Super god service Var lidt sent ude i forhold til at få materialer hjem til et projekt i påsken. Ringede til dem fredag før påske og fik materialer tirsdag, så der kom sved på panden. Jeg købte st... Leggi di più

Bestilte kakao flis for over 60.000 kr. hos Kærvang som leveret til aftalt tid og sted uden forudbetaling men modtog faktura efter levering flotte materialer og lige så flot tillid til første gangs h... Leggi di più

Rigtig god oplevelse at handle hos Kærvang. Venlige og imødekommende mennesker. Klar til at lytte og besvare spørgsmål. Varer til tiden – og af rigtig god kvalitet. Alt perfekt. Er mere end tilf... Leggi di più

Nemt, alt som aftalt, grus pænt leveret og nem kommunikation med chaufføren.

1. Vivaio e articoli per il giardino

Gruslevering.dk er Kærvang Materialers online butik, hvilket vil sige, at alt på www.gruslevering.dk er til direkte levering i bigbags med fragtmand. Kærvang Materialer ApS har 12 års erfaring med handel med sand, grus, granitskærver, muld, flis, spagnum, støbeprodukter osv. Vores store erfaring betyder, at vi kan vejlede dig til det rigtige produkt eller mængde, og derfor er du som kunde altid velkommen til at kontakte os på telefon alle hverdage 7.00-16.00 – eller på mail: Info@kaervangmaterialer.dk. For at gøre det så overskueligt som muligt er alle priser på bigbags på www.gruslevering.dk inkl. gratis levering, så du slipper for uønskede tillæg, når du kommer til betaling.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Super god service

Super god service
Jeg købte støbemix og beton i en pakke det var meget fint afstemt der var to til tre skovl fulde beton tilbage.

3 marzo 2026

God kundeservice

Ved problemer med levering med palleløfter kontaktede firmaet os og fandt en ny hurtig løsning med kran. Gode priser og rigtig god fleksibel kundeservice.

20 marzo 2026

God kundeservice - fine varer. Flinke folk!

Rigtig god oplevelse at handle hos Kærvang.
Venlige og imødekommende mennesker. Klar til at lytte og besvare spørgsmål.
Varer til tiden – og af rigtig god kvalitet. Alt perfekt.
Er mere end tilfreds!
I.Lauridsen

26 febbraio 2026

Hej I. Lauridsen,

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og at både service og varer har levet op til det, du forventede. Vi er glade for, at alt fungerede, som det skulle.

Kærvang Materialer ApS

Hurtig levering og placering på grunden…

Hurtig levering og placering på grunden præcis hvor jeg ønskede det, hvilket jeg betalte kun en lille merpris for. God kvalitet af materialer.

18 settembre 2025

Hej Tom,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det glæder os at høre, at både levering og placering gik som ønsket, og at du er tilfreds med materialernes kvalitet.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Kærvang Materialer ApS

Top kvalitet både jord flis og sten som…

Top kvalitet både jord flis og sten som vi har brugt kærvang som hent selv lager. Priserne er ofte halv pris kontra byggemarked/planteskole så vi kommer til at bruge kærvang i mange år

16 settembre 2025

Hej Mikkel,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at både kvaliteten af vores produkter og prisen lever op til dine forventninger. 😊

Vi er glade for, at du har haft gode oplevelser på vores lager, og vi ser frem til at hjælpe dig mange år fremover.

Nem bestilling

Nem bestilling.

Hurtig betjening og levering.

11 settembre 2025

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er godt at høre, at bestillingen gik nemt, og at levering og betjening levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Kærvang Materialer ApS

Fantastisk service og god behandling i…

Fantastisk service og god behandling i forbindelse med min bestilling.
Samtidig stor ros til den person, der kom med varen, helt fabelagtig service.

18 agosto 2025

Hej Lotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det er rigtig godt at høre, at både bestillingen og leveringen gik som forventet, og at du er tilfreds med servicen.

Fik leveret sorte granitskærver

Fik leveret sorte granitskærver, virkelig flotte. Nem bestilling og hurtig levering. Top karakter 🤩

21 agosto 2025

Hej Vibeke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for de pæne ord om vores sorte granitskærver 🤩
Det glæder os at høre, at både bestilling og levering gik nemt og hurtigt, og at du er tilfreds med resultatet.

Vi håber, du får stor glæde af granitskærverne – og vi står altid klar, hvis du får brug for mere en anden gang.

Altid god service

Altid god service
Nem onlinebestilling
hurtig levering

5 settembre 2025

Hej Bettina,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os, at du oplever både nem bestilling, hurtig levering og ikke mindst god service hver gang.

Vi ser frem til at levere til dig igen, når du får brug for det.