Grød Christianshavn leverer endnu en gang et forfærdeligt stykke arbejde. Man får simpelthen ikke det, man bestiller – op mod 80% af toppings mangler. Det er anden gang, og det bliver absolut sid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Købte 2 portioner take away og hentede det, da jeg kom hjem og så hvad jeg havde givet 160 kr for blev jeg mildest talt skuffet. Det man får for 80 kr (en portion) er skræmmende, man får 1/4 banan, 10... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har været hos Grød adskillige gange og har smagt diverse varianter, som jeg hver gang har været meget tilfreds med. Altid serveret med et smil af det søde personale, som holder venlighed og overb... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg plejer at få en Acaibowl på Grød Frederiksberg, men skulle i dag prøve den på Christianshavn. Imens jeg stod i køen havde den ene ekspedient begge hænder i både håret og i ansigtet. Først for at r... Leggi di più
L'azienda ha risposto
At GRØD, we serve everything from porridge, smoothie bowls and chia pudding in the morning to savoury dishes such as Risotto, Daal, Congee and fried Risotto patties. We opened the world’s first porridge bar in 2011 in a basement at Jægersborggade in Nørrebro. With the vision of proving that porridge is much more than a sticky ordinary dish, we have expanded from one small basement restaurant in 2011 to numerous restaurants scattered around Denmark as of today - with new ones on the way.
Jægersborggade 50, 2200, København, Danimarca
Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Rædsom risengrød
Jeg har førhen købt risengrød i Grød, og har været meget tilfreds med den. Men idag kom jeg hjem med noget fra restauranten i Lyngby, der tydeligvis ikke var risengrød. Grøden var brunlig og smagte virkelig ikke godt, og den var helt sikkert ikke lavet på ris. Da jeg ringede ned, fik jeg at vide, at det var den samme opskrift, de altid bruger (og det var det i hvert fald ikke), og hvis jeg ikke brød mig om den, var det mig, der var noget galt med.
Det lød mest som om, de ikke ville indrømme, at de havde varmet og solgt mig noget forkert. Super dårlig stil. Mine børn var virkelig skuffede, og det hele røg i skraldespanden,for det var uspiseligt- selv med masser af kanel.
Virkelig skuffende service og produkt. Der kommer jeg ikke mere.

Risposta di GRØD
Meget imødekommende kundeservice, der altid svarer prompte. Supersmart abbonnement med GRANOLA kassen, som indeholder ALT til lækre morgenmads måltider.
Deres peanutbutter er den BEDSTE ever !!!! Bruger den til smoothies, ovenpå banan inden træning, på en frisk Skive æble og et drys kanel som snacks 👌🏼
Chiagrød med kompot af æble el rabarber og granola er og bliver et fest måltid 🙌🏻 og et godt alternativ til sukkerbomben 😉
Jeg er VILD med at man kan putte ekstra oveni den faste månedlige kasse 👌🏼og har varmt anbefalet den til mange af mine venner 🙌🏻🙏🏻

Risposta di GRØD
Jeg blev introduceret til GRØD af min ven, som har indviet mig i grødhovede livsstilen. Atmosfæren hos GRØD er fantastisk, og deres grød, toppings og tilbehør er helt i top. Jeg blev imponeret over de forskellige smagsoplevelser, som jeg blev præsenteret for - jeg havde ikke troet at havregrød kunne blive så godt. Jeg vil klart anbefale GRØD til alle, som er på udkig efter en hyggelig og lækker grødoplevelse.

Risposta di GRØD
Jeg har ikke fået smagt på det hele endnu, men det jeg har set OG smagt er rigtig rigtig godt . Gode nemme opskrifter og inspiration . Har allerede anbefalet det til flere i omgangskredsen.
Mvh Margrethe

Risposta di GRØD
Jeg bruger varerne i kassen, som smags-, duft-, struktur-, æstetik-element i havregrød, youghurt og skyr. Kombinationer af enkeltdelene, afhænger af “vejr og vind” og giver altid sublim spisetilpashed, under måltidet. Tak for glad grød :-)

Risposta di GRØD
Er fan og stor forbruger både af restaurant grød og jeres webshop❤️
Der er altid enorm god og hurtig svar fra kundeservice.
Da de kom til at sende den forkerte vare, kom der et svar på
Under 30 min. At de var nogle GRØDhoveder og den rigtige vare vil blive afsendt til mig:)
Efter jeg har prøvet en mdr. levering er det blevet til en afhængighed, selv min mor har jeg fået med på vognen 👌🏼
Giv jer selv den oplevelse og bestil en granola kasse samt verdens bedste havregryn, det er så sindssygt lækkert altså 👌🏼
I får de bedste roser herfra 🌹

Kbh’s bedste Daal.
Bruger den til det hele. Til frokosten, til aftensmaden, til min dreng på 15 måneder, til lands, til vands og i luften.
Personalet på Jægersborggade er venlige og imødekomme.
Glæder mig til næste måltid.
Vi ses!

Risposta di GRØD
Jeg er Grøds for evige stamkunde. Jeg anbefaler især Grød ude i Lyngby. Maden smager ALTID fantastisk. Jeg bestilte fra Wolt idag d. 13/6-23 omkring kl. 15.30 - og havde den bedste oplevelse. Flere gange har jeg kun oplevet det mest søde og hjertevarme personale. Og det varmer så meget. Tak for den bedste oplevelse idag. ❤️

Risposta di GRØD
Super gode produkter - god service!!
Kun godt at sige, så tilfreds, med mit abonnement, på Granolakassen 👍

Risposta di GRØD
Granolakassen er virkelig lækker og giver lidt luksus i hverdagen. Glæder mig til min morgenmad hver dag!

Risposta di GRØD
Jægersborggade: Ingen håndsæbe på kunde toilet, meddelte dette til personalet da vi bestilte mad. Senere efter at vi havde fået et fantastisk måltid, var der stadig ingen håndsæbe på kunde toilettet. Vi gentager det for en ansat, som prøver sæbedispenseren i køkkenet, den virker tilsyneladende ikke.
Det går ikke.
Burde have nul Stjerner.

Risposta di GRØD
Grød er et superkoncept,super service og produkter i topklasse👌

Risposta di GRØD
Deres produkter smager godt, men dårlig service at man ikke kan købe andre af deres produkter med når man få leveret sin granolakasse - ikke særlig miljøvenligt

Risposta di GRØD
Virkelig lækkert tilbehør til morgenmad. Man får caféfølelsen hjem i sit eget køkken. Klar anbefaling!

Risposta di GRØD
Super lækre varianter af grød og granola, og bedst af alt er, at produkterne er glutenfrie, så sådan en som mig, der ikke tåler gluten, også kan tage en grød med på farten. De varmeste og bedste anbefalinger fra mig.

Risposta di GRØD
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.