Har købt drivhus Baltic Klasika House. Det er et virkeligt solidt semi proff. drivhus, med god højde i siderne . Den klarede den store storm i påsken selv i ufærdig stand. Glæder mig til at tage... Leggi di più

Jeg har kjent Bjarne's frø og planter siden 2014 og jeg har bestilt derfra mange gange. Alle sendinger har kommet frem og alle med første kvalitets varer. Bjarne er kjent for sine rundhåndede gara... Leggi di più

Svar til Barney. Jeg har ikke skrevet, at det er dårligt men skuffende. Jeg har heller ikke skrevet, at det er dårligt, du ikke besvarer mail; men det er det i høj grad. Jeg har s... Leggi di più

Jeg har flere gange bestilt varer hos Barney. Og hver gang er varerne kommet hurtigt ud af virksomheden, hvorimod PostNord er nogle sløser*ve. Senest bestilte jeg læggekartofler, opdagede efterfø... Leggi di più

1. Vivaio e articoli per il giardino

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bjarne Højlund - Planter Frø - Blomster Frø - Grøntsager Frø - Frugt og Bær Frø - Træer Frø - Palmer Frø - Buske Diverse Tilbehør Frø - Klatreplanter Vejledninger! SUPERThrive 50 i 1 Vitaminer CHILLI Focus Tilbud Bøgehæk Storblomstrede Roser e handel,, shop, on-line butik

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

drivhus Baltic Klasika House

Glæder mig til at tage det ibrug

14 aprile 2026

Efter at have købt frø hos barney.dk og…

Svar til Barney.
Jeg har ikke skrevet, at det er dårligt men skuffende.
Jeg har stået dem frøene, som jeg med succes har sået frø i utroligt mange år. De har stået i stuen i et sydvendt vindue sammen med andre frø, der har spiret fint.

Efter at have købt frø hos barney.dk og sået dem, har jeg desværre måttet konstatere, at spirings procenten ikke er særligt god.

Horn melon er der kommet 1 plante

Agurk melon er der kommet 1 plante

Ribs tomater har ca halvdelen af frøene spiret.

Det er ret skuffende.

Jeg har skrevet ovenstående i en mail til virksomheden d. 1-9-26 men i modsætning til, hvad jeg kan se af anmeldelserne, så har man ikke fundet det umagen værd at svare på min henvendelse, som ellers må være det mindste man som kunde må forvente.
Derfor kun en stjerne selv om enkelte af frøene spirede.
Det er nok ikke der, jeg handler en anden gang.

9 aprile 2026

Tak for anmeldelsen.
Du skriver i din mail at frøene er dårlige, men du skriver ikke noget om hvordan du har sået dem eller andet...
At en sort ikke spirer kan selvfølgelig være dårlige frø, men det er 3 forskkellige - endda retail pakker - her tænker jeg at det kan være noget andet der gør sig gældende - men som sagt skriver du kun at det er for dårligt - så er det ret svært at hjælpe med hvad der evt. ellers kunne være galt

Fantastisk

De leverede hurtigt alle gange jeg bestilte, deres priser er tilstrækkelige og da de sendte nogle forkerte frø sendte de straks de rigtige på egen regning. Har ikke noget dårligt at sige, 10/10.

21 febbraio 2026

Modtog aldrig mine frø

Modtog aldrig mine frø, men beholdte mine penge gider ikke svare når man skriver.

13 febbraio 2026

Risposta di Barney

Af fare for at komme til at sende dig flere mails har jeg blokeret og slettet dig i vores system. jvf. din anmeldelse her på TP af den 16. januar.

Dine frø er leveret med GLS - pakke nummer 06871749773, men du har ikke nedværdiget dig til at gide læse vores handelsbetingelser - at du ikke gider hente din ordre og den ryger tilbage til os er ikke gyldig fortrydelse og påfører os ekstra omkostninger.
Frø der har været sendt ud tages ikke retur igen da de i princippet er værdiløse da de har været uden for vores kontrol Dette iht. vores handelsbetingelser der i øvrigt er i tråd med købeloven, og som DU HAR godkendt og accepteret ved indgåelse af handel med os.
Frø der kommer af en eller anden grund alligevel kommer retur ryger i en pulje som doneres til godgørende formål.
Her kan bl.a nævnes
Persilles Hjemmedyrk
Frønørden
Depotgården m.fl.
Jydehaven

I forbindelse med en bestilling manglede der en vare. Jeg skrev til Bjarne og rettede straks op på det glemte på bedste vis. Har handlet på hjemmesiden adskillige gange gennem årene og altid modtaget kvalitetsvarer og god service.

20 gennaio 2026

Min ordre er ikke ankommet:(

Jeg har bestilt en ordre d. 28. november, så fortsat ikke er ankommet. Jeg har skrevet med kundeservice flere gange, og selvom medarbejderne i kundeservice er venlige, har de ikke haft held med at hjælpe med at lokalisere min ordre. De har blot kunne oplyse at ordren er på vej og at PostNord har lange leveringstider. Nu har jeg ventet i over to uger.

16 dicembre 2025

Risposta di Barney

Når man vælger at få sendt varer med Post Nord brev er der ikke sporing på dette gør vi også opmærksom på - lige ledes gør vi opmærksom på man skal være obs på leveringstiden.. Post Nord siger selv vejledende 5 hverdage for et brev. Black friday og julepost gør det bestemt ikke hurtigere.

Iht. vores betingelser sender vi nye frø/varer på vores regning hvis der er noget der bortkommer - dette gør vi dog først efter 10 hverdage.

Derfor opfordrer vi også folk til at vælge GLS de bringer ud med sporing fra dag til dag...

God kundeservice

Har bestilt frø i forbindelse med Black Friday. Alle kommer undtaget en enkel pose som jeg havde bestilt 2 af.
Skriver til firma, ugen efter får jeg de manglende frø eftersendt.
Er slet ikke i tvivl om at Bjarne brænder for sin butik og måske er lidt udfordret på internet delen.
Fik aldrig svar på min mail om de manglende frø, men fik besked fra GLS om at der var en pakke til mig. Så alt i alt superfin service.
Glæder mig til at plante alle de fine frø til foråret

9 dicembre 2025

Risposta di Barney

Tak for de fine ord - kan kun beklage at vi lige missede en pakke frø - det gik lidt stærkt i de dage omkring black friday.Vi forsøger at gøre alt så godt vi kan - men det kan ske der smutter en mail - det er bestemt ikke med vilje!
god fornøjelse med frøene - husk at du altid er velkommen til at skrive hvis du har nogen spørgsmål (og vi vil også rigtig gerne have konstruktiv kritik - kun på den måde kan vi blive endnu bedre ;)
Rigtig god jul og godt nytår!

Super god service!

Bestilte bolcher og der var lidt problemer med ordren, men det blev løst super hurtigt. Handler her igen næste gang.
Super god service!

26 novembre 2025

God afslutning efter startvanskeligheder

Jeg skrev tidligere en anmeldelse på baggrund af nogle udfordringer med manglende varer og manglende svar på henvendelser. Virksomheden tog efterfølgende kontakt og forklarede, at de havde haft tekniske problemer i forbindelse med deres nye webshop, hvilket jeg sætter pris på, at de gjorde opmærksom på.

Jeg har nu modtaget resten af min ordre, og leveringen gik hurtigt og uden problemer. Det er jeg rigtig glad for, og jeg værdsætter, at de fik fulgt op og løst sagen.

Tak for hjælpen — og jeg opdaterer gerne min vurdering ud fra den positive afslutning på forløbet.

15 ottobre 2025

Hej Mie
Jeg kan kun beklage at du ikke har hørt fra os - vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.
Vi har dog haft udfordringer - i forbindelse med skift til helt ny shop har udvikler desværre ikke været opgaven voksen - det har medført en del problemer - blndt andet at vi ikke har fået de mails der er sendt via kontaktformularen.
Det Skulle dog være fikset nu, så vi igen kan svare:
Hvis du gider skrive igen - alternativt direkte til mig på bjarne (a) barney dot dk (sorry kan ikke skrive mailadressen her) så skal jeg sørge for at få bragt tingene i orden.
Jeg kan kun beklage den dårlige oplevelse endnu engang!

Fuld tilfredshed!

Nem hjemmeside ift at bestille, havde varerne <48 timer efter, leveret hjemme, nåede endda at tilføje en vare ekstra, som kom med, og god kvalitet af frø. Kan kun sige gode ting!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 settembre 2025

Hurtig levering og rigtig godt udvalg

Der er et rigtig godt udvalg af de ting, der ligger lidt udenfor "standarden". Har købt kokosmuld, potter og sparekasser til rimelige priser, og det blev leveret virkelig hurtigt. Skal helt sikkert handle der igen.

17 settembre 2025

Der er gået over en uge siden jeg…

Der er gået over en uge siden jeg bestilte mine frø og gødning og betalt, men intet er sket. Der er ikke engang lavet en forsendelse klar. Samtlige henvendelser fra flere der efterlyser deres købte frø på fb ignoreres. Det er sidste gang jeg handler med Bjarnes frø. Kan ikke anbefales!

1 maggio 2025

Hejsa
Vi besvarer ikke kundeservice på facebook - det kan vi ikke overskue - mange beskeder og opslag ser vi ikke engang.

Jeg har lige søgt dit navn i vores ordresystem, men kan slet ikke finde en ordre i navnet Gabriela Adams.

De som efterlyser frø er oftest de som har valgt post nord som leveringsform - det er brever der vejledende tager 5 hverdage og er uden sporing.

Har du bestilt gødning vil det være en pakke / GLS Levering - så der kan jeg hjælpe dig.

Hvis du vil sende en mail til mig eller skrive dit ordre nummer her - skal jeg meget gerne følge op på din ordre!

Jeg har lige haft en rigtig god…

Jeg har lige haft en rigtig god oplevelse.Jeg havde af forskellige grunde fjumret rundt i min bestilling. jeg skrev til dem og de fik hurtigt og effektivt styr på det hele og pakken er lige kommet i dag. Alt ser fint ud og jeg glæder mig til at komme i jorden :-)
Susanne Rydeng

29 aprile 2025

Har altid kun mødt god vejledning og…

Har altid kun mødt god vejledning og hjælp fra Barney (Bjarne)
Har lige i går modtaget de fineste asparges kroner med posten wauw en god kvalitet og størrelse.
Som skrevet før når jeg har skrevet med Bjarne har jeg altid mødt venlighed og god service.
Jeg vil klart anbefale andre at købe her fra

25 aprile 2025

Kundeservice og produkter i…

Kundeservice og produkter i verdensklasse.

16 aprile 2025

Risposta di Barney

Tusind tak - det er vi glade for!
Mine folk og jeg forsøger altid at gøre folk glade, så din ros betyder rigtig meget for os :)

Polycarbonat drivhus

Købte et drivhus i polycarbonat for 1,5 måned siden, men valgte først at sætte det op nu, hvor vejret er bedre, da der også først skulle støbes et fundament. Polycarbonaten kommer i 6mx2m der er rullet stramt sammen. Dem åbner vi selvfølgelig først ved opsætningen, da vi ikke har plads til dem. Der er så skader på polycarbonaten fra de stropper, der har rullet dem sammen og som jo først ses efter de rulles ud. Ingen hjælp at hente fra firmaet, så vi må selv i byggemarkedet og købe nye plader. Desuden manglede der isoleringstape tape og et vindue var ødelagt. Ærgerligt.
Køb ikke herfra med mindre i har plads til at pakke ud lige med det samme og have 6 m polycarbonat x flere liggende.

1 aprile 2025

Risposta di Barney

Skaden på vinduet kunne i have forudset. Der står også i vores betingelser at man skal tjekke ved modtagelsen. Jeg ved godt det kan være lidt en udfordring, men det er vilkårene for at man kan gøre krav gældende - det er der ikke noget unormalt i.
Skaderne på selve polycarbonat pladen kan være påført ved udpakning -
på trods af dette, tilbyder vores leverandør at sende nye plader mod at i betaler fragten som de skriver:

About the tape...there should only be one roll, that's correct.
About the polycarbonate...we would definitely not offer such sheets with holes! If it was damaged during transportation, then the customer should have noticed it immediately upon receipt. At the same time, the customer may have damaged it during storage at home. Of course, we can send new sheets, but the customer will have to cover the transportation costs.