Golden Sound Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mijn zoons Golden sound earbuds werden niet opgeladen in de case, na contact te hebben gemaakt met de klantenservice van Golden sound via de email, werd dit snel opgelost door medewerker Lisa. Omdat d... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Een snelle oplader besteld, maar na drie weken nog niets te hebben ontvangen ben ik gaan mailen. (bellen heeft geen zin. Vaak geprobeerd maar er werd nooit opgenomen) na mailen eerst geen reactie. P... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Eenvoudig besteld, snel geleverd , top kwaliteit product, voor een scherpe prijs! Ze zouden er alleen ook losse rubber dopjes moeten verkopen, bij het vorige paar na 2 jaar een keer een dopje eraf... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb ontzettend genoten van mijn Golden Sound Wave tijdens mijn vluchten van en naar Indonesië. Ook bij het zwemmen in de zee en in de zwembaden op de resorts heb ik hem veel gebruikt. Hij is perfe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

Golden Sound is een internationale retailer en verkoopt hoogwaardige consumentenelectronica. Met onze prijsbewuste producten ervaar jij meer gemak en comfort! Bekijk onze unieke producten snel op onze website en ervaar het zelf!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

517 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 41% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

193 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Geweldig fijne koptelefoon

Een geweldige fijne koptelefoon die ook pretiig om je hoofd zit als je ziek in bed ligt. Alleen erg jammer dat de bijgeleverde info in het Engels was. Ik heb via youtube moeten opzoeken hoe ik hem in werking kreeg. Het opnemen van muziek is mij hierdoor niet gelukt . K moet iemand vragen die dit voor mij kan doen waardoor ik nu de koptelefoon nog niet optimaal kan gebruiken. Maar het is een grote aanrader!!!

28 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Pakket niet ontvangen ma staat geleverd…

Pakket niet ontvangen ma staat geleverd op.mij adres

25 luglio 2025
Logo di Golden Sound

Risposta di Golden Sound

Beste Cem,
Vervelend dit te vernemen. Wij willen u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice, die helpen u graag dit probleem te verhelpen! Wij kijken uit naar uw bericht.
Wij wensen u een fijne dag!

Team golden sound :)

Valutata 5 stelle su 5

De oplaadkabel van mijn golden Sound…

De oplaadkabel van mijn golden Sound wave koptelefoon was zoek. Ik nam contact op om te vragen of ik een nieuwe kon bestellen. Niet alleen reageerden ze super snel en heel vriendelijk en behulpzaam, maar ze stuurden me vervolgens gratis een nieuwe op.
Ik ben echt verheugd dat dit ook nog kan in deze wereld.
Super service en heel fijn product ook nog eens.

29 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Na 3 maande begaf 1 oortje van de…

Na 3 maanden begaf 1 oortje het van de bedrade oortjes die we hadden besteld bij golden sound via bol.com.
Na een mail te hebben gestuurd heeft ze Lisa van de klantenservice netjes nieuwe oortjes opgestuurd naar ons.

Topservice zoals het hoort.

15 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Bij Bol een smartwatch gekocht. Helaas was het oplaadsnoer na enkele maanden defect. Na contact met Golden Sound mocht ik een nieuw laadsnoer thuis ontvangen.
Goede service.

21 luglio 2025

Relaxen en luisteren

De oortjes zijn zeer prettig om te dragen en het geluid is prima. Ik fiets iedere dag naar mijn werk en ik luister muziek of een luisterboek. Beiden zijn heel fijn met mijn nieuwe Bone Conduction Wave. Ik hoor het verkeer, veiligheid staat voorop en kan ook lekker luisteren. Nu ben ik op vakantie en geniet er zelfs nog meer van. Al veel luisterboeken gehoord en kan me vrij bewegen, geen overzitten en pijnlijke oren meer. Ben echt heel blij met mijn nieuwe aankoop.

19 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Great quality for the price

Great quality for the price! You'll miss out on a few of the newest features that brands costing triple the price might offer, but the audio quality is good, as well as the active noise cancelling. I'm not going back to Sony. Those buds crapped out on me too often. I've been using these golden sound buds for a year now or so and they're still going strong.

15 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Great quality and the customer service…

Great quality and the customer service even better. Had an isseu with pairing the earbuds and had send an email, within 24 hours I got a reply with how to fix it. A couple months later the silicone covers didn't stay in the buds anymore and again 1 simple email and that was resolved with a great solution.

The earbuds themselves work great and hard hardly noticeable when you lay on them. Perfect to fall asleep with!

9 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

De levering was snel en installatie…

De levering was snel en installatie ging makkelijk. Werkt makkelijk en zit lekker. Gebruik hem met zwemmen en geniet van muziek tijdens mijn training.Na eerste week was er een probleem met volumeknop maar na contact met servicedesk krijg ik een vervanging. Goede service en hoop veel met mij Bone te sporten

8 luglio 2025

Na 1,5 maand stuk. Nieuwe set ontvangen

Ik was erg tevreden van de Golden Sound Wave oortjes. Na 1,5 maand werkten ze niet meer en kon ik ze niet meer opladen. Ik reinigde de contactpunten en deed het nodige om het terug aan de praat te krijgen maar tevergeefs. De klantenservice liet eventjes op zich wachten vanwege vakantie maar bezorgden mij nadien netjes een nieuwe set.

8 luglio 2025

Snoerloze oplader

Ik zocht een snoerloze oplader en die heb ik gevonden. Hij wordt echter wel vrij warm! Dus heb ik het regelmatig even los gehaald

27 giugno 2025

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più