Banner for Het Groene Paradijs

Het Groene Paradijs Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

De planten werden geleverd door postNL in volledig afgesloten dozen op het einde van de dag. Gelukkig was ik thuis of velen hadden de trip niet overleefd. Ik heb ze direct overvloedig water gegeven e... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ik ontving mijn plantjes bijna 3 weken na besteldatum. De planten waren wel van heel mooie kwaliteit. Ik vermoed dat de zoveelste hittegolf de levering dan ook heeft uitgesteld, waarvoor alle begri... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De levering was perfect, al de plantjes goed ingepakt. De plantjes zelf zijn allemaal mooi in de groei. Wij zijn heel tevreden klanten. Het Groene Paradijs is een echte aanrader.

Valutata 5 stelle su 5

Daar de bestelde planten niet voorradig waren iets langer erop moeten wachten, doch in perfecte staat geleverd. Een plabt jiet meer te verkrijgen en asap een rembours ontvangen. Dit schept vertrouwen... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Vivaio e articoli per il giardino
  2. anche in
  3. Giardino
  4. Vivaio all'ingrosso

Scritti dall'azienda

Wij zijn een gespecialiseerde webshop voor tuinplanten, actief in zowel Nederland als België. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw tuin: van bodembedekkers en siergrassen tot haagplanten, klimplanten en sierheesters. Bij ons kunt u eenvoudig en betrouwbaar planten online kopen en zeker zijn van de beste kwaliteit. Bij Het Groene Paradijs profiteert u altijd van groeigarantie op alle geleverde planten. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe aanwinsten goed zullen aanslaan in de tuin. Bestellingen worden snel verzonden, meestal binnen vier werkdagen. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of ophalen bij een PostNL-afhaalpunt in uw buurt. Ook is het mogelijk om uw planten gratis af te halen bij Het Groene Paradijs in Gilze (Noord-Brabant). Onze klantenservice staat klaar om u persoonlijk te adviseren, zowel telefonisch als via chat, e-mail en Facebook. Of u nu vragen heeft over plantenverzorging, levertijden of het bestellen van de juiste producten, ons team helpt u snel en vriendelijk verder. Dankzij onze lage verzendkosten van slechts € 6,95 per bestelling binnen Nederland en België en de mogelijkheid tot veilige betaling met AfterPay, PayPal, iDEAL of bankoverschrijving, maakt Het Groene Paradijs het online tuinplanten bestellen eenvoudig, betrouwbaar en voordelig. Met een breed aanbod, snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen zijn wij uw betrouwbare partner en online tuincentrum voor alle tuinprojecten.

Uw Tuinplantenspecialist!

Scritti dall'azienda

Snelle levering, Groeigarantie, Scherpe prijzen
Al 10 jaar staan wij garant voor kwaliteit en snelle service!

Groeigarantie

30 dagen Groeigarantie

Op alle geleverde planten geven wij 30 dagen groeigarantie!

Promotion box for Het Groene Paradijs

Snelle levering voor uw groene planten

Vers van de kweker, snel bij u thuis.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

558 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Terugbetaling bestelling indien geen goede uiteindelijke levering van producten

Belofte leveringstermijn =0
Klant informeren = ook zwak
Bezorgdienst = 0 want vertraging en dit met deze warmte voor een gevoelig product geeft vraagtekens.
Opvolging = 0 want anders zou ik deze vragen nog niet gekregen hebben daar nog niets ontvangen ;-(
Antwoord op uw schrijven: hopelijk gaan jullie daadwerkelijk aan de slag met mijn feedback en indien de producten niet in goede conditie uiteindelijk worden ontvangen, verwacht ik een volledige terugbetaling van mijn bestelling.

27 maggio 2026

Beste,

Bedankt voor uw feedback.

Wat vervelend om te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen en dat u hierover onvoldoende geïnformeerd bent. Zeker met de huidige warmte begrijpen wij uw zorgen over de conditie van de planten heel goed.

Onze excuses dat de opvolging niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen dit intern verder bekijken om onze communicatie en levering te verbeteren.

Valutata 5 stelle su 5

Das war meine erste Pflanzenbestellung…

Das war meine erste Pflanzenbestellung online. Tja, das war wohl ein Glücksgriff. Ware war sehr gut verpackt (Strohpolster!!) und hatte die richtige Feuchtigkeit.
Sofort eingepflanzt - und alles scheint anzuwachsen.
Gerne wieder!
Lieferung hat etwas gedauert, allerdings war auch ein Feiertag dazwischen. Aber dennoch, innerhalb der genannten Frist war das DHL Paket da.

13 maggio 2026
Non scritta su invito
Valutata 1 stelle su 5

het helmgras van order 4000032265 is…

het helmgras van order 4000032265 is niet geleverd !!!! gelieve mij te bellen op nummer 0032479500322

1 maggio 2026

Beste,

Vervelend om te horen dat uw planten niet zijn afgeleverd. We zullen contact met u opnemen om te kijken wat er is mis gelopen.

Valutata 1 stelle su 5

De doos kwam nat aan begrijpelijk.Maar…

De doos kwam nat aan begrijpelijk.Maar toen ik de doos open deet was ik teleurgesteld.De plantjes zagen er dood uit.Ik heb ze zo snel mogelijk water gegeven en even gekeken hoe ze eruit kwamen.niet goed dus.Je betaald meer dan 50euro.Ik heb nog planten besteld bij iemand anders en zagen er niet zo uit.Echt niet tevreden.Sorry

Beste,

Wat jammer om te horen dat de planten niet in goede staat zijn aangekomen. We begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is, zeker wanneer u een bestelling van deze waarde ontvangt en de planten er beschadigd of uitgedroogd uitzien.

Door de warmte en het transport kan het helaas soms voorkomen dat planten tijdelijk slap aankomen, maar natuurlijk moeten ze wel in goede conditie bij u geleverd worden. Onze excuses dat dit in uw geval niet aan de verwachtingen voldeed.

U heeft bij ons bovendien één maand groeigarantie. Mocht blijken dat de planten niet aanslaan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Absolute afrader

Absolute afrader. Ik kreeg verkeerde bestelling en er werd geen moeite gedaan om dit recht te zetten. Telefonisch ook niet bereikbaar.

Beste,

Wat vervelend om te horen dat u een verkeerde bestelling heeft ontvangen en dat u het gevoel heeft gehad dat er onvoldoende moeite is gedaan om dit op te lossen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om dit verder te bekijken en samen naar een passende oplossing te zoeken.

Hopeloos ….

Bedankt voor uw review.

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over uw ervaring met ons.

U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Commande non reçue!!!

Commande non reçue!!!

Beste,

Onze excuses voor de vertraging. Wij zijn nog bezig met de planten voor u verzamelen. Zodra deze klaar staat voor verzending krijgt u hier bericht van van de bezorgdienst.

Valutata 1 stelle su 5

Bijna een maand zonder info

Planten 29 april besteld (2 soorten) en 25 mei nog steeds niets gezien. Mailverkeer verloopt via gestandaardiseerde mails ipv persoonlijke mails.
Binnenkort hartje zomer en nog steeds geen planten in de grond kunnen zetten.

30 aprile 2026

Risposta di Het Groene Paradijs

Bedankt voor uw feedback.

Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Door de grote drukte hebben wij momenteel helaas vertraging op enkele bestellingen, waardoor de levering langer duurt dan normaal. Onze excuses hiervoor.

Wij begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is, zeker nu u de planten nog niet in de grond heeft kunnen zetten.

We doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Zodra de planten onderweg zijn, ontvangt u hiervan automatisch bericht.

Valutata 2 stelle su 5

Niet alle plantjes waren aanwezig in de…

Niet alle plantjes waren aanwezig in de levering. Namelijk 9 kleine potjes.

1 maggio 2026

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling niet volledig is geleverd en dat er 9 plantjes ontbraken. Wij begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker wanneer u verwacht uw bestelling compleet te ontvangen.

Dit is uiteraard niet zoals het hoort. Wij willen u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice onder vermelding van uw ordernummer, zodat wij kunnen controleren of het om een nalevering gaat of dat er sprake is van een fout in de levering.

Onze excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan. Wij kijken graag met u mee naar een passende oplossing.

Team Het Groene Paradijs 🌿

Valutata 1 stelle su 5

Hun koeriersdienst is niet betrouwbaar

Hun koeriersdienst is niet betrouwbaar. Min plantjes hebben 2 wrken in een afgesloten doos gezeten omdat ze door post nl op een verkeerd adres werden geleverd.
Een groot deel zal hé niet overleven.

29 aprile 2026

Beste,

Vervelend om te horen dat er niet goed geleverd is. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We willen u vragen om contact met onze klantenservice op te nemen zodat we u verder kunnen helpen.

Valutata 1 stelle su 5

De geleverde planten zijn niet in de…

De geleverde planten zijn niet in de groei en zijn sinds enkele weken nog steeds niet aan het schieten. Lijken dood

23 aprile 2026

Beste,

Vervelend om te horen dat de planten niet zo goed willen groeien. Wij bieden een maand groeigarantie dus mochten de planten niet aanslaan kunt u via onze website een claim indienen.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più