Ik won gelijk 1 van de winacties waar ik aan mee had gedaan, superleuk! We kregen 1 dag voor het festival de tickets via de mail en hebben een super gezellige dag gehad op Sunglow
Leuke festivals waar je kaarten kan winnen, tickets op tijd binnen, snelle en vriendelijke reactie na een vraag via email, kosten zijn laag.
Echt een heerlijke avond gehad op Sunglow, ik win normaal nooit iets dus had ook niet verwacht dat ik in de prijzen zou vallen! Als moeder van 3 is het allemaal al duur genoeg dus ik was er erg blij m... Leggi di più
Leuk platform! Kaartjes zijn tegenwoordig steeds duurder aan het worden. Zo is het voor iedereen mogelijk om een keer naar een leuk festival te gaan. En zo kunnen festivals bij eventuele slechte verk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Impresa nel settore dei mass media
- Rivenditore di biglietti per eventi
- Festival
- Agenzia di media e marketing
- Organizzatore di feste
Scritti dall'azienda
Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.
Paesi Bassi
- klantenservice@guestzone.nl
- guestzone.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Was echt een top feestje met een…
Was echt een top feestje met een heerlijke sfeer en goeie muziek!

Risposta di Guestzone
Topavondje met wederom gratis kaartjes!
Topavondje met wederom gratis kaartjes!

Top helpdesk
2 vrijkaarten gewonnen maar verkeerd mail adres ingevoerd ,helpdesk gemaild en vrijwel meteen reactie en actie dus helemaal top tevreden met de gewonnen kaartjes tuurlijk en snelle service!

Godshouse wat een feest
Ik heb heerlijk genoten op godshouse
Bedankt voor de gratis kaarten die ik gewonnen heb top feest

Betrouwbaar en leuke feesten
Al vaker kaartjes gewonnen via Guestzone en het is echt betrouwbaar. Het afgelopen feestje was super. Heel erg dankbaar voor!

Superleuke winacties
Superleuke winacties, al meerdere keren tickets gewonnen. Als je een vraag hebt: altijd snel en duidelijk antwoord, gewoon topbedrijf!

Risposta di Guestzone
Werkelijk sinds het ontstaan van…
Werkelijk sinds het ontstaan van Guestzone allang lid en ben enorm blij met hun mooie vrijkaarten altijd
Uitstekende service ook snelle feedback en antwoord altijd

Risposta di Guestzone
Het was een superleuk feestje!
Het was een superleuk feestje! Dank aan Guestzone voor de gewonnen gastenlijst plaatsen!!!

Risposta di Guestzone
Ben een echte dance liefhebber en…
Ben een echte dance liefhebber en guestzone is een super platform altijd up to date en zeer klantvriendelijk gisteren vrijkaartjes gewonnen voor history of hardcore en super genoten

Risposta di Guestzone
Kaarten gewonnen en super leuk feest…
Kaarten gewonnen en super leuk feest gehad 🤩

Lunapark was geweldig
Ik weet niet eens meer hoeveel tickets ik inmiddels via Guestzone heb gewonnen, maar Lunapark was absoluut één van de beste ervaringen.
Ook 5 sterren voor Guestzone voor hun betrouwbaarheid en eerlijkheid . Echt Top

Risposta di Guestzone
Kaartjes vrij last minute binnen
Kaartjes vrij last minute binnen maar snel reactie via de mail en gelukkig hadden we ze nog op tijd. Heerlijk genoten! Bedankt!! Nu 3e keer dat ik iets gewonnen heb en blijf zeker vaker meedoen!

Risposta di Guestzone
De communicatie rondom het winnen van…
De communicatie rondom het winnen van een ticket voor White Moon was zeer duidelijk. Werd goed op de hoogte gehouden en de instructies voor het claimen van de tickets waren heel duidelijk.

Risposta di Guestzone
Super sfeer en top muziek bij white…
Super sfeer en top muziek bij white moon. Befankt voor het winnen van de kaartjes!