Mijn zoons Golden sound earbuds werden niet opgeladen in de case, na contact te hebben gemaakt met de klantenservice van Golden sound via de email, werd dit snel opgelost door medewerker Lisa. Omdat d... Leggi di più
Een snelle oplader besteld, maar na drie weken nog niets te hebben ontvangen ben ik gaan mailen. (bellen heeft geen zin. Vaak geprobeerd maar er werd nooit opgenomen) na mailen eerst geen reactie. P... Leggi di più
Eenvoudig besteld, snel geleverd , top kwaliteit product, voor een scherpe prijs! Ze zouden er alleen ook losse rubber dopjes moeten verkopen, bij het vorige paar na 2 jaar een keer een dopje eraf... Leggi di più
Ik heb ontzettend genoten van mijn Golden Sound Wave tijdens mijn vluchten van en naar Indonesië. Ook bij het zwemmen in de zee en in de zwembaden op de resorts heb ik hem veel gebruikt. Hij is perfe... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Golden Sound is een internationale retailer en verkoopt hoogwaardige consumentenelectronica. Met onze prijsbewuste producten ervaar jij meer gemak en comfort! Bekijk onze unieke producten snel op onze website en ervaar het zelf!
de Marowijne 49-C, 1689AR, Zwaag, Paesi Bassi
- info@goldensound.nl
- goldensound.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 41% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
The Golden Sound Wave works really well…
The Golden Sound Wave works really well for swimming. The sound is clear underwater, it fits comfortably, and the built-in music storage is convenient.
reageren op klachten kan beter
oortje geleverd, was stuk
duurde even daarna correct opgelost

Risposta di Golden Sound
Super goed en snel geholpen! Top Service!
De linker bone van mijn bone conduction deed het niet meer.
Contact gelegd met Golden Sound en hebben mij perfect geholpen en heel snel gereageerd.
Ze sturen nu een nieuwe!

Super service
Net na m'n jaar garantie blijkt er een defect, en krijg ik als service een nieuw exemplaar omdat ze staan voor hun kwaliteit.
Heel blij mee.

Goed product
Goed product fijn om te zwemmen met muziek.
Goede sterke powerbank
Goede powerbank! Kan mijn telefoon meerdere keren opladen. Doet het goed en snel! Verzending was ook erg snel door het bedrijf.
Fijn apparaat op het oor
Een hele fijne koptelefoon en uitstekende klantenservice. Ik kan het een ieder aan raden.
Wat een service!
Wat een service!
Van mijn GOLDENSOUND SLEEP oortjes was het oplaadkabeltje zoek. Ik bestelde een nieuwe, maar tot mijn verrassing stuurde GOLDENSOUND mij gratis een nieuwe op.
Fantastisch toch?!
My questions were quickly answered by…
My questions were quickly answered by the customer service. I'm happy with the product.
goede compacte oortjes
goed geluid, heel compact, maar de bose sleepbuds zijn compacter, hebben maskeergeluid ingebouwd en blijven langer werken op één lading. Voordeel van de goldensound: kun je als normale oortjes gebruiken, dus ook muziek etc.
Ideaal tijdens het sporten
Gebruik deze koptelefoon nu een paar maanden en ben er heel blij mee. Tijdens het sporten hoor ik al het verkeer en zelfs onder de douche kan ik de koptelefoon ophouden. Doordat de dopjes niet in je oor zitten zit het ook veel langer comfortabel. Het geluid is ook heel goed. Het is mijn eerste ervaring met deze techniek en ben heel positief. Contact met bedrijf en levering lopen heel soepel.
Geluid niet altijd hard genoeg.
Het geluid gaat soms niet harder. Ook al staat de golden sound op zijn hardst. Als ik dit had geweten had ik een andere merk gekocht.

Wilde alleen een snellader
Wilde alleen een snellader, maar kon een combinatie koop doen door een draadloze oplader erbij te kopen.
Dit gedaan met het idee dat die wel wat kon (snellader ). Wat een teleurstelling…. Laad niet met een superdun hoesje, je krijgt er geen stekker bij, dus je moet er weer een stekker bijkopen…. Jammer, een volledig gemiste kans en daardoor toch echt teleurgesteld.
Goeie service en fijne oordoppen
Na een dag kreeg ik al antwoord hoe mijn golden sound oordopjes sleep te resetten. Ik heb ze nu ruim een jaar en ben er nog steeds erg blij mee. Ze zitten goed en kan er goed mee slapen. Het geluid is ook prima. Ze pairen gelijk met mijn telefoon. Mooi en goed product.
Buitengewone klantenservice!
De klantenservice is uitmuntend! Na iets meer dan een maand stopte mijn powerbank ermee (de tijd daarvoor werkte hij super). Na een korte e-mail wisseling werd een nieuwe opgestuurd. Hierdoor is het een hele betrouwbare partij gebleken.