Bestelling geplaatst op 17 augustus 2026, en nog steeds geen plantjes ontvangen. Er is geen trackingnummer te vinden. Volgens Het Groene Paradijs is de levering gebeurt op 8 augustus, leveringen gebeu... Leggi di più

L'azienda ha risposto
De kwaliteit van de planten is zeer goed en ze worden op een verzorgde manier geleverd. Het tijdstip van levering wordt nauwgezet gerapporteerd.
L'azienda ha risposto
Daar de bestelde planten niet voorradig waren iets langer erop moeten wachten, doch in perfecte staat geleverd. Een plabt jiet meer te verkrijgen en asap een rembours ontvangen. Dit schept vertrouwen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn een gespecialiseerde webshop voor tuinplanten, actief in zowel Nederland als België. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw tuin: van bodembedekkers en siergrassen tot haagplanten, klimplanten en sierheesters. Bij ons kunt u eenvoudig en betrouwbaar planten online kopen en zeker zijn van de beste kwaliteit. Bij Het Groene Paradijs profiteert u altijd van groeigarantie op alle geleverde planten. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe aanwinsten goed zullen aanslaan in de tuin. Bestellingen worden snel verzonden, meestal binnen vier werkdagen. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of ophalen bij een PostNL-afhaalpunt in uw buurt. Ook is het mogelijk om uw planten gratis af te halen bij Het Groene Paradijs in Gilze (Noord-Brabant). Onze klantenservice staat klaar om u persoonlijk te adviseren, zowel telefonisch als via chat, e-mail en Facebook. Of u nu vragen heeft over plantenverzorging, levertijden of het bestellen van de juiste producten, ons team helpt u snel en vriendelijk verder. Dankzij onze lage verzendkosten van slechts € 6,95 per bestelling binnen Nederland en België en de mogelijkheid tot veilige betaling met AfterPay, PayPal, iDEAL of bankoverschrijving, maakt Het Groene Paradijs het online tuinplanten bestellen eenvoudig, betrouwbaar en voordelig. Met een breed aanbod, snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen zijn wij uw betrouwbare partner en online tuincentrum voor alle tuinprojecten.
Scritti dall'azienda
30 dagen Groeigarantie
Oranjestraat 128, 5126BR, Gilze, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Ik heb 10 lavendel plantjes gekocht. Levering is goed gegaan. We hebben ze direct gepland en alle dagen water gegeven. 3 zijn direct grijs geworden. Ondertussen zijn we nog verder en zijn er 6 grijs geworden. Bij de eerste 3 heb ik gevraagd wat ik nog kon doen. Antwoord via email om een formulier in te vullen om zo een vergoeding of terug plantjes te verkrijgen. Formulier ingevuld. Maar kreeg een foutmelding waardoor formulier niet werd verstuurd. Terug via mail dit uitgelegd. Geen feedback meer. Ik wilde gewoon weten of ik ze nog kon redden en wat ik beste kan doen. Geen antwoord.

Risposta di Het Groene Paradijs
Heel tevreden van de planten maar aan ode leverings termijn moet nog heel hard gewerkt worden. Ze worden goed afgeleverd als je kan wachten.

Risposta di Het Groene Paradijs
zeer laattijdige verzending, slechte kwaliteit van opgestuurde planten, slordige verzending. Enorme inflexibiliteit van klantendienst om 2 kort na mekaar geplaatste bestellingen samen te voegen zodat maar 1x verzendkosten zouden moeten betaald worden… was onmogelijk want ‘bestelling was verwerkt’, vervolgens nog weken moeten wachten op de levering…
NOOIT MEER!

Risposta di Het Groene Paradijs
Not well packed, plants in bad shape, partly destroyed, not good quality, yellowish leaves. Doesn't look like on the website. Waiting time for the package excessively long

Risposta di Het Groene Paradijs
Ik ontving mijn plantjes bijna 3 weken na besteldatum. De planten waren wel van heel mooie kwaliteit. Ik vermoed dat de zoveelste hittegolf de levering dan ook heeft uitgesteld, waarvoor alle begrip. Mijn tip is wel: graag wat communicatie over het uitblijven van de levering, dat voorkomt heel wat kopzorgen :-). Toch heel tevreden met mijn aankoop.

Risposta di Het Groene Paradijs
Mooi verpakt, correct geleverd, tijdje moeten wachten omdat niet alles voorradig was

Risposta di Het Groene Paradijs
Het was wat geduld oefenen maar het moet gezegd dat dat ook eerlijk wordt meegegeven bij het begin en dat er tussentijds updates worden gestuurd, en uiteindelijk is het wachten dubbel en dik de moeite waard. Heel mooie planten voor een scherpe prijs die in uitstekende staat en goed verpakt arriveren. Ook een pluim voor klantvriendelijkheid, ik bestel hier zeker nog!
Zeggen 1 tot max 10 werkdagen levertijd, uiteindelijk werden het 23 werkdagen, telefonisch niet bereikbaar ivm drukte?? Reageren niet op mail , dus laten klanten gewoon in onzekerheid omtrent de bestelling. Zal hier nooit meer iets kopen zonder duidelijkheid over de levertijd.

Risposta di Het Groene Paradijs
lang moeten wachten waardoor levering toekwam als ik met vakantie was

Risposta di Het Groene Paradijs
Plantjes zijn volledig verbrand en uitgedroogd verstuurd geweest. Ik begrijp niet hoe ze die zo hebben durven opsturen. Ik heb mijn geld terug gevraagd maar daar nog geen reactie op gekregen

Risposta di Het Groene Paradijs
Na een maand nog niks ontvangen. Annulering werd niet geaccepteerd. Waardeloos

Risposta di Het Groene Paradijs
Tijdig open communicatie omtrent de levering die omwille van de hittegolf uitgesteld werd ten behoeve van het welzijn van de medewerkers en het plantgoed. De verpakking was topkwaliteit!
De bestelling liet bijna een volledige maand op zich wachten, de mail die ik schreef daar kwam geen reactie op.
Planten zien er redelijk uit maar maak geen reclame met levering binnen 2 a 10 dagen als het 29 dagen duurt alvorens ze geleverd worden.

Risposta di Het Groene Paradijs
Producten duidelijk op de website
verzorgd verpakt en plantjes slaan goed aan
goede heldere communicatie
Goed formaat van plantjes, duidelijke communicatie tijdens het bestel- en leveringsproces en snel antwoord bij vragen ivm de levering.
Besteld in april; het was géén probleem dat levering vertraagd was. We hebben laten weten dat we begin juli met vakantie waren, dus dan mocht niet geleverd worden, en net op de eerste dag dat we weg waren wordt er uitgeleverd...

Risposta di Het Groene Paradijs
Altijd mooie en gezonde planten !!! De verpakking ttz stevige doos en strovulling , is ook zeer goed en milieuvriendelijk . Ook goede communicatie mbt je bestelling .Kortom 100% tevreden !!! 🥇