Ik won gelijk 1 van de winacties waar ik aan mee had gedaan, superleuk! We kregen 1 dag voor het festival de tickets via de mail en hebben een super gezellige dag gehad op Sunglow
Leuke festivals waar je kaarten kan winnen, tickets op tijd binnen, snelle en vriendelijke reactie na een vraag via email, kosten zijn laag.
L'azienda ha risposto
Echt een heerlijke avond gehad op Sunglow, ik win normaal nooit iets dus had ook niet verwacht dat ik in de prijzen zou vallen! Als moeder van 3 is het allemaal al duur genoeg dus ik was er erg blij m... Leggi di più
Bieden leuke feestjes aan waar je gratis kaartjes kan winnen. En wanneer zij jou keus weten komen ze ook met voorstellen. Grote kansen met winnen
Dettagli dell'azienda
- Impresa nel settore dei mass media
- Rivenditore di biglietti per eventi
- Festival
- Agenzia di media e marketing
- Organizzatore di feste
Scritti dall'azienda
Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.
Paesi Bassi
- klantenservice@guestzone.nl
- guestzone.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Leuk feest!!!
Leuk feest. Super geregeld door Guestzone. Via gastenlijst naar binnen. We hebben genoten!

Risposta di Guestzone
Goede service is toch geweldig dat je…
Goede service is toch geweldig dat je kans krijgt om via winacties gratis kaartjes te winnen voor een top avond.

Risposta di Guestzone
Fijn dat je kaarten kunt winnen voor…
Fijn dat je kaarten kunt winnen voor leuke evenementen!

Leuk sfeer
Leuk sfeer, fijne locatie, niet te vol geprot met mensen. En vooral allemaal leuke spontane mensen!
En natuurlijk de goede muziek niet te vergeten

Risposta di Guestzone
Mooie winactie en alles prima…
Mooie winactie en alles prima gecommuniceerd.

Risposta di Guestzone
Guestzone zorgt al jaren voor af en toe…
Guestzone zorgt al jaren voor af en toe een leuke verrassing met gratis kaartjes

Risposta di Guestzone
Ze benaderen je wel mooi op tijd
Ze benaderen je wel mooi op tijd. Maar helaas kon ik niet meer door omstandigheden. En heb ik dan ook netje kunnen annuleren.

Super leuke winacties
Super leuke winacties al gewonnen altijd mooie feestjes en super leuk publiek
Raad iedereen Guestzone aan
Top !!!

Risposta di Guestzone
Goeie reactie en de gratis kaarten snel…
Goeie reactie en de gratis kaarten snel in je email .
Met een duidelijke uitleg.

Risposta di Guestzone
Geweldige manier om vrijkaarten te winnen!
Geweldig om ineens een mailtje te krijgen dat je de winnaar bent van vrijkaarten of gastenlijst plekken. Ik doe regelmatig mee en win af en toe dus een aanrader!

Mooie momenten dankzij Guestzone
Het is simpel en werkt super. Als ik hulp nodig heb net iets reageren ze super snel.
Heb al mooie feestje mee mogen maken dankzij Guestzone! Hrfst was fantastisch.

Risposta di Guestzone
Kaarten gewonnen voor summer of love.
Kaarten gewonnen voor summer of love.
Gastenlijst plekken, konden direkt doorlopen bij de ingang.
Super dag gehad

Risposta di Guestzone
Al een paar jaar member en ik heb al…
Al een paar jaar member en ik heb al veel tickets gewonnen voor leuke evenementen. Een sms'je is een kleine moeite en de winkans hoog.

Risposta di Guestzone
Goede dienstverlening en leuke…
Goede dienstverlening en leuke winacties.

Risposta di Guestzone
Superfeest met veel oude bekende dj's
Superfeest met veel oude bekende dj's. Bedankt voor de vrijkaartjes. Wat een sfeervolle middag/avond!!! Perfect!😄