Twee tops hier gekocht. Beide na 1x wassen gekrompen en kortere mouwen terwijl ik gewoon heb gewassen volgens het label en niet in de droger heb gehad. Ben normaal erg tevreden met de kleding maar nu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn eerste ervaring met Guts & Gusto was niet meteen helemaal zoals gehoopt. Ik had een shirtje besteld, maar die viel kleiner uit dan verwacht ten opzichte van de productinformatie op de site. Ik... Leggi di più
Toller Laden und wundervolle Kleidung! Als mein gewünschtes Kleidungsstück in meiner Größe Online vergriffen war, hat die nette Dame mir per Mail ganz schnell geholfen sodass ich doch noch an mein tol... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Leuke jeans short geshopt bij Guts & Gusto. Alleen kwam ik enkele dagen erna dezelfde short 20€ goedkoper tegen op een andere webshop… Update: contact opgenomen en snel reactie van hun ontvangen me... Leggi di più
L'azienda ha risposto
LET OP! Dit is geen officieel review platform van Guts & Gusto omdat de reviews niet op authenticiteit gecontroleerd kunnen worden. Ga naar kiyoh.com/reviews/1046162/gutsgusto_com Guts & Gusto, the online and offline fashion (web)store with the most awesome fashion items for your wardrobe! Check out the hottest, trendiest items and get the look. Ordered before 21:30 = shipped today, and orders above €75,- get shipped for free!
Tubantiasingel 1, 7514 AA, Enschede, Paesi Bassi
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Hier is je bestelling ècht heel snel binnen. Morgen in huis maken ze helemaal waar, zelfs als je ‘s avonds laat besteld. Ook altijd leuk en netjes ingepakt, met je naam erbij. Daarnaast krijg je snel reacties op vragen per mail. Ook toen ik zelf een fout had gemaakt met retouren, werd er met me meegedacht en hebben ze me geholpen. Geen standaard mails, maar zo fijn om gewoon meedenkende, menselijke reacties te krijgen. Ik ben heel dankbaar dat er werd meegedacht voor een goede oplossing. Ik kom heel graag weer hier terug! Aanrader!

Risposta di Guts & Gusto
Schöne Klamotten. Leider überteuert und retour muss man selbst zahlen bzw. wird sonst abgezogen. Und da man es selbst verschickt (weil günstiger) sagen die gleich, dass sie dann keine Garantie geben können, dass es angekommen ist; überraschend: Es ist natürlich nicht angekommen. Natürlich vllt such teilweise selbst schuld, da man die billigere Versandmethode genommen hat. Nur seltsam, dass ich in meinem Leben noch nie etwas mit DHL nicht zustellen konnte und das Paket anscheinend Spurlos verschwunden ist, da man es ja auch nicht zurückbekommen hat. Werde dort also nicht mehr bestellen.

Risposta di Guts & Gusto
Ik hou van deze winkel! Dit behoort toch wel op nummer 1 bij mij! Zeker ook voor dames die wat langer zijn..
(ben zelf 1.80)
En ook als je een vraag hebt, de klantenservice is top, die helpen je van begin tot eind!

Risposta di Guts & Gusto
Der Shop hat mich leider enttäuscht. Die Auswahl an Kleidung ist zwar groß, aber die Probleme mit der Rücksendung und den Größenangaben machen den Einkauf zu einer echten Herausforderung.
Rücksendung: Die Rücksendung ist ein echter Krampf. Man benötigt einen Drucker und trägt die Kosten der Rücksendung selbst. Selbst wenn man die Ware nur wenige Tage nach dem kurzen 14-Tage-Widerrufsrecht zurückgeben möchte ist Kulanz hier ein Fremdwort. Es wird ein Gutschein angeboten. Somit bin ich als Kundin gezwungen erneut zu bestellen. Alles nicht zeitgemäß.
Größen: Die Größenangaben sind völlig unrealistisch. Ein Blazer in Größe S ist so groß, dass er eher einem Zelt ähnelt.
Fazit: Der Shop ist nur für diejenigen empfehlenswert, die sich mit komplizierten Rücksendungen und unrealistischen Größenangaben abfinden können.

Risposta di Guts & Gusto
Een aanrader voor iedereen!
Ik had zelfs mijn bestelling niet goed afgerond met een cadeaukaart, telefonisch contact gehad, echt heeeel goed bereikbaar en super goed geholpen! Bestellingen beide met 1 dag binnen.
Heel erg bedankt, met een extra compliment aan Tess en Feline!

Risposta di Guts & Gusto
An für sich haben sie sehr schöne Produkte aber diese sind qualitativ leider nicht hochwertig. Beispielsweise habe ich eine Hose bestellt und sie hat direkt nach einem Monat (trage sie 2-3 mal pro Woche) überall so Fussel/ lose Fäden und ich kann sie nicht mehr in der Öffentlichkeit tragen. Zuhause trage ich sie weiter weil sie wirklich sehr gemütlich ist und gut sitzt aber ich würde mir hier nichts mehr bestellen.
Habe auch einen Cardigan und Handschuhe bestellt, der cardigan fusselt extrem deswegen trage ich ihn selten und die Handschuhe sehen süß aus aber die Hände schwitzen leider direkt da drin

Risposta di Guts & Gusto
geweldige service! En mooi verpakte item. Absoluut een aanrader om hier iets te bestellen.

Risposta di Guts & Gusto
Super goede shop! Altijd erg netjes ingepakt en als er iets is hele fijne klantenservice! Echt een aanrader :)

Risposta di Guts & Gusto
een nieuwe winkel in Zwolle heb 2 mooie tops gekocht was toevallig in Zwolle de bon zou ik op de mail krijgen. maar dat kwam eerst niet na even een mail te hebben gestuurd kwam deze snel op mijn email deze winkel is een aanwinst voor ZWolle, met mooie kleding.

Risposta di Guts & Gusto
Al jaren klant. Mooie kleding en kwaliteit is prima, iedere keer weer goed geholpen.

Risposta di Guts & Gusto
Artikel ist angekommen an das Unternehmen zurück
es sind 3 Wochen her
GG schreibt mir ständig wir arbeiten mit drittanbieter es dauert bis es verarbeitet wird.#
Das ist unglaublich das man 3 Wochen später kein Geld zurück bekommt
Antwort auf Ihre Kommentar
hören sie auf mir so eine Antwort zu schicken, ja was jetzt das Sie in Niederlande sitzen ? Sie sind ja nicht in China.
Und mit welchen Versandunternehmen sie arbeiten ist mir auch egal.
3 Wochen sind mehr als GENUG !

Risposta di Guts & Gusto
In de winkel in Utrecht vonden we het personeel echt vriendelijk. Mijn twee dochters en ik kregen de hulp die we nodig hadden zonder dat deze opdringerig was. Een prettige toon. Zelfs bij de kassa een oorbelstopje gekregen toen ik vertelde dat ik net bij het passen mijn eigen stopje was verloren. Zodat ik de rest van de middag mijn oorbellen in kon houden, zo aardig!
De pashokjes waren lekker ruim, ontspannen shoppen dus. Omdat we alle drie iets leuks -maar heel verschillends- voor de feestdagen hadden gevonden waren we ook in één keer klaar voor de middag. Tijd over voor nog meer leuke dingen in de bruisende binnenstad en lekker in een cafeetje zitten. Fijne feestdagen gewenst aan de vrouwen van Guts en Gusto in Utrecht.

Risposta di Guts & Gusto
Pakket snel verzonden. Keurig verpakt en met liefde ingepakt. Ik hou ervan! Mooie kleding. Kortom: erg blij mee! 🥰

Risposta di Guts & Gusto
Ze denken met je mee. Ik had me compleet vergist in de week, en mijn bestelling te laat teruggestuurd. Dat resulteerde in een giftvoucher van €250, maar ik had juist het teruggestuurd omdat ik er met mijn lichaamstype echt niet terecht kon. Gehuild en een stress dat ik had! Het is een dagelijkse struggle met adhd. Helaas dit keer even zelf op een hele grote, dure blaar mogen zitten. Geld dat ik eigenlijk niet kon missen zomaar.
Na wat over en weer mailen heeft Guts & Gusto er voor gekozen me toch het geld terug te geven. Wat een opluchting en een service! Zo fijn. Alle stress was gelijk verdwenen. Een bedrijf heeft geen idee hoeveel zoiets voor iemand kan betekenen! Ik kom zeker terug om wat leuke accessoires te kopen.
Al zou ik niet aanraden om nu allemaal te laat je bestelling terug te sturen. ;-)

Risposta di Guts & Gusto
Even wat misgelopen met de bestelling (adres kwam er foutief te staan). Femke van de klantenservice stond me vriendelijk te woord aan de telefoon en via mail en heeft alles meteen snel opgelost voor me. Absolute topklantenservice (en superleuke kleding!). Aanrader!

Risposta di Guts & Gusto
Ein ganz toller, außergewöhnlicher Shop mit viel Liebe zum Detail, einer schönen Auswahl sowie schnellen Lieferung und Erstattung 🥰 Kleiner Stern Abzug für die teils doch sehr teuren Preise im Hinblick auf die Qualität (aber eher bei dünneren Stoffen mit Glitzer, Perlen usw.) Ich bestelle gerne weiterhin bei Guts&gusto!

Risposta di Guts & Gusto
De stof van mijn jurk ging helaas pillen. Nadat ik om de beste behandeling gevraagd had (het was namelijk mesh en wist niet wat het beste zou zijn hiervoor), ben ik super geholpen. Ik kreeg een deel van mijn aankoopbedrag om een pluisverwijdermachientje van aan te schaffen. Sowieso al super attent. Dit werkte enorm goed & nu kan ik weer van mijn jurk genieten! Ik ben erg persoonlijk geholpen en ze hebben echt aandacht besteed aan mijn hulpvraag, voelde me totaal geen ordernummer :)

Risposta di Guts & Gusto
Super fijne klantenservice die een klacht gelijk oppakt. Mooie en fijne kleding. Ik zal hier zeker vaker kopen 😊

Risposta di Guts & Gusto
Goede, snelle en vriendelijke service. En mooie kleding met goede kwaliteit!

Risposta di Guts & Gusto
Wat een super leuk bedrijf is dit! Voor het eerst iets besteld. Het uitpakken was al een cadeautje an sich. Hele mooie broek gekocht, die zit als gegoten! Hier ga ik vaker bestellen! Enige puntje dat ik heb (of ik heb gewoon niet goed gekeken): ik miste een maattabel :) Voor de rest: helemaal top!

Risposta di Guts & Gusto
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.