered before 21:30 = shipped today, and orders above €75,- get shipped for free!
Tubantiasingel 1, 7514 AA, Enschede, Paesi Bassi
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Wat een leuk bedrijf is dit! Altijd een leuke en originele collectie, en erg mooie winkels. Je kunt zien dat hier veel tijd aan besteed is. Ook hebben ze in de winkel goede service en zijn ze klantvriendelijk.
Ik kom er zeker vaker!

Risposta di Guts & Gusto
In de winkel in Enschede heel fijn geholpen, echter mijn maat was niet op voorraad, wel in een andere winkel. Gebeld, besteld en binnen 3 dagen in huis. 1 shirt zat echter een verkeerde maatlabel aan. Gemaild en binnen 4 dagen geruild. En super makkelijk met het postlabel in de mail als je zelf geen printer hebt

Risposta di Guts & Gusto
Hele fijne klantenservice. In de winkel een broek gekocht. Voor hij in de was ging even een vlekje voorbehandeld met ossengal, meteen kleurverschil in de beige broek. Jammer! Kreeg dezelfde dag al antwoord via de mail dat ik naar de winkel terug kon voor een oplossing. Daar kreeg ik de keuze, een nieuwe broek of geld retour. Super! Met zo’n service ga je graag weer naar de winkel.

Risposta di Guts & Gusto
Ik had voor het 50 jarig huwelijk van mijn schoonouders een mooie feestelijke blouse gekocht bij Guts & Gusto.
Echter na 1x gedragen te hebben (en gewassen daarna) was op het rugpand een heleboel van de gouden accenten verdwenen en zat er een grote donkere plek. Guts & Gusto heeft dit super netjes opgelost, ik kreeg een tegoedbon twv de blouse, en hoefde de blouse ook niet terug te sturen. Bedankt voor de goede service

Risposta di Guts & Gusto
Zeer tevreden en eerlijk bedrijf. Mooie kleding. Snelle levering. Niks negatiefs op aan te merken.

Risposta di Guts & Gusto
Heel tevreden over het aanbod en de service, zeker een aanrader. Wanneer een blouse beschadigd bleek te zijn, kreeg ik onmiddellijk een nieuwe toegestuurd.

Risposta di Guts & Gusto
Ik heb al enkele keren bij guts&gusto besteld en de bestellingen komen altijd gepersonaliseerd en proper verpakt toe.
Ik heb deze week een ketting besteld dat beschadigd/ verkleurd was toegekomen. Ik contacteerde de klantenservice hierover en had binnen de 30 minuten een antwoord. Ik mocht de ketting houden en ze gingen een nieuwe opsturen, retourneren was dus niet nodig. Ze hebben een zeer goede oplossingsgerichte klantenservice!
Een aanrader!

Risposta di Guts & Gusto
Ik bestel of koop in de winkel regelmatig wat bij guts en gusto. Laats had ik een jurkje bestelt die helaas wat kleiner viel dan verwacht. Deze heb ik dan ook retour gestuurd en ik had zo snel het geld terug ik was helemaal verbaasd. Bij veel webshops moet je vaak best wel lang wachten totdat je geld terug hebt. Verder vind ik de collecties de laatste tijd super leuk en de kwaliteit is ook goed. Ik blijf zeker bij jullie kopen (:

Risposta di Guts & Gusto
Ich kann dieses Unternehmen 0 empfehlen. Die Qualität der Sachen ist schlecht, schlechter am schlechtesten. Ich habe eine Bluse gekauft, welche nach einmal tragen an sämtlichen Stellen aufgeraut war. Anschließend habe ich mich mit dem Kundensupport auseinandergesetzt und einen Gutschein in Höhe des Kleidungsstücks erhalten. Es hat mir sehr widerstrebt nocheinmal irgendwas auf dieser Seite zu bestellen. Habe den Gutschein aber schlussendlich noch eingelöst. Erste Überraschung: der Gutscheinbetrag war geringer als die tatsächlichen Kosten und mir wurde gesagt, dass da natürlich die Versandkosten abzogen wurden. Habe allerdings keine Versandkosten zu der ursprünglichen Bestellung zahlen müssen. Das sollte ja wohl auch aus meiner Bestellung in dem System von G&G ersichtlich sein.
Aber was solls, ich habe eine neue Bluse bestellt, rein optisch sehr hübsch. Nach dem ersten waschen sind sämtliche Applikationen quasi weg.
Ich bin maßlos enttäuscht und würde jedem abraten in diesem Online-Shop zu bestellen.

Risposta di Guts & Gusto
Snelle en zeer goeie service! Voor een mooie prijs

Risposta di Guts & Gusto
Door de klantenservice waanzinnig goed en snel geholpen! De winkel heeft net dat beetje extra detail; Net dat extra lekker zittende vest, of net dat glinstertje in je blouse. Kleurrijke collectie, zodat je naar je werk niet alleen zwart en wit aan kan. Kerstjurkje met pailleten voelt ook verbazingwekkend goed aan (zacht en niet stroef of hard). Dankjulliewel, hier zocht ik al jaren naar!

Risposta di Guts & Gusto
Bestellingen worden snel geleverd en elke keer superleuk ingepakt, echt een cadeautje om uit te pakken. Kleding komt goed overeen met hoe het op de website te zien is.
Ich wollte ein Kleid bestellen, welches online nicht mehr vorrätig war. Als ich dort anrief, hat die nette Mitarbeiterin direkt das Kleid aus einem der Geschäfte für mich bestellt. Wenige Tage später kam das Paket an. Und was soll ich sagen:
richtig schön verpackt, wie ein Geschenk mit Aufkleber und meinem Namen drauf :).
Auch das Kleid gefällt mir richtig gut! Ich werde auf jeden Fall nochmal bestellen!!!
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Enorm snel in huis, leuk ingepakt en mijn bestelling was super qua maat. Ik bestel hier zeker weer!!!

Risposta di Guts & Gusto
Zoals altijd weer fantastisch geholpen. Fijn dat dat ze bij G&G zo toegankelijk zijn. Reageren snel op mails en ook bij telefonisch contact wordt je zeer vriendelijk te woord gestaan.
Het tasje is heel mooi en van uitstekende kwaliteit. Heel blij mee!

Risposta di Guts & Gusto
Die Bestellung kam sehr schnell bei mir an. Ich hatte allerdings eine Reklamation bzgl. eines kleinen Fehlers und diese habe ich per E-Mail an den Onlineshop zukommen lassen, mir wurde 20% Nachlass auf die Jacke gegeben - war eine sehr schnelle Abwicklung und die Mitarbeiterinnen sind absolut freundlich, schon lange nicht mehr so einen netten Kundenservice am Telefon und per Email gehabt :-)
Ich bin wirklich begeistert! Ich bin auf diesen Onlineshop durch eine Influencerin aufmerksam geworden und habe dann das erste Mal dort bestellt. Der Versand ging super schnell (innerhalb 2 Tagen war es bei mir) und als ich dann das Paket geöffnet habe, war ich total überrascht! Meine Bestellung wurde eingepackt als ob mir jemand ein Geschenk gemacht hat - nur in diesem Fall: habe ich mich selber beschenkt!
Die Qualität ist wirklich gut - einen Artikel habe ich sogar im Sale mit 50% Rabatt geschossen :D
Ich werde wieder bestellen - definitiv!
Bestelling geplaatst op woensdagavond. Donderdagochtend bleek dat als ik mijn bestelling een paar uur later had geplaatst dit mij 25 euro had bespaard (omdat 1 van de artikelen de volgende dag 50% goedkoper was). Klantenservice gebeld en daarna gemaild om te vragen of ze de korting alsnog konden verrekenen en terugstorten. Hier doen ze bij guts gusto niet aan. Ze hebben liever dat je de zelfde bestelling opnieuw plaatst en de oude retour stuurt (niet echt milieuvriendelijk en zeer omslachtig als je het mij vraagt). Aangezien mij dit uiteindelijk 20 euro! zou schelen heb ik de bestelling op donderdagavond opnieuw geplaatst. Resultaat: beide (dezelfde) bestellingen zijn op vrijdag tegelijk bezorgd. Belachelijk!! Ze hadden net zo goed 1 bestelling kunnen opsturen en het verschil kunnen terugstorten.

Risposta di Guts & Gusto
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.