Ik won gelijk 1 van de winacties waar ik aan mee had gedaan, superleuk! We kregen 1 dag voor het festival de tickets via de mail en hebben een super gezellige dag gehad op Sunglow
Leuke festivals waar je kaarten kan winnen, tickets op tijd binnen, snelle en vriendelijke reactie na een vraag via email, kosten zijn laag.
Echt een heerlijke avond gehad op Sunglow, ik win normaal nooit iets dus had ook niet verwacht dat ik in de prijzen zou vallen! Als moeder van 3 is het allemaal al duur genoeg dus ik was er erg blij m... Leggi di più
Leuk platform! Kaartjes zijn tegenwoordig steeds duurder aan het worden. Zo is het voor iedereen mogelijk om een keer naar een leuk festival te gaan. En zo kunnen festivals bij eventuele slechte verk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Impresa nel settore dei mass media
- Rivenditore di biglietti per eventi
- Festival
- Agenzia di media e marketing
- Organizzatore di feste
Scritti dall'azienda
Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.
Paesi Bassi
- klantenservice@guestzone.nl
- guestzone.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Super leuke manier om voor weinig kaartjes te winnen
Super leuk dat je met een relatief klein bedrag kans maakt op kaartjes voor een feest waar je heen wilt. In mijn geval was dit whitemoon super genoten

Ik had een probleem….…
Ik had een probleem en dat is opgelost door de super service van het team (en vooral Judith) die dit zeer snel hebben opgelost. Super service. Van mij krijgen jullie 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Guestzone
Zo top om weer vrijkaartjes te mogen…
Zo top om weer vrijkaartjes te mogen winnen. Het mooie is dat doordat deze winactie er is ik regelmatig kijk wat voor leuks er allemaal te doen is. Dankjewel weer guestzone.

Risposta di Guestzone
Feestje voor in de boeken
Mijn Ervaring met de Rave Game van Questzone – Een Feestje voor in de Boeken! Wat een onvergetelijke avond bij de Rave Game van Questzone! Vanaf het moment dat ik binnenstapte, was ik onder de indruk van de prachtige aankleding en de spectaculaire verlichting, die samen een echte rave-sfeer creëerden. Het publiek was super gezellig, volwassen en vol energie, waardoor de avond meteen een feestelijke en ontspannen vibe had. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam, en alles was perfect georganiseerd. Een extra bonus: ik heb al meerdere keren kaartjes gewonnen via de winacties van Questzone – dat maakt het natuurlijk nog leuker om terug te komen! Er zijn wel een paar kleine puntjes die de ervaring nóg beter zouden kunnen maken. Zo zijn de prijzen voor bepaalde dranken soms aan de hoge kant. Ook zou het handig zijn als de muntjes inwisselbaar waren. Tot slot was Dimitri een absolute topper in de loods – zijn enthousiasme en energie maakten de avond nog specialer. Misschien zou hij in een grotere zaal zelfs nog meer mensen kunnen laten genieten van zijn talent! Al met al was het een feestje voor in de boeken en kan ik de Rave Game van Questzone aan iedereen aanraden die van een leuke, spannende en goed georganiseerde avond houdt. Ik kom zeker weer terug voor meer!

Risposta di Guestzone
Fantastische acties van leuke feesten…
Fantastische acties van leuke feesten en alles netjes geregeld, TOP!!!

Super geregeld
Super geregeld, makkelijk aanmelden en tof feest! Bedankt😊

Risposta di Guestzone
Een ticket kost een paar euro als je…
Een ticket kost een paar euro als je wint en het kan bij de grootste festivals. Wat wil je nog meer ?

Risposta di Guestzone
Het was een geweldig feestje
Het was een geweldig feestje. Mooi weer ook. Alles goed voor elkaar. Heerlijk gedanst. Hoop op nog meer van dit soort feestjes. Super tof dat ik op de gastenlijst stond🙏🏻

Super tof feest
Super tof feest, op een gave locatie, geweldige muziek en heerlijk publiek!!

Risposta di Guestzone
Zoals altijd stonden we op de…
Zoals altijd stonden we op de gastenlijst.
Machtig prachtig leuk feest. Bedankt voor de tickets.

Werkt gewoon
Zoals de titel al zegt, het werkt. Meedoen kost wel geld en je kunt natuurlijk niet altijd alles winnen, dus soms heb je goedkope kaartjes, soms ben je gewoon wat geld kwijt. Ik heb tot nu toe geen problemen ondervonden met gastenlijstplaatsen of tickets.

Risposta di Guestzone
Super dat we via Guestzone naar…
Super dat we via Guestzone naar Korolova konden!!! Dank Guestzone!!!

Risposta di Guestzone
Kaartjes gewonnen voor een super leuk…
Kaartjes gewonnen voor een super leuk feestje. Ik had nog iets verkeerd ingevuld met het e-mail adres van mijn introducé, via de mail zeer behulpzaam contact gehad, en probleem was opgelost. Verder heel handig overzicht van alle interessante feestjes!

Leuk feest!!!
Leuk feest. Super geregeld door Guestzone. Via gastenlijst naar binnen. We hebben genoten!

Risposta di Guestzone
Goede service is toch geweldig dat je…
Goede service is toch geweldig dat je kans krijgt om via winacties gratis kaartjes te winnen voor een top avond.