Banner for Het Groene Paradijs

Het Groene Paradijs Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling geplaatst op 17 augustus 2026, en nog steeds geen plantjes ontvangen. Er is geen trackingnummer te vinden. Volgens Het Groene Paradijs is de levering gebeurt op 8 augustus, leveringen gebeu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De kwaliteit van de planten is zeer goed en ze worden op een verzorgde manier geleverd. Het tijdstip van levering wordt nauwgezet gerapporteerd.

Valutata 5 stelle su 5

Daar de bestelde planten niet voorradig waren iets langer erop moeten wachten, doch in perfecte staat geleverd. Een plabt jiet meer te verkrijgen en asap een rembours ontvangen. Dit schept vertrouwen... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Vivaio e articoli per il giardino
  2. Giardino
  3. Vivaio all'ingrosso

Scritti dall'azienda

Wij zijn een gespecialiseerde webshop voor tuinplanten, actief in zowel Nederland als België. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw tuin: van bodembedekkers en siergrassen tot haagplanten, klimplanten en sierheesters. Bij ons kunt u eenvoudig en betrouwbaar planten online kopen en zeker zijn van de beste kwaliteit. Bij Het Groene Paradijs profiteert u altijd van groeigarantie op alle geleverde planten. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe aanwinsten goed zullen aanslaan in de tuin. Bestellingen worden snel verzonden, meestal binnen vier werkdagen. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of ophalen bij een PostNL-afhaalpunt in uw buurt. Ook is het mogelijk om uw planten gratis af te halen bij Het Groene Paradijs in Gilze (Noord-Brabant). Onze klantenservice staat klaar om u persoonlijk te adviseren, zowel telefonisch als via chat, e-mail en Facebook. Of u nu vragen heeft over plantenverzorging, levertijden of het bestellen van de juiste producten, ons team helpt u snel en vriendelijk verder. Dankzij onze lage verzendkosten van slechts € 6,95 per bestelling binnen Nederland en België en de mogelijkheid tot veilige betaling met AfterPay, PayPal, iDEAL of bankoverschrijving, maakt Het Groene Paradijs het online tuinplanten bestellen eenvoudig, betrouwbaar en voordelig. Met een breed aanbod, snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen zijn wij uw betrouwbare partner en online tuincentrum voor alle tuinprojecten.

Uw Tuinplantenspecialist!

Scritti dall'azienda

Snelle levering, Groeigarantie, Scherpe prijzen
Al 10 jaar staan wij garant voor kwaliteit en snelle service!

Groeigarantie

30 dagen Groeigarantie

Op alle geleverde planten geven wij 30 dagen groeigarantie!

Promotion box for Het Groene Paradijs

Snelle levering voor uw groene planten

Vers van de kweker, snel bij u thuis.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

601 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ik heb 10 lavendel plantjes gekocht

Ik heb 10 lavendel plantjes gekocht. Levering is goed gegaan. We hebben ze direct gepland en alle dagen water gegeven. 3 zijn direct grijs geworden. Ondertussen zijn we nog verder en zijn er 6 grijs geworden. Bij de eerste 3 heb ik gevraagd wat ik nog kon doen. Antwoord via email om een formulier in te vullen om zo een vergoeding of terug plantjes te verkrijgen. Formulier ingevuld. Maar kreeg een foutmelding waardoor formulier niet werd verstuurd. Terug via mail dit uitgelegd. Geen feedback meer. Ik wilde gewoon weten of ik ze nog kon redden en wat ik beste kan doen. Geen antwoord.

29 giugno 2026

Risposta di Het Groene Paradijs

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u na uw melding nog geen verdere reactie heeft ontvangen.

Het is momenteel erg druk bij onze klantenservice. We doen ons uiterste best om alle e-mails en meldingen zo snel mogelijk te behandelen. Onze excuses dat u hierdoor langer op een antwoord moet wachten dan u van ons mag verwachten.

Uw bericht wordt zo snel mogelijk opgepakt, zodat we met u kunnen meekijken naar de lavendelplanten en een passende oplossing kunnen bieden.

Valutata 4 stelle su 5

3 tot 10 dagen zijn ver overschreden maar ze zijn geleverd.

Heel tevreden van de planten maar aan ode leverings termijn moet nog heel hard gewerkt worden. Ze worden goed afgeleverd als je kan wachten.

29 giugno 2026

Beste klant,

hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn dat u tevreden bent over de planten en de manier waarop ze zijn afgeleverd. Onze excuses dat de aangegeven levertijd ruim werd overschreden. We begrijpen dat lang wachten erg vervelend is en nemen uw feedback over onze levertijden serieus.

We wensen u veel plezier met uw planten!

Valutata 1 stelle su 5

zeer laattijdige verzending en slechte kwaliteit planten

zeer laattijdige verzending, slechte kwaliteit van opgestuurde planten, slordige verzending. Enorme inflexibiliteit van klantendienst om 2 kort na mekaar geplaatste bestellingen samen te voegen zodat maar 1x verzendkosten zouden moeten betaald worden… was onmogelijk want ‘bestelling was verwerkt’, vervolgens nog weken moeten wachten op de levering…
NOOIT MEER!

8 luglio 2026

Risposta di Het Groene Paradijs

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u zo lang op uw bestelling heeft moeten wachten en dat de kwaliteit van de ontvangen planten niet aan uw verwachtingen voldeed.

Ook begrijpen we dat het frustrerend is wanneer twee bestellingen niet meer samengevoegd kunnen worden en hierdoor dubbele verzendkosten ontstaan. Zodra een bestelling al in verwerking is genomen, zijn aanpassingen helaas niet altijd meer mogelijk.

Onze excuses voor de lange levertijd, de staat van de planten en het ongemak dat u heeft ervaren. Mocht er nog iets niet naar tevredenheid zijn opgelost, dan kunt u contact opnemen via info@groeneparadijs.nl. We kijken graag met u mee.

Valutata 2 stelle su 5

Bad quality bad packaging and long waiting time

Not well packed, plants in bad shape, partly destroyed, not good quality, yellowish leaves. Doesn't look like on the website. Waiting time for the package excessively long

Risposta di Het Groene Paradijs

hank you for your review. We’re sorry to hear that the plants arrived in poor condition and that you were disappointed with the packaging and delivery time. This is not the quality or service we aim to provide.

Please send us a few clear photos of the plants at info@groeneparadijs.nl, so our customer service team can review the situation and look for a suitable solution.

Our apologies for the inconvenience.

Kind regards,

Risposta di Het Groene Paradijs

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat een deel van de plantjes verbrand bij u is aangekomen. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Wilt u enkele duidelijke foto’s van de plantjes sturen naar info@groeneparadijs.nl? Dan kijkt onze klantenservice graag met u mee en zoeken we naar een passende oplossing.

Valutata 4 stelle su 5

Mooie kwaliteit van planten maar lange levertijd

Ik ontving mijn plantjes bijna 3 weken na besteldatum. De planten waren wel van heel mooie kwaliteit. Ik vermoed dat de zoveelste hittegolf de levering dan ook heeft uitgesteld, waarvoor alle begrip. Mijn tip is wel: graag wat communicatie over het uitblijven van de levering, dat voorkomt heel wat kopzorgen :-). Toch heel tevreden met mijn aankoop.

Beste klant,

hartelijk dank voor uw begrip en uw waardevolle feedback. Wat fijn dat de planten uiteindelijk in mooie kwaliteit bij u zijn aangekomen. Onze excuses voor de lange levertijd en het gebrek aan tussentijdse communicatie. We begrijpen heel goed dat bijna drie weken wachten zonder duidelijke update voor ongerustheid zorgt.

Uw tip nemen we zeker ter harte. We wensen u veel plezier met uw nieuwe planten!

Mooi verpakt

Mooi verpakt, correct geleverd, tijdje moeten wachten omdat niet alles voorradig was

Beste Lode,

hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat uw bestelling zorgvuldig verpakt en correct bij u is aangekomen. Bedankt ook voor uw geduld toen niet alle planten direct voorradig waren. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Dwergvlinderstruiken

Het was wat geduld oefenen maar het moet gezegd dat dat ook eerlijk wordt meegegeven bij het begin en dat er tussentijds updates worden gestuurd, en uiteindelijk is het wachten dubbel en dik de moeite waard. Heel mooie planten voor een scherpe prijs die in uitstekende staat en goed verpakt arriveren. Ook een pluim voor klantvriendelijkheid, ik bestel hier zeker nog!

15 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Zeer lange levertijd zonder bericht

Zeggen 1 tot max 10 werkdagen levertijd, uiteindelijk werden het 23 werkdagen, telefonisch niet bereikbaar ivm drukte?? Reageren niet op mail , dus laten klanten gewoon in onzekerheid omtrent de bestelling. Zal hier nooit meer iets kopen zonder duidelijkheid over de levertijd.

2 luglio 2026

Risposta di Het Groene Paradijs

Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat de levering aanzienlijk langer heeft geduurd dan verwacht en dat u onvoldoende duidelijkheid heeft ervaren.

Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de actuele levertijd en eventuele vertragingen.

Valutata 2 stelle su 5

lang moeten wachten waardoor levering…

lang moeten wachten waardoor levering toekwam als ik met vakantie was

1 luglio 2026

Risposta di Het Groene Paradijs

Het spijt ons dat u lang op uw bestelling heeft moeten wachten en dat de levering daardoor tijdens uw vakantie is aangekomen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is.

Wij proberen de verwachte levertijd zo goed mogelijk te communiceren, maar kunnen helaas geen specifieke bezorgdatum garanderen.

Valutata 1 stelle su 5

Plantjes zijn volledig verbrand en…

Plantjes zijn volledig verbrand en uitgedroogd verstuurd geweest. Ik begrijp niet hoe ze die zo hebben durven opsturen. Ik heb mijn geld terug gevraagd maar daar nog geen reactie op gekregen

Risposta di Het Groene Paradijs

Het spijt ons dat de planten in deze staat bij u zijn aangekomen. Wilt u duidelijke foto’s van de planten per e-mail naar ons sturen? Dan kunnen wij de situatie beoordelen en uw verzoek zo snel mogelijk verder behandelen.

Heel ontevreden

Na een maand nog niks ontvangen. Annulering werd niet geaccepteerd. Waardeloos

26 luglio 2026
Non scritta su invito

Risposta di Het Groene Paradijs

Bedankt voor uw review. Wij begrijpen dat de lange wachttijd voor veel frustratie heeft gezorgd. De situatie is inmiddels per e-mail met u besproken en afgehandeld.

Zeer empathische contacten

Tijdig open communicatie omtrent de levering die omwille van de hittegolf uitgesteld werd ten behoeve van het welzijn van de medewerkers en het plantgoed. De verpakking was topkwaliteit!

Valutata 2 stelle su 5

De bestelling liet bijna een volledige…

De bestelling liet bijna een volledige maand op zich wachten, de mail die ik schreef daar kwam geen reactie op.
Planten zien er redelijk uit maar maak geen reclame met levering binnen 2 a 10 dagen als het 29 dagen duurt alvorens ze geleverd worden.

Risposta di Het Groene Paradijs

Bij uw bestelling was één van de gekozen producten pas op een later moment leverbaar. Dit stond ook vermeld op onze website en heeft de totale levertijd verlengd. Fijn om te horen dat de planten uiteindelijk in redelijke staat zijn aangekomen.

Slechte service

Besteld in april; het was géén probleem dat levering vertraagd was. We hebben laten weten dat we begin juli met vakantie waren, dus dan mocht niet geleverd worden, en net op de eerste dag dat we weg waren wordt er uitgeleverd...

15 giugno 2026

Risposta di Het Groene Paradijs

Bedankt voor uw review. Volgens onze gegevens is de bestelling in juni geplaatst en binnen de aangegeven levertijd verzonden.

Valutata 5 stelle su 5

Altijd mooie en gezonde planten !!

Altijd mooie en gezonde planten !!! De verpakking ttz stevige doos en strovulling , is ook zeer goed en milieuvriendelijk . Ook goede communicatie mbt je bestelling .Kortom 100% tevreden !!! 🥇

25 giugno 2026

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più