De levering was perfect, al de plantjes goed ingepakt. De plantjes zelf zijn allemaal mooi in de groei. Wij zijn heel tevreden klanten. Het Groene Paradijs is een echte aanrader.

De kwaliteit van de planten is zeer goed en ze worden op een verzorgde manier geleverd. Het tijdstip van levering wordt nauwgezet gerapporteerd.
Bestelling geplaatst op 17 augustus 2026, en nog steeds geen plantjes ontvangen. Er is geen trackingnummer te vinden. Volgens Het Groene Paradijs is de levering gebeurt op 8 augustus, leveringen gebeu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Daar de bestelde planten niet voorradig waren iets langer erop moeten wachten, doch in perfecte staat geleverd. Een plabt jiet meer te verkrijgen en asap een rembours ontvangen. Dit schept vertrouwen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij zijn een gespecialiseerde webshop voor tuinplanten, actief in zowel Nederland als België. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw tuin: van bodembedekkers en siergrassen tot haagplanten, klimplanten en sierheesters. Bij ons kunt u eenvoudig en betrouwbaar planten online kopen en zeker zijn van de beste kwaliteit. Bij Het Groene Paradijs profiteert u altijd van groeigarantie op alle geleverde planten. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe aanwinsten goed zullen aanslaan in de tuin. Bestellingen worden snel verzonden, meestal binnen vier werkdagen. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of ophalen bij een PostNL-afhaalpunt in uw buurt. Ook is het mogelijk om uw planten gratis af te halen bij Het Groene Paradijs in Gilze (Noord-Brabant). Onze klantenservice staat klaar om u persoonlijk te adviseren, zowel telefonisch als via chat, e-mail en Facebook. Of u nu vragen heeft over plantenverzorging, levertijden of het bestellen van de juiste producten, ons team helpt u snel en vriendelijk verder. Dankzij onze lage verzendkosten van slechts € 6,95 per bestelling binnen Nederland en België en de mogelijkheid tot veilige betaling met AfterPay, PayPal, iDEAL of bankoverschrijving, maakt Het Groene Paradijs het online tuinplanten bestellen eenvoudig, betrouwbaar en voordelig. Met een breed aanbod, snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen zijn wij uw betrouwbare partner en online tuincentrum voor alle tuinprojecten.
Uw Tuinplantenspecialist!
Scritti dall'azienda
- Snelle levering, Groeigarantie, Scherpe prijzen
- Al 10 jaar staan wij garant voor kwaliteit en snelle service!
Groeigarantie
30 dagen Groeigarantie
Oranjestraat 128, 5126BR, Gilze, Paesi Bassi
- +31-854016871
- info@groeneparadijs.be
- groeneparadijs.be

Snelle levering voor uw groene planten
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Iets langere levertijd.
6 plantjes besteld. De beloofde levertijd werd niet gehaald waardoor de planten bij het begin van de hitte werden geleverd. Ze zaten wel goed ingepakt en nog in licht vochtige potgrond. Meteen de grond in, dagelijks 2x goed gieten en beschermen tegen de zon. Een plantje heeft het moeilijk. De rest lijkt het te kunnen maken.
prima levering ,mooie plantjes lading…
prima levering ,mooie plantjes lading dekt wat site omschrijft
Ik heb op 4 juni een bestelling gedaan.
Ik heb op 4 juni een bestelling gedaan.
Ik heb ze echter nooit ontvangen.
Moeilijk bereikbaar
Moeilijk bereikbaar. Antwoord op een mail laat op zich wachten.
Ik kan nog niets zeggen over de plantjes, want die zijn niet bij mij bezorgd maar terug bij Groene Paradijs. Ik zou die binnenkort opgestuurd krijgen
Prachtig Japans bloedgras ontvangen .
Prachtig Japans bloedgras ontvangen .
Super tevreden .
Een aantal plantes geven geen teken van…
Een aantal plantes geven geen teken van leven. Verder wel tevreden over de groei van de resterenden.
De levering duurde 23 dagen
De levering duurde 23 dagen , toen ik zei dat ze de reservatie’s mochten annuleren omdat ik op vakantie vertrok voor 2 weken kreeg ik het antwoord dat doen we niet en daarmee was het “ opgelost “

Risposta di Het Groene Paradijs
Helaas is onze bestelling van 1 juni…
Helaas is onze bestelling van 1 juni nog steeds niet geleverd.
En krijg ook geen antwoord op mijn mail.
Bijna 3 weken moeten wachten voor…
Bijna 3 weken moeten wachten voor levering en wanneer ik vroeg om de bestelling te annuleren dan kon het plotseling wel vlug gaan.Daar bestel ik nooit meer.

Heel lange levertijd
Ik krijg de vraag een review te schrijven nog voor de bestelde planten geleverd zijn. Zijn al meer dan een maand in bestelling. Nu afwachten of de levering nog volgt en wat de kwaliteit van de planten is. Fingers crossed.
Kwaliteit van de geleverde planten was…
Kwaliteit van de geleverde planten was ondermaats. Noem het 3e keuze of ‘Afval’.

Risposta di Het Groene Paradijs
mooie planten en correcte levering.
Alles was tip top inorde
Zeer late en onvolledige levering
Planten zijn na een maand geleverd (ipv beloofde 4-8 werkdagen). 20 planten ontbraken (1/5 van de bestelling) en het was onduidelijk of die nog geleverd zouden worden of niet. Dit maakte het moeilijk om de border aan te leggen die ik voor ogen had. Niet planten was geen optie met die hitte. Het is nog afwachten of de planten het zullen overleven.

Zeer teleurstellend...ultra traaaaag…
Zeer teleurstellend...ultra traaaaag met verzending.
Plus klantenservice 0! Bestel je 3 weken voor je op verlof gaat stond levering tussen de 2-10 werkdagen ...wachten wachten...duurde en bleef duren toen heb ik willen annuleren omdat het heel kort naar mijn verlof ging en nog steeds geen planten! Annuleren ging ni meer,terwijl hun zich ni aan de leveringstermijn hadden gehouden.Wanneer kreeg ik de planten de dag dat we vertrokken waren! Rampzalig gewoon zouden,de dag ervoor kreeg ik nog mail zouden verzonden worden als we terug kwamen ...ni dus de dag nadien stonden ze voor 12 dagen in die hitte aan de deur,dus voor service en klantvriendelijk is -10 nog te veel!

Levertijd + 1 maand
Levertijd + 1 maand, waarbij de plantjes pas in juni zijn aangeplant.
3 witte lavendel plantjes waren niet meer te redden,
Andere onder grote stress, (te lang in doos gezeten?) maar zijn er wel doorgekomen.
Ideale plantperiode heb ik gemist en hoop dat ze de winter overleven.
Als de levertijd van +1 maand niet abnormaal is, moet dit worden aangegeven met een verwachtte levertijd op de site, zodat particuliers hier rekening mee kunnen houden.

Tevreden klant
Lang moeten wachten op de planten, maar mail gekregen met voldoende uitleg waarom het iets langer duurde. Planten waren mooi ingepakt en in goede staat. Ook veel uitleg erbij ontvangen. Zeer tevreden klant.
Echt triestig
Echt triestig. Na meer dan 1 maand wachten heb ik nog steeds niet alle planten van mijn bestelling. Vandaag is de nalevering gekomen en ontbreken er nog planten. Nu nog is wachten op 2e nalevering? Stuur je een mail voor info dan heb je hetzelfde probleem. Geen antwoord of pas 10 dagen later. Geweldige service dus.