Jeg har brugt muligheden for at afprøve produkterne, ved at benytte mig af udsalg, til flere i familien. Alle er begejstret uden undtagelse. Velbeskrevet under punktet; pasform, som stemmer overens... Leggi di più
God sparring, service og kvalitet - lige fra første kontakt til endelig bestilling :) Både jeg og mine kollegaere er enige om at kvaliteten er helt i top og i forhold til hvad vi ellers har set... Leggi di più
Fantastisk kundeservice. Min forsendelse blev aldrig leveret af Postnord, og uden nogen problemer fik jeg tilsendt en ny pakke med min vare, som nu er modtaget og passer perfekt. Så jeg er en meget gl... Leggi di più
re do leverer sportstøj og casualwear til den bevidste danske forbruger, der søger ansvarligt produceret kvalitetstøj. Det er derfor vores slogan er - feel good, do good
Forbindelsesvej 4, 2100, København Ø, Danimarca
- kontakt@redo.dk
- redo.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Bæredygtighed
Velbeskrevet under punktet; pasform, som stemmer overens i.fht. forskellige kropsbygninger. Et stort plus.
Gennemtænkte detaljer, herunder i syninger og indfarvning, som løfter produktets holdbarhed. En kærlighed til ens yndling outfit der holder.
Samlet er det et solidt kvalitetsprodukt, til en bæredygtig pris, udsalg eller ej. Tak
Lige efter bogen....
Gode kvalitetsprodukter
Gode kvalitetsprodukter. Hurtigt levering, nemt returnering og god kunderservice.
Størrelserne er lidt svært at finde ud af. Kan være hjælpende en størrelsesguide med cm målerne.

Hurtig levering
Hurtig levering og rigtig gode kvalitetsprodukter. Prisen var også super (jeg fik varerne med 70% rabat)! Der var dog ét produkt, som desværre ikke længere var på lager, og derfor blev det fjernet fra min ordre. Jeg kunne godt have ønsket at få besked om det inden ordren blev sendt, så jeg havde haft mulighed for at tilføje et andet produkt i stedet – også selvom det måske havde forsinket leveringen lidt.

Smukt og lækkert
Jeg er meget tilfreds med joggingbukser og træningsbukserne. De er fantastisk bløde og behagelige at have på og flotte farver.
Størrelsesmæssigt er joggingbukserne lidt svære. Oplever meget stor forskel på S og M.

Risposta di re do
Hurtig levering og produktet levede…
Hurtig levering og produktet levede helt op til min forventning - god kvalitet.
Bente, Odense

Risposta di re do
Altid super service hurtig levering og…
Altid super service hurtig levering og nem retur 😍
Forsat dårlig kommunikation…
Jeg gav jer en dårlig anmeldelse. Og fair nok at i har brug for at vise, at I har håndteret det - men det har I ikke…
I skriver som svar:
Kære Nicklas.
Jeg står desværre uforstående overfor din anmeldelse. Jeg svarede dig personligt på din mail dagen efter du skrev, så det kan være at du lige skal dobbelttjekke din mail indbakke. Du skrev en mail d. 10/6 kl. 23:10 og fik svar d. 11/6 kl. 8:47.
Mvh
Simone // re do
Jeg har tjekket indbakke, spamfilter og skraldespand, men ingen mails fra jer.
Jeg håber at i vil (og kan) kontakte mig på min mail, og få løst denne problematik, inden i giver en respons her inde igen - og helst uden den nedladende tone til jeres betalende kunder.

Super hurtig levering
Super hurtig levering - men åh jeg er altså ikke vild med toppe med fyld (synes ikke jeg læste om det) plus tager jeg fyldet ud - så er toppen ubehagelig at have på. Æv