Banner for Het Groene Paradijs

Het Groene Paradijs Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Le délais de livraison énorme! les plantes sont abîmées et jaunies, aucune communication et aucun service après vente. Quelle déception !!!

Valutata 5 stelle su 5

De levering was perfect, al de plantjes goed ingepakt. De plantjes zelf zijn allemaal mooi in de groei. Wij zijn heel tevreden klanten. Het Groene Paradijs is een echte aanrader.

Valutata 4 stelle su 5

Ik ontving mijn plantjes bijna 3 weken na besteldatum. De planten waren wel van heel mooie kwaliteit. Ik vermoed dat de zoveelste hittegolf de levering dan ook heeft uitgesteld, waarvoor alle begri... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Daar de bestelde planten niet voorradig waren iets langer erop moeten wachten, doch in perfecte staat geleverd. Een plabt jiet meer te verkrijgen en asap een rembours ontvangen. Dit schept vertrouwen... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Vivaio e articoli per il giardino
  2. Giardino
  3. Vivaio all'ingrosso

Scritti dall'azienda

Wij zijn een gespecialiseerde webshop voor tuinplanten, actief in zowel Nederland als België. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw tuin: van bodembedekkers en siergrassen tot haagplanten, klimplanten en sierheesters. Bij ons kunt u eenvoudig en betrouwbaar planten online kopen en zeker zijn van de beste kwaliteit. Bij Het Groene Paradijs profiteert u altijd van groeigarantie op alle geleverde planten. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe aanwinsten goed zullen aanslaan in de tuin. Bestellingen worden snel verzonden, meestal binnen vier werkdagen. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of ophalen bij een PostNL-afhaalpunt in uw buurt. Ook is het mogelijk om uw planten gratis af te halen bij Het Groene Paradijs in Gilze (Noord-Brabant). Onze klantenservice staat klaar om u persoonlijk te adviseren, zowel telefonisch als via chat, e-mail en Facebook. Of u nu vragen heeft over plantenverzorging, levertijden of het bestellen van de juiste producten, ons team helpt u snel en vriendelijk verder. Dankzij onze lage verzendkosten van slechts € 6,95 per bestelling binnen Nederland en België en de mogelijkheid tot veilige betaling met AfterPay, PayPal, iDEAL of bankoverschrijving, maakt Het Groene Paradijs het online tuinplanten bestellen eenvoudig, betrouwbaar en voordelig. Met een breed aanbod, snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen zijn wij uw betrouwbare partner en online tuincentrum voor alle tuinprojecten.

Uw Tuinplantenspecialist!

Scritti dall'azienda

Snelle levering, Groeigarantie, Scherpe prijzen
Al 10 jaar staan wij garant voor kwaliteit en snelle service!

Groeigarantie

30 dagen Groeigarantie

Op alle geleverde planten geven wij 30 dagen groeigarantie!

Promotion box for Het Groene Paradijs

Snelle levering voor uw groene planten

Vers van de kweker, snel bij u thuis.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

604 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Planten waren niet beschikbaar, terugbetaling duurt lang

De bestelde planten bleken niet beschikbaar te zijn. Mij werd meegedeeld dat het aankoopbedrag zou worden teruggestort, 20 dagen later was het ook effectief teruggestort.

Het ordernummer was steeds vermeld in de communicatie. Herinneringsmail werd genegeerd.
Jammer dat reacties op reviews via dit platform blijkbaar heel wat sneller worden opgevolgd.
Maar alles is in orde gekomen.

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat de door u bestelde planten niet beschikbaar bleken te zijn en dat de toegezegde terugbetaling nog niet is ontvangen. Wij begrijpen dat dit voor frustratie zorgt, zeker wanneer u hier zelf opnieuw achteraan moet gaan.

Wanneer een artikel niet geleverd kan worden, hoort een terugbetaling uiteraard binnen een redelijke termijn verwerkt te worden. Het spijt ons dat dit in uw geval langer duurt dan verwacht.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw ordernummer te vermelden bij uw contact met onze klantenservice, zodat wij kunnen controleren wat de status van de terugbetaling is en dit indien nodig kunnen bespoedigen.

Onze excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Valutata 3 stelle su 5

Marge voor verbetering

Goed is het ruime aanbod.
Minder goed zijn de communicatie oa mbt leverdatum en de gezondheid / sterkte van de plantjes

Bedankt voor uw review.

Fijn om te lezen dat u ons ruime assortiment waardeert. Wij doen ons best om een zo breed mogelijk aanbod van tuinplanten beschikbaar te maken.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat de communicatie rondom de leverdatum en de conditie van de ontvangen planten niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wij begrijpen dat duidelijke informatie over de levering belangrijk is en dat u gezonde, sterke planten verwacht bij ontvangst.

Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om zowel onze communicatie als de kwaliteit van onze dienstverlening verder te verbeteren.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Valutata 1 stelle su 5

Helaas heb ik nog niets ontvangen.

Helaas heb ik nog niets ontvangen.
Een 3 tal mails verder. En telefoontjes maar zelfs niemand te bereiken om een update te vragen....
Het geld ging wel na dag 1 van mijn rekening.
Dat lijken me wel heel louche praktijken...
Beste,
jammer dat u nu wel meteen reageert en niet op mails.hopelijk lukt het langs deze weg wel. Mijn ordernummer bestelling #4000032753

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en dat het u ondanks meerdere e-mails en telefoontjes niet is gelukt om een update te krijgen. Wij begrijpen dat dit voor veel frustratie zorgt.

Wij begrijpen ook dat het vertrouwen wordt aangetast wanneer de betaling direct wordt verwerkt, terwijl u vervolgens langere tijd moet wachten op uw bestelling en geen duidelijkheid krijgt over de status ervan.

Het spijt ons dat onze bereikbaarheid en communicatie in uw geval niet aan de verwachtingen hebben voldaan. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw ordernummer aan ons door te geven, zodat wij de status van uw bestelling kunnen controleren en u van een inhoudelijke update kunnen voorzien.

Aanrader

Heel netjes geleverd en met goede instructies om de plantjes te planten en te verzorgen.

Jammer

Jammer, waarom krijgen wij een uitnodiging om onze tevredenheid te quoten als we onze bestelling nog steeds niet hebben ontvangen. Bestelling werd geplaatst en betaald op 7 mei 2026 maar hebben tot op heden onze plantjes niet ontvangen

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat u uw bestelling, die op 7 mei is geplaatst, nog steeds niet heeft ontvangen. Wij begrijpen dat dit voor frustratie zorgt, zeker wanneer u ondertussen al wordt gevraagd om een beoordeling achter te laten.

De beoordelingsverzoeken worden automatisch verzonden en houden helaas niet altijd rekening met de actuele status van een bestelling. Wij begrijpen dat dit in uw situatie ongepast overkomt en bieden hiervoor onze excuses aan.

Daarnaast begrijpen wij dat u na deze wachttijd vooral behoefte heeft aan duidelijkheid over uw bestelling. Wij vinden het jammer dat wij hierin niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Wij verzoeken u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice onder vermelding van uw ordernummer, zodat wij de status van uw bestelling kunnen controleren en u van een concrete update kunnen voorzien.

Valutata 1 stelle su 5

Onzorgvuldige verpakking en lange levertijd

De planten waren niet zorgvuldig ingepakt. Heel onprofessioneel met plakband en meer dan de helft van de aarde was er uit bij vele planten. Ze lagenbtussen stro op elkaar gestapeld maar dit is niet fijn om uit te pakken. Ik ben bij andere webshops veel netter en degelijker gewoon. Ik zal hier niet meer bestellen. De levering duurde ook erg lang.

Bedankt voor uw review.

Wat jammer om te lezen dat de verpakking en levering niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer er tijdens het transport aarde uit de potten raakt en het uitpakken daardoor minder prettig verloopt. Wij gebruiken stro als beschermingsmateriaal om de planten tijdens verzending zo goed mogelijk te beschermen, maar wij begrijpen dat dit niet de nette indruk heeft gemaakt die u van een online bestelling verwacht.

Daarnaast vinden wij het vervelend dat de levertijd langer was dan gehoopt. Wij begrijpen dat dit heeft bijgedragen aan uw teleurstelling.

Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Feedback zoals deze helpt ons om onze verpakkingsmethode en dienstverlening kritisch te blijven beoordelen en waar mogelijk te verbeteren.

Uitgedroogde allium

Jammer dat ik 2 allium planten bestel maar gewoon uitgebloeide bollen ontvang. Die had ik zelf ook wel kunnen planten. Wordt verkocht als plant dus dan verwacht ik ook een bloeiende plant! En het excuus door de klantenservice dat de bloeiperiode voorbij is, is echt onzin! De Allium 'Globemaster' bloeit in de late lente en vroege zomer, doorgaans van mei tot en met juli.
De anderen die ik heb ontvangen zijn mooi aan het bloeien maar dit is gewoon weggegooid geld. Noem je dit Groei garantie? Heel teleurstellend!

7 maggio 2026
Non scritta su invito

Bedankt voor uw review.

Wat jammer om te lezen dat u teleurgesteld bent over de ontvangen Allium 'Globemaster'. Wij begrijpen dat u bij de aankoop van een plant verwacht direct van de sierwaarde te kunnen genieten.

Alliums zijn seizoensgebonden planten waarvan de bloei afhankelijk is van het moment van levering, weersomstandigheden en de ontwikkeling van de plant. Wij begrijpen echter dat dit voor u niet aansluit bij de verwachting die u had bij uw bestelling, zeker omdat de andere ontvangen planten wel mooi in bloei stonden.

Daarnaast begrijpen wij dat u zich niet kunt vinden in de uitleg die u van onze klantenservice heeft ontvangen. Het spijt ons dat u hierdoor het gevoel heeft gekregen dat uw klacht niet serieus werd genomen.

De groeigarantie heeft betrekking op het aanslaan en de verdere groei van de plant en niet op de bloeifase op het moment van levering. Desondanks begrijpen wij uw teleurstelling over de ontvangen planten.

Mocht u foto's hebben van de ontvangen Alliums, dan ontvangen wij deze graag via onze klantenservice zodat wij de situatie kunnen beoordelen.

Valutata 1 stelle su 5

Helft van bestelde planten werd niet geleverd!

Een deel van mijn -reeds betaalde- bestelling werd niet geleverd. Ze zijn telefonisch al wekenlang niet bereikbaar. Ik kreeg na enige tijd wel 1 email met advies over hoe de verlepte bamboe te verzorgen èn met de mededeling dat mijn bestelling voor de rest WEL volledig geleverd werd. Dit klopt niet. Ik snap eerlijk gezegd niet hoe ze aan hun goede reviews komen. Mocht het toch in orde komen met mijn vermiste planten , dan zal ik mijn review graag aanpassen.

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat een deel van uw bestelling niet is geleverd en dat u hierover onvoldoende duidelijkheid heeft gekregen. Wij begrijpen dat dit extra frustrerend is wanneer de bestelling al volledig was betaald.

Daarnaast begrijpen wij uw teleurstelling over de communicatie. Wanneer u contact opneemt over ontbrekende planten, mag u verwachten dat hier specifiek op wordt gereageerd. Het spijt ons dat u een bericht heeft ontvangen waarin werd aangegeven dat uw bestelling volledig was geleverd, terwijl dit volgens u niet het geval was.

Wij willen u graag verzoeken om uw ordernummer aan onze klantenservice door te geven, zodat wij kunnen controleren welke artikelen nog ontbreken en wat de status hiervan is. Wanneer er sprake is van een fout of een ontbrekende levering, kijken wij uiteraard graag naar een passende oplossing.

Onze excuses voor het ongemak en de verwarring die hierdoor zijn ontstaan.

Mooie plantjes

Goed verpakt, meeste plantjes zijn fris toegekomen. Enkel de campanula´s en de geraniums zijn wel érg kleine plantjes. Hopelijk komen ze er toch door in volle grond .

23 maggio 2026

Tevreden

Top. Wel lang moeten wachten op de levering (dit was wel zo gecommuniceerd). Alle plantjes doen het goed. Alleen waren sommige niet gelabeld of label er af gevallen (los in de doos) waardoor ik niet zeker wist welke soort het was.

Valutata 3 stelle su 5

Laattijdige levering

Laattijdige levering. Kwaliteit van planten niet optimaal.

Bedankt voor uw review.

Wat jammer om te lezen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht en dat de kwaliteit van de ontvangen planten niet volledig aan uw verwachtingen voldeed.

Wij begrijpen dat een langere wachttijd teleurstellend is, zeker wanneer de planten bij ontvangst niet in optimale conditie lijken te zijn. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Mocht u twijfels hebben over de gezondheid van de ontvangen planten, dan ontvangen wij graag enkele foto's via onze klantenservice. Op basis daarvan kunnen wij de situatie beoordelen en indien nodig naar een passende oplossing kijken.

Bedankt voor uw feedback. Wij nemen deze mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Valutata 4 stelle su 5

Plantjes waren mooi verpakt

Plantjes waren mooi verpakt, grote doos en veel stro. en ondanks de staking ( post) waren er maar enkele die er triestig uitzagen. Ga zeker nog bij jullie bestellen

SUPER SLECHT

SUPER SLECHT. Groene Paradijs wint de prijs in slechte ervaringen met online aankopen. Ik ben veel geld kwijt en heb er zeer weinig voor terug gekregen. Er valt niet over te praten met klantenservice of iemand van het bedrijf. Ik heb het opgegeven.

22 maggio 2026
Non scritta su invito
Valutata 2 stelle su 5

bijna 3 weken wachten op de planten om…

bijna 3 weken wachten op de planten om dan een paar verhakkelde planten te ontvangen!
in niet alle potjes zat een etiket waardoor ik zelf kon uitzoeken wat nu precies wat was.
Maar OK ... er zijn erger dingen in de wereld maar wou het toch laten weten zodat jullie er misschien iets kunnen aan doen!

6 maggio 2026

Bedankt voor uw review.

Wat jammer om te lezen dat u bijna drie weken op uw bestelling heeft moeten wachten en dat een aantal planten bij ontvangst beschadigd waren. Wij begrijpen dat dit teleurstellend is.

Daarnaast begrijpen wij dat het lastig is wanneer niet alle potjes voorzien zijn van een etiket, waardoor u zelf moet uitzoeken welke plant welke is. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij waarderen het dat u ondanks uw teleurstelling de moeite neemt om deze feedback met ons te delen. Opmerkingen zoals deze helpen ons om onze verpakking, kwaliteitscontrole en verzending verder te verbeteren.

Mocht u foto's hebben van de beschadigde planten, dan ontvangen wij deze graag via onze klantenservice zodat wij kunnen beoordelen of een passende oplossing mogelijk is.

Team Het Groene Paradijs 🌿

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più