Valutata 5 stelle su 5

Ik won gelijk 1 van de winacties waar ik aan mee had gedaan, superleuk! We kregen 1 dag voor het festival de tickets via de mail en hebben een super gezellige dag gehad op Sunglow

Valutata 5 stelle su 5

Leuke festivals waar je kaarten kan winnen, tickets op tijd binnen, snelle en vriendelijke reactie na een vraag via email, kosten zijn laag.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Echt een heerlijke avond gehad op Sunglow, ik win normaal nooit iets dus had ook niet verwacht dat ik in de prijzen zou vallen! Als moeder van 3 is het allemaal al duur genoeg dus ik was er erg blij m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bieden leuke feestjes aan waar je gratis kaartjes kan winnen. En wanneer zij jou keus weten komen ze ook met voorstellen. Grote kansen met winnen

Dettagli dell'azienda

1. Impresa nel settore dei mass media
  2. Rivenditore di biglietti per eventi
  3. Festival
  4. Agenzia di media e marketing
  5. Organizzatore di feste

Scritti dall'azienda

Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.

4,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Win vaak

Win vaak ! Top

13 ottobre 2025

Risposta di Guestzone

Wat gaaf om te lezen dat je al 12 keer 2 vrijkaarten hebt gewonnen Maria! Dat laat zien dat je een echte trouwe member bent. We waarderen je enthousiasme enorm en hopen dat je nog vaak mag genieten van mooie events via Guestzone.

Leuk feest!!!

Leuk feest. Super geregeld door Guestzone. Via gastenlijst naar binnen. We hebben genoten!

Risposta di Guestzone

Geweldig dat jullie zo hebben genoten Bianca! Fijn om te horen dat alles soepel verliep en jullie via de gastenlijst naar binnen konden. Mooi dat het zo’n geslaagde avond is geworden.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service is toch geweldig dat je…

Goede service is toch geweldig dat je kans krijgt om via winacties gratis kaartjes te winnen voor een top avond.

Risposta di Guestzone

Wat leuk om te horen dat je onze service zo waardeert Dinie! En dat je dit jaar al vijf keer gewonnen hebt, tien vrijkaarten voor toffe festivals en events, maakt het natuurlijk extra bijzonder.

Topfeest!!!!!!

Risposta di Guestzone

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling Il-Ja! We vinden het altijd leuk om te lezen dat onze winacties zoveel plezier bezorgen.

Valutata 5 stelle su 5

Fijn dat je kaarten kunt winnen voor…

Fijn dat je kaarten kunt winnen voor leuke evenementen!

Risposta di Guestzone

Bedankt voor je leuke reactie! Fantastisch om te horen dat je geniet van de winacties en de evenementen waar je via ons naartoe kunt.

Leuk sfeer

Leuk sfeer, fijne locatie, niet te vol geprot met mensen. En vooral allemaal leuke spontane mensen!
En natuurlijk de goede muziek niet te vergeten

Risposta di Guestzone

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt Nancy! Klinkt als een topavond met precies de juiste sfeer, een fijne locatie en een gezellig publiek. We waarderen je enthousiasme enorm.

Valutata 5 stelle su 5

Mooie winactie en alles prima…

Mooie winactie en alles prima gecommuniceerd.

Risposta di Guestzone

Dank voor je fijne review en het delen van je ervaring! Mooi om te horen dat alles rond de winactie soepel verliep en de communicatie duidelijk was.

Service

Verloopt goed en als er iets is reageren ze snel!

6 settembre 2025

Risposta di Guestzone

Bedankt Suzan, dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Extra bijzonder om zo’n mooie 5-sterren beoordeling te ontvangen van iemand die al sinds 2015 lid is. Geweldig om te horen dat onze service goed verloopt en dat je onze snelle reacties waardeert.

Valutata 5 stelle su 5

Guestzone zorgt al jaren voor af en toe…

Guestzone zorgt al jaren voor af en toe een leuke verrassing met gratis kaartjes

9 ottobre 2025

Risposta di Guestzone

Wat leuk om te lezen dat je al jaren member bent en zo nu en dan wordt verrast met gratis kaartjes! Geweldig dat je dit even deelt, dat waarderen we enorm. Hopelijk mogen we je nog vaak blij maken met nieuwe winacties.

Valutata 3 stelle su 5

Ze benaderen je wel mooi op tijd

Ze benaderen je wel mooi op tijd. Maar helaas kon ik niet meer door omstandigheden. En heb ik dan ook netje kunnen annuleren.

Risposta di Guestzone

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen Said. Fijn om te lezen dat je onze communicatie en het annuleren als positief hebt ervaren. We vragen ons alleen af waarom je ons dan toch maar 3 sterren hebt gegeven, want drie sterren lijkt al snel alsof je niet helemaal tevreden bent, terwijl je bericht juist positief klinkt. We horen het graag, want we willen natuurlijk begrijpen wat we nog beter kunnen doen!

Super leuke winacties

Super leuke winacties al gewonnen altijd mooie feestjes en super leuk publiek
Raad iedereen Guestzone aan
Top !!!

Risposta di Guestzone

Wat geweldig om te lezen dat je al drie keer hebt gewonnen sinds je member bent geworden Jacky! Fantastisch ook dat je ons aanbeveelt aan anderen, dat waarderen we enorm. Dank voor je enthousiasme en de 5 sterren!

Valutata 5 stelle su 5

Goeie reactie en de gratis kaarten snel…

Goeie reactie en de gratis kaarten snel in je email .
Met een duidelijke uitleg.

2 ottobre 2025

Risposta di Guestzone

Wat leuk dat je sinds juli al twee keer in de prijzen bent gevallen Brigitta! Geweldig om te horen dat alles soepel verliep en je de kaarten snel en duidelijk per mail ontving. Heel erg bedankt voor de 5 sterren.

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige manier om vrijkaarten te winnen!

Geweldig om ineens een mailtje te krijgen dat je de winnaar bent van vrijkaarten of gastenlijst plekken. Ik doe regelmatig mee en win af en toe dus een aanrader!

Risposta di Guestzone

Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze winacties! Dat moment waarop je ineens dat mailtje krijgt dat je hebt gewonnen blijft inderdaad bijzonder. Fijn dat je regelmatig meedoet en af en toe wint, dat waarderen we enorm.

Mooie momenten dankzij Guestzone

Het is simpel en werkt super. Als ik hulp nodig heb net iets reageren ze super snel.
Heb al mooie feestje mee mogen maken dankzij Guestzone! Hrfst was fantastisch.

Risposta di Guestzone

Geweldig, vrijkaarten gewonnen voor Festival Strand en HRFST 2025! En dan ook nog horen dat je zo tevreden bent met onze website, communicatie en klantenservice, daar worden we natuurlijk heel blij van. Bedankt voor je beoordeling Jelle!

Valutata 5 stelle su 5

Kaarten gewonnen voor summer of love.

Kaarten gewonnen voor summer of love.
Gastenlijst plekken, konden direkt doorlopen bij de ingang.
Super dag gehad

Risposta di Guestzone

Wat fijn dat je zo genoten hebt van de gastenlijstplekken die je had gewonnen voor Summer of Love Stanley, super! Heel erg bedankt voor de 5 sterren, wordt zeer gewaardeerd.

Valutata 5 stelle su 5

Al een paar jaar member en ik heb al…

Al een paar jaar member en ik heb al veel tickets gewonnen voor leuke evenementen. Een sms'je is een kleine moeite en de winkans hoog.

6 ottobre 2025

Risposta di Guestzone

Jazeker! Al member sinds 2015 en al 18x vrijkaarten gewonnen voor hele leuke feestjes en festivals. Heel fijn zien dat je blij bent met ons Carola. En enorm bedankt voor de genomen moeite om deze beoordeling te plaatsen!

Valutata 4 stelle su 5

Mooie locatie.

Mooie plek om heen te gaan

Risposta di Guestzone

Wat super om een goede beoordeling te ontvangen van iemand die al sinds 2016 lid is van Guestzone! Inmiddels al 52 keer gewonnen, goed voor 104 vrijkaarten voor de mooiste feesten en festivals. Geweldig om te zien dat je al zo lang meedoet Ernst en ons platform zo trouw volgt. Dank voor je loyaliteit en vertrouwen, dat waarderen we enorm!

Valutata 5 stelle su 5

Goede dienstverlening en leuke…

Goede dienstverlening en leuke winacties.

Risposta di Guestzone

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de winacties waardeert. We stellen het erg op prijs dat je dit even deelt.

Valutata 5 stelle su 5

Superfeest met veel oude bekende dj's

Superfeest met veel oude bekende dj's. Bedankt voor de vrijkaartjes. Wat een sfeervolle middag/avond!!! Perfect!😄

Risposta di Guestzone

Wat leuk om te lezen dat je zo hebt genoten van het feest en dat het een sfeervolle middag en avond was! Extra mooi dat je zoveel bekende dj’s terugzag. Dank dat je dit deelt en natuurlijk voor je enthousiaste woorden over de gewonnen vrijkaarten.

Team Guestzone

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più