De levering was perfect, al de plantjes goed ingepakt. De plantjes zelf zijn allemaal mooi in de groei. Wij zijn heel tevreden klanten. Het Groene Paradijs is een echte aanrader.

De kwaliteit van de planten is zeer goed en ze worden op een verzorgde manier geleverd. Het tijdstip van levering wordt nauwgezet gerapporteerd.
Bestelling geplaatst op 17 augustus 2026, en nog steeds geen plantjes ontvangen. Er is geen trackingnummer te vinden. Volgens Het Groene Paradijs is de levering gebeurt op 8 augustus, leveringen gebeu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Daar de bestelde planten niet voorradig waren iets langer erop moeten wachten, doch in perfecte staat geleverd. Een plabt jiet meer te verkrijgen en asap een rembours ontvangen. Dit schept vertrouwen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij zijn een gespecialiseerde webshop voor tuinplanten, actief in zowel Nederland als België. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw tuin: van bodembedekkers en siergrassen tot haagplanten, klimplanten en sierheesters. Bij ons kunt u eenvoudig en betrouwbaar planten online kopen en zeker zijn van de beste kwaliteit. Bij Het Groene Paradijs profiteert u altijd van groeigarantie op alle geleverde planten. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe aanwinsten goed zullen aanslaan in de tuin. Bestellingen worden snel verzonden, meestal binnen vier werkdagen. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of ophalen bij een PostNL-afhaalpunt in uw buurt. Ook is het mogelijk om uw planten gratis af te halen bij Het Groene Paradijs in Gilze (Noord-Brabant). Onze klantenservice staat klaar om u persoonlijk te adviseren, zowel telefonisch als via chat, e-mail en Facebook. Of u nu vragen heeft over plantenverzorging, levertijden of het bestellen van de juiste producten, ons team helpt u snel en vriendelijk verder. Dankzij onze lage verzendkosten van slechts € 6,95 per bestelling binnen Nederland en België en de mogelijkheid tot veilige betaling met AfterPay, PayPal, iDEAL of bankoverschrijving, maakt Het Groene Paradijs het online tuinplanten bestellen eenvoudig, betrouwbaar en voordelig. Met een breed aanbod, snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen zijn wij uw betrouwbare partner en online tuincentrum voor alle tuinprojecten.
Uw Tuinplantenspecialist!
Scritti dall'azienda
- Snelle levering, Groeigarantie, Scherpe prijzen
- Al 10 jaar staan wij garant voor kwaliteit en snelle service!
Groeigarantie
30 dagen Groeigarantie
Oranjestraat 128, 5126BR, Gilze, Paesi Bassi
- +31-854016871
- info@groeneparadijs.be
- groeneparadijs.be

Snelle levering voor uw groene planten
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Goed ingepakt de plantjes alleen duurde…
Goed ingepakt de plantjes alleen duurde levering veel langer of verwacht jammer genoeg maar wel een goede communicatie
Een steretje minder is omdat mijn…
Een steretje minder is omdat mijn russiche salie was dood bij aankomst maar ik heb mijn geld teruggekregen.
Levering
Planten waren in goede staat. Juiste beslissing van het tuincentrum om de planten op een later tijdstip te laten leveren omwille van hittegolf. De klant werd hiervan op de hoogte gebracht.
Snel geleverd en goed verpakt
1 ster is al teveel
1 ster is al teveel , het kwam toe als droog bloemen in een doos klaar voor de compost, echt schande , lavendel 10cm tot 30 cm voor dat geld verwacht je meer dan 4 stengels , en dan nog gebroken en droog , bijna e maand voor de levering en dan zo toe krijgen , ik besteld nooit meer en raad iedereen af , veel te duur en helemaal niet zoals verwacht

Risposta di Het Groene Paradijs
Oplichters!!! Bestelling niet geleverd, geen terugbetaling mogelijk
Oplichters!!!! Vooral niet kopen. Bestelling nooit gekregen, alhoewel zij zonder bewijs beweren dat ik ze zou geweigerd hebben. Weigeren ook terug te betalen.

Risposta di Het Groene Paradijs
De planten die de besteld hebben zijn…
De planten die de besteld hebben zijn op sterven na food. Echt niet tevreden. Ook lang moeten wachten op de plantjes. Plantjes zagen er niet goed uit. Niet fris worteltjes reeds afgestorven, kortom weggesleten geld. Zeer teleurgesteld.

Plantjes van super kwaliteit
Plantjes van super kwaliteit. Zorgvuldig ingepakt en bezorgd!
Mooi verzorgde planten maar de…
Mooi verzorgde planten maar de leveringstermijn was veel te lang.

Uitstekende planten
We hebben besteld op het drukste moment dus er was helaas wel wat begrijpbare vertraging op, maar de plantjes zijn mooi en van uitstekende kwaliteit. 115 maagdenpalm en wat rozenstruiken gepland, en ze hebben het allemaal gehaald. Aanrader.
Het zijn mooie en gezonde planten en…
Het zijn mooie en gezonde planten en goed verpakt.
Bij mijn laatste levering zijn de lavendelplanten unaniem in protest gegaan. Zij zijn ondanks mijn verzorging niet aangeslagen.
Wat ik ook betreur is dat de levertijd zo uitloopt en dat je dan geen contact met jullie kan krijgen
Een maand geleden een bestelling gedaan…
Een maand geleden een bestelling gedaan en nog steeds niets ontvangen, zelfs niet na verschillende mails. Mails worden ook niet altijd beantwoord.

Verassingspaket met variatie
Het bedrijf leren kennen via een vriendin. De 2 verassingspaketten zijn een enorm succes. Heel veel variatie, veilig ingepakt en top geleverd.