Golden Sound Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mijn zoons Golden sound earbuds werden niet opgeladen in de case, na contact te hebben gemaakt met de klantenservice van Golden sound via de email, werd dit snel opgelost door medewerker Lisa. Omdat d... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Een snelle oplader besteld, maar na drie weken nog niets te hebben ontvangen ben ik gaan mailen. (bellen heeft geen zin. Vaak geprobeerd maar er werd nooit opgenomen) na mailen eerst geen reactie. P... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Eenvoudig besteld, snel geleverd , top kwaliteit product, voor een scherpe prijs! Ze zouden er alleen ook losse rubber dopjes moeten verkopen, bij het vorige paar na 2 jaar een keer een dopje eraf... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb ontzettend genoten van mijn Golden Sound Wave tijdens mijn vluchten van en naar Indonesië. Ook bij het zwemmen in de zee en in de zwembaden op de resorts heb ik hem veel gebruikt. Hij is perfe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

Golden Sound is een internationale retailer en verkoopt hoogwaardige consumentenelectronica. Met onze prijsbewuste producten ervaar jij meer gemak en comfort! Bekijk onze unieke producten snel op onze website en ervaar het zelf!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

517 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 41% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

193 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende klantenservice bij Golden…

Uitstekende klantenservice bij Golden Sound!

Mijn product werkte niet meer goed die ik vorig jaar had aangeschaft, maar dankzij de geweldige klantenservice van Golden Sound werd er meteen een nieuwe opgestuurd. Alles werd snel en vriendelijk geregeld, en ik ben ontzettend tevreden met hoe ze dit hebben opgelost. Echt een aanrader voor iedereen die betrouwbaarheid en goede service zoekt!

23 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Defecte oortjes geretourneerd, nooit meer iets gehoord, geen geld terug.

Ik heb de golden sound earbuds gekocht. 1 oortje werkte niet. Ik wilde het direct retourneren, nog ruim op tijd daarvoor, en heb dit aangegeven aan de klantenservice, maar moest eerst uiteenzetten wat er precies aan de hand is, vervolgens moest ik de oortjes schoonmaken etc,, wat niet hielp. Vervolgens moet ik een nu video maken van het probleem ( hoe?), terwijl ik gewoon mijn geld terug wil, en retourneren in de advertentie heel gemakkelijk zou moeten zijn. Vervolgens na weken een retour adres gekregen zonder verdere uitleg.
Artikel geretourneerd en niets meer vernomen. Op mail wordt niet meer gereageerd. Telefonisch contact niet mogelijk. Dus geld kwijt en de kosten van het retourneren. Schandalig!

17 settembre 2025
Logo di Golden Sound

Risposta di Golden Sound

Hallo Angelique,
Vervelend om uw negatieve ervaring te lezen. De stappen van onze vragen van wat er precies aan de hand is hoort bij onze procedure, misschien kan het namelijk simpel opgelost worden. Verder spijt het mij te vernemen dat u na retourneren van het product niks meer vernomen heeft van ons, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik wil u graag vragen nogmaals een mail te sturen, ik zal deze dan oppakken!
Ik wens u een fijne dag en ik zie uw email tegemoet!

Lisa van Golden Sound

Golden sound sleep buds

Ik gebruik de sleep buds van Golden Sound nu zo'n 2 jaar. Elke avond val ik met een oortje in, in slaap met een voorleesboek. Heerlijk om op die manier te kunnen gaan slapen!

Het fijne van deze oortjes vind ik dat je er echt mee in slaap kunt vallen. Ze blijven redelijk goed zitten (soms vind ik de volgende ochtend een oortje onder mijn kussen of in bed, maar ik beweeg dan ook veel in mijn slaap) en doordat ze zo plat zijn, kun je er ook zonder problemen mee op je zij liggen. Doordat mijn oor goed afgesloten is, hoor ik ook veel minder omgevingsgeluid (snurkende partner, verkeer of harde regen) en val ik snel in slaap.

Recentelijk heb ik contact gehad met de klantenservice van Golden Sound omdat ik iets stoms gedaan heb en ze zijn snel in hun reageren en onwijs klantvriendelijk. Ik ben meer dan blij met de geboden oplossing.

1 settembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Te lange levertijd

Na bestellen moest ik te lang wachten op mijn bestelling.
Vrijdagavond bestel, en uiteindelijk de vrijdagochtend erop (7dagen verder) mijn bestelling mogen ontvangen.

Klantenservice alleen een reactie gekregen dat ze het vervelend vinden.

Ik vind persoonlijk dat dit te lang heeft geduurd.

25 agosto 2025
Logo di Golden Sound

Risposta di Golden Sound

Hallo Johan,
Vervelend te vernemen dat u zolang op uw pakket heeft moeten wachten, bij ons is het namelijk de dag zelf nog verstuurd, zoals wij dat altijd doen. Ik denk dat er bij onze externe vervoerder wat mis is gegaan waardoor het zo lang heeft geduurd, helaas ligt dit buiten onze handen, maar ik wil daarvoor onze excuses aanbieden.
Ik wens u evengoed veel plezier van ons product en een fijne dag!

Lisa van Golden Sound

Topservice…

Garantieperiode is net een maand verstreken, maar toch een nieuwe headphone toegestuurd gekregen!
En ook een snelle reactie!! Top!!

27 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Alles snel ontvangen. Helaas een probleem met de oplader, durfde hem niet te gebruiken na een hard tikkend geluid.
Gelijk gemaild en meteen contact. Na wat vraagjes en actie of ik dat wilde nakijken, mocht niet baten. Heb ik een nieuwe toegestuurd gekregen.

Ben super blij met mijn aankopen en een super goede service!

22 agosto 2025

Top service

Ik had perongeluk de verkeerde powerbank besteld. Na een korte uitleg per mail te versturen richting de klanten service was dit binnen no-time opgelost. Erg tevreden.

18 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Handige en krachtig powerbank voor (fiets)vakantie.

Handige powerbank als je meerdere dagen gaat kamperen of onderweg bent. Ik was 4 dagen onderweg en kon mijn telefoon (die overigens aan het eind van de dag nog lang niet leeg was) er al die dagen mee opladen, en toen was de powerbank nog niet leeg. Het opnieuw laden van de powerbank gaat bovendien redelijk snel. Ook is de powerbank niet al te groot of te zwaar, zodat ik hem goed kwijt kon in mijn bagage (in mijn geval, in de fietstassen van mijn vakantiefiets).

4 agosto 2025

top service.

snelle reacties en top service.
Mijn headset was op een of andere manier na 1 dag gebruiken al defect.
om mij heel snel te helpen hebben ze gelijk een nieuwe verstuurd,
nog niet binnen maar komt zeker goed.
tx

18 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Hele goede service Ik had golden…

Hele goede service Ik had golden sound oortjes gekocht voor het zwemmen, helaas oplader kwijt geraakt, werd me na contact met klantenservice kosteloos nieuw teruggestuurd. Heel erg tevreden mee

12 agosto 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più