Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har handlet hos gorillasports.dk et par gange og har været super tilfreds hver gang – både med produkterne og servicen. Ved mit seneste køb tryllede PostNord pakken væk. Heldigvis var gorillasp... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Postnord havde tabt pakken og der manglede dele til min bestilling. Gorilla Sports var hurtige til at sende en helt ny ordre til mig, uden merbetaling. Det var overraskende flot og gavmild reaktion fr... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di attrezzature sportive

Scritti dall'azienda

Gorilla Sports blev startet i 2005 i Tyskland med det mål at stille træningsudstyr af høj kvalitet til priser som alle har råd til. I dag er vi i det meste af Europa og fortsætter med at udvide til nye markeder.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Vi købte et isbad hos Gorilla Sports…

Vi købte et isbad hos Gorilla Sports Danmark. Nem bestilling,hurtigt ekspedition og modtagelse som lovet. Efter kort tids brug, oplevede vi en lille udfordring med varen og kontaktede kundeservice, som svarede første hverdag. Efter at have sendt et par billeder af problemet, modtog vi en mail, hvor vi hurtigt fik fundet en løsning.
En rigtig god oplevelse herfra og de bedste anbefalinger til Gorilla Sport.
5 store stjerner.
Vh Johnny

20 febbraio 2026

Hej!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, det betyder virkelig meget for os 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at både bestillingen, leveringen og kontakten med vores kundeservice levede op til jeres forventninger. Vi lægger stor vægt på at kunne hjælpe hurtigt og nemt, hvis der skulle opstå noget, så det er dejligt at høre, at I er tilfredse med løsningen.

I er altid meget velkomne tilbage hos os 💙

Ønsker jer en fortsat rigtig god dag

Annullering af ordre

Jeg bestilte 2 sandsække. Efter at have modtaget en ordrebekræftelse, fik jeg senere en besked om at min ordre var annulleret og at betalingen endnu ikke er refunderet uden yderligere forklaring end at der var tale om en menneskelig fejl

13 marzo 2026

Hej,

Tusind tak for din besked, og vi beklager virkelig den oplevelse du har haft.

Din ordre blev desværre påvirket af en teknisk fejl på vores hjemmeside, som gjorde at der blev vist helt forkerte priser på nogle produkter. Da vi opdagede fejlen, var vi desværre nødt til at annullere de berørte ordrer.

Vi forstår selvfølgelig, at det er frustrerende at få sin ordre annulleret efter at have modtaget en ordrebekræftelse, og det beklager vi oprigtigt.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, så vil vi gerne se på sagen sammen med dig og finde en god løsning for eksempel i form af et godt kompromis eller en rabat på dit køb.

Tak for din forståelse, og vi håber at få mulighed for at hjælpe dig.

Kundeservice

god første oplevelse

Jeg fik bestilt en forkert vare (min egen fejl), som skulle sendes retur.
det var supet let og fungerede let og smertefrit. Hurtig til at svare.

26 febbraio 2026

Hej Søren

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at du deler din oplevelse 😊

Det kan ske for os alle at man får bestilt en forkert vare, så det glæder os virkelig at høre at returneringen var nem og smertefri, og at du oplevede hurtig respons fra os. Det betyder meget for os at vores kunder føler sig trygge og godt hjulpet hele vejen igennem.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os igen hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål.

Rigtig god dag til dig

Gorilla Sports kundeservice

Valutata 5 stelle su 5

Ikke noget at klage over.

26 febbraio 2026

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse det er vi virkelig glade for at høre 😊
Vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at give feedback.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller hvis der er noget vi kan hjælpe med fremover.

Ønsker dig en rigtig god dag

Gorilla Sports kundeservice

Jeg kan godt anbefale gorilla

Jeg kan godt anbefale gorilla
Jeg har handlet nogle gange nu efterhånden og det er gået fuldstændig smertefrit.
Jeg bor i Danmark så levering er lidt længere undervejs da det bliver sendt fra Tyskland. Dertil skal nævnes at tracking er fuldstændig nøjagtig. Så jeg har kunne følge med i hvor langt min pakke er undervejs, det synes jeg giver en form for tryghed.
Jeg handler igen næste gang hos gorilla om de har det produkt som jeg står og mangler.

14 gennaio 2026

Hej!
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😄

Det gør os virkelig superglade at høre, at alt er gået helt smertefrit, og at du har følt dig tryg hele vejen især med den præcise tracking. Det betyder meget for os, at du har kunnet følge din pakke hele vejen frem.

Vi sætter stor pris på, at du har handlet hos os flere gange, også selvom leveringen til Danmark tager lidt længere tid. Det er fantastisk at høre, at det har levet op til dine forventninger.

Tusind tak for anbefalingen og for din tillid vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang, du mangler nyt udstyr!

Gorilla Sports

skuffet bare skuffet

modtager 2 maskiner der begge er skrammet og ridset og der mangler dele. tro jeg vil kalde det frækt at tilbyde 15% i afslag. nu bliver det så rigtig dumt for de sender mig kun 1 returlabel til 2 pakker

21 novembre 2025

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse – og jeg er virkelig ked af at høre, at det endte sådan. Du skal selvfølgelig ikke modtage maskiner, der er skrammede, ridsede eller mangler dele. Jeg forstår fuldt ud, at du er skuffet.

Vi har allerede sendt dig en mail med et rabattilbud som kompensation, men hvis du ikke er tilfreds med det, tager vi meget gerne en videre dialog og finder en løsning, der føles fair for dig. Alternativt kan du naturligvis returnere produkterne og få en fuld tilbagebetaling.

Jeg kan se, at du har modtaget én returlabel, men vi sender selvfølgelig gerne en ekstra, så du kan returnere begge pakker uden problemer. Sig bare til, så ordner jeg det med det samme.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, så vi kan få løst det her på den bedst mulige måde.

Venlige hilsner
Gorilla Sports Danmark

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er tilfreds med mit køb

Jeg er tilfreds med mit køb. God kvalitet. God pris. Levering tog nogle dage(mindre end en uge) da pakkerne kom fra Tyskland. Her vil jeg gerne handle igen.

11 ottobre 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, prisen og leveringen. Vi sætter stor pris på, at du vil handle hos os igen. Du er altid velkommen tilbage hos Gorilla Sports! 💪

De bedste hilsner,
Gorilla Sports

Valutata 5 stelle su 5

Super responsive and kind customer service

I received a bench that appeared like a faulty product. I sent in videos for documentation and was offered a new bench or a full refund. Scared of having more ‘trouble’ I choose full refund, which was returned immediately after sending back the product. Very kind and good customer service.

7 ottobre 2025

Hi Teis,

Thank you so much for your kind words! 🌟 We’re really happy to hear that everything was resolved smoothly and that you were satisfied with our service. We always aim to help quickly and in a friendly way. Hope to welcome you back as a customer again in the future!

Best regards,

Meget tilfreds

Ved mit seneste køb tryllede PostNord pakken væk. Heldigvis var gorillasports.dk lynhurtige til at få styr på det hele uden bøvl. Jeg følte mig virkelig godt behandlet.

25 settembre 2025

Hej!

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊
Vi bliver virkelig glade for at høre, at du er tilfreds både med vores produkter og service. Det er super, at vi kunne hjælpe med dit seneste køb og få styr på pakken hurtigt – vi vil altid gøre vores bedste for, at vores kunder føler sig godt behandlet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Gorilla Sports!

Kundeteamet hos Gorilla Sports

Valutata 2 stelle su 5

Post nord har de valgt!

Post nord har de valgt!
Utilregnelige dårligt valg, det smitter af på virksomheden.
Forsinkelser og misforståelser er normalen. Vælg om!

16 settembre 2025

Hej Ulla!

Tusind tak for din feedback. Vi beklager virkelig, at leveringen ikke har fungeret som forventet.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig med det samme og sørger for at løse eventuelle problemer med din levering.

Vi vil gerne sikre, at du får en god oplevelse hos os!🌸

Valutata 3 stelle su 5

Hurtig levering, men…

Hurtig levering, men elendig indpakning. Hvis du ikke er til ridser, samt tydelige spor af jord fra skosåler på dit nye udstyr, så ville jeg finde en anden side

16 maggio 2025

Hej!

Tusind tak for din fine anmeldelse og for, at du tog dig tid til at dele dine oplevelser med os. Vi er virkelig kede af, at produktet ikke var pakket så godt, som det burde være. Det lever ikke op til vores standarder.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@gorillasports.dk, så sørger vi for at kompensere dig på bedst mulig vis.

Din tilfredshed betyder rigtig meget for os, og vi håber, at vi næste gang kan give dig en endnu bedre oplevelse.

Sara

Modtog en forkert levering

Modtog en forkert levering, men fik fat i kundeservice på mail samme dag – 3 hverdage senere modtog jeg en ny pakke med den korrekte levering. Hurtig og kundevenlig betjening af Fabian! Der blev hurtigt rettet op på en ærlig menneskelig fejl, og jeg handler gerne fra Gorilla Sports igen :)

4 febbraio 2025

Hej!

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi beklager den forkerte levering, men vi er glade for at høre, at vores kundeservice hurtigt kunne hjælpe dig, og at Fabian gav dig en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din forståelse og din vilje til at handle hos os igen.

Hvis du nogensinde har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen hos Gorilla Sports!

De bedste hilsner,
Gorilla Sports Danmark 🦍💪

Valutata 5 stelle su 5

God håndtering når uheldet er ude

Jeg købte et vægtsæt i jern bestående af
2x håndvægte
1x curlbar
2x 10 kg
4x 5 kg
4x 2,5 kg
4x 1,25 kg

Derudover købte jeg supplerende 2x 10 kg af samme serie. Alt sammen 31 mm diameter, jern, tri-grip

Desværre blev der leveret 2x 25 lbs I 25mm, denne fejl rakte jeg ud om, og der blev efterfølgende sendt det rette produkt uden nogen form for bøvl.

Når at tiden kommer hvor at sortiment skal udvides, påtænker jeg at 4x 15kg (eller 4x 20 kg) trykt bliver bestilt hos gorilla sports.

21 gennaio 2025

Hej!

Tak for din anmeldelse og for din tillid til Gorilla Sports! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit vægtsæt, og at vi hurtigt kunne rette fejlen i din bestilling uden besvær.

Det betyder meget for os, at du overvejer at udvide dit sortiment hos os i fremtiden – vi ser frem til at hjælpe dig med dine kommende bestillinger!

Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 4 stelle su 5

MultiGym sæt og Håndvægte.

Har multigym set derfra, som måske er lidt for lille i bredden til min kæreste, men passer fint til mig. Har derudover bestilt hexagon håndvægte, som er perfekte, manglede dog en håndvægt ved levering. Skriver en mail, kort efter svar og efter få dage er håndvægten foran min hoveddør. Absolut nem kommunikation og god service.

30 gennaio 2025

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit MultiGym sæt og dine hexagon håndvægte. Vi beklager den manglende håndvægt ved leveringen, men det er dejligt at høre, at vores kundeservice hurtigt kunne løse det for dig.

Vi sætter stor pris på din feedback og din tillid til Gorilla Sports. Hvis du nogensinde har brug for yderligere hjælp eller overvejer flere træningsprodukter, står vi altid klar til at hjælpe!

Super kundeservice

Super kundeservice

Rigtig god og venlige kundeservice. Jeg vil klart anbefale dem og handle hos dem igen.

23 gennaio 2025

Hej!

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen hos Gorilla Sports!

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Lang leveringstid. Joke Firma

Jeg bestiller d. 20. Dec. Jeg skriver så den 23. Dec. for at vide, hvordan pakken ikke engang er pakket endnu.
Får retur, at der er stor ordre volume på deres lager, og 30 min. efter er den afsendt.

28. Dec. og stadigvæk ikke modtaget... Kæmpe joke og hold jer fra dette dårlige firma

28 dicembre 2024

Hej!

Tak for din feedback. Vi beklager dybt, at du har oplevet forsinkelser med din ordre. Efter Black Friday har vores lager desværre haft store udfordringer med at følge med den øgede efterspørgsel, hvilket har påvirket leveringstiderne.

Vi på kundeservice gør alt, hvad vi kan, for at løse sager så hurtigt som muligt, men vi har desværre ikke direkte kontrol over, hvornår lageret markerer en ordre som afsendt eller udsender leveringsbekræftelsen.

Hvis du stadig har problemer med din ordre, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi vil meget gerne hjælpe dig og sikre, at du får en god oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og håber, at vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang.

Scambutik

Jeg købte et muligym til ca 6400 kr. De trak pengene med det samme, og herefter skete der ikke mere. Jeg kontaktede dem og fik at vide at mine produkter var gjort klar til forsendelse og på vej. 14 dage senere får jeg besked på at de slet ikke har haft maskinen på lager og aldrig får den igen!!! Jeg har endelig fået mine penge tilbage, men uden yderligere kompensation. Jeg har seperat indkøbt vægte til denne maskine, målt ud og lagt gulv. + jeg er gået glip af at kunne købe en anden maskine med rabat, da den blev købt på Black friday. Maskinen står stadig som om den er på lager inde på hjemmesiden. MEGET skuffende oplevelse.

9 dicembre 2024

Hej!

Jeg forstår virkelig din frustration. Det er helt uacceptabelt, at du først fik at vide, at maskinen var på vej, for derefter at få besked om, at den slet ikke var på lager og aldrig ville komme tilbage.

Det er også meget ærgerligt, at du ikke har modtaget nogen form for kompensation for de gener, det har medført, især da du gik glip af en rabat på en anden maskine. At maskinen stadig står som tilgængelig på hjemmesiden, selvom den ikke er på lager, er misvisende og bør rettes hurtigst muligt.

Vi vil gerne tilbyde dig en rabatkode på 20% som kompensation for din oplevelse. Du er velkommen til at kontakte os på info@gorillasports.dk for at modtage rabatkoden.

Vi håber, at din næste oplevelse bliver langt bedre.

Med venlig hilsen,
Sara

Gorilla Sports DK

Godt håndteret af kundeservice

Godt håndteret af kundeservice, fik et nyt produkt efter, at PostNord havde leveret en fragtbeskadiget vare til mig. Top!

12 dicembre 2024

Risposta di Gorilla Sports Danmark

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt, og at du er tilfreds med løsningen. Skulle du have brug for hjælp igen i fremtiden, står vi altid klar til at hjælpe. Ha' en fantastisk dag! 😊

Venlig betjening hos kundeservice 👍

12 dicembre 2024

Risposta di Gorilla Sports Danmark

Mange tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi er her altid, hvis du får brug for hjælp igen. Ha’ en dejlig dag! 😊👍

Valutata 3 stelle su 5

Meget lang leveringstid og fejl i ordre

Ordre 11. November
Modtaget i to forsendelser, sidste pakke modtaget i dag 25. Nov. Første pakke modtaget 19.11.

Har bestilt en korall yogamåtte, har fået en mintgrøn. ordren #GS3487

25 novembre 2024

Risposta di Gorilla Sports Danmark

Tak for din besked og for at gøre os opmærksomme på situationen. Vi beklager meget, at du har modtaget en yogamåtte i en forkert farve. Vi vil naturligvis gøre vores bedste for at rette op på fejlen.

Vores kundeservice vil straks kontakte dig for at arrangere en ombytning, så du kan få din koralfarvede yogamåtte. Tak for din tålmodighed, og vi beklager endnu en gang ulejligheden. Ha' en god dag! 😊

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più