Golden Sound Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mijn zoons Golden sound earbuds werden niet opgeladen in de case, na contact te hebben gemaakt met de klantenservice van Golden sound via de email, werd dit snel opgelost door medewerker Lisa. Omdat d... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Een snelle oplader besteld, maar na drie weken nog niets te hebben ontvangen ben ik gaan mailen. (bellen heeft geen zin. Vaak geprobeerd maar er werd nooit opgenomen) na mailen eerst geen reactie. P... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Eenvoudig besteld, snel geleverd , top kwaliteit product, voor een scherpe prijs! Ze zouden er alleen ook losse rubber dopjes moeten verkopen, bij het vorige paar na 2 jaar een keer een dopje eraf... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb ontzettend genoten van mijn Golden Sound Wave tijdens mijn vluchten van en naar Indonesië. Ook bij het zwemmen in de zee en in de zwembaden op de resorts heb ik hem veel gebruikt. Hij is perfe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

Golden Sound is een internationale retailer en verkoopt hoogwaardige consumentenelectronica. Met onze prijsbewuste producten ervaar jij meer gemak en comfort! Bekijk onze unieke producten snel op onze website en ervaar het zelf!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

517 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 41% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

193 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en producten.

Jaar geleden een bestellen gedaan bij Golden Sound. Laatst mijn oplader kwijt geraakt van mijn koptelefoon, contact gehad met de klantenservice. Snelle, vriendelijke en goede reactie/oplossing gekregen.

Meerder mensen de producten van Golden Sound al aangeraden zij zijn ook allemaal erg te spreken over Golden Sound.

30 marzo 2026

Goede klantenservice.

Golden Sound heeft mij in positieve zin verrast. Ik kocht een product waarmee ik niet goed kon omgaan. Bij vragen daarover werd ik prima geholpen met tips. Toch besloot ik uiteindelijk het product te retourneren en dat werd zonder problemen geaccepteerd en vlot afgewikkeld.

11 marzo 2026

Echt een top bedrijf

Echt een top bedrijf, case van me oordopjes kwijt geraakt en als ik deze niet heb kan ik ze niet meer opladen. Meteen contact opgenomen met golden sound en ik krijg direct een nieuwe! Super fijne klantenservice en reageren snel. Ben ook erg tevreden met de oordopjes daarom baalde ik dat ik de case was kwijtgeraakt.

26 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

De bone conduction headphone is een…

De bone conduction headphone is een uitstekende aankoop. Ook ben ik zeer tevreden over de service. Mbt de betaling had ik nog een vraag aan de klantenservice en die is naar tevredenheid behandeld. Al met al 5-sterren waardig!

9 marzo 2026
Valutata 4 stelle su 5

Product viel tegen, trage klantenservice

Product was niet wat ik ervan verwachtte. Dat kan natuurlijk, daar kan de verkoper niets aan doen. Contact met klantenservice duurde even, maar keurig opgelost. Een fijne coulance-regeling aangeboden gekregen.

6 marzo 2026

Alles prima geregeld!

Alles prima geregeld!
Bestellen, uitleveren en ontvangen allemaal keurig verlopen.
Deze sleep versie besteld nadat 1 earbud van mijn defect raakte.
Het slapen met deze uitvoering ervaart zij vele malen prettiger, gebruik in de sportschool gaat ook fantastisch en met alles dicht zetten ook een goede afsluitende demping.
Kortom tot op heden dik tevreden, thanks!

26 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

oortjes voldoen niet

De levering was snel en probleemloos. Maar de oortjes voldeden niet. Ze doen pijn bij het liggen en zijn beslist niet noise-canceling. Een grote teleurstelling.

27 febbraio 2026
Valutata 4 stelle su 5

I'm very happy with my Bone Conduction…

I'm very happy with my Bone Conduction Wave headphones. The sound is truly fantastic, and you can clearly hear everything around you. I hope I can enjoy them for a long time to come.
( There is something but they are trying to solve it, )

9 marzo 2026

Super earbuds

Twee sets van de Goldensound eurbuds pro besteld. De volgende dag al geleverd en wat een geweldig geluid. Deze buds doen niets onder voor buds die 3x zo duur zijn. Klantenservice reageerde ook heel snel op een vraag. Keurige Nederlandse handleiding erbij. Top.

4 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Zoek verder

Tip: zoek verder. Ik was op zoek naar in ear headphones en heb de grote fout begaan die via deze leverancier te bestellen. Was het dan echt zo erg?
1. De touch‑functie van het geleverde product functioneerde niet naar behoren. Bij handelingen waarbij bijvoorbeeld vier keer getapt dient te worden, registreert het apparaat slechts drie taps, waardoor een onjuist commando wordt uitgevoerd. 2. De geluidskwaliteit is ook zeer slecht. Schel en blikkerig geluid met weinig diepgang.
3. Verder belooft golden sound op haar website connectiviteit bluetooth 5.3 maar het product dat ik kreeg was slechts bt 5.2.

Prima. Stuur je ze toch terug? Helaas wordt dat de consument heel lastig gemaakt! Uiteindelijk heb ik vier mailtjes moeten sturen voordat ik wist hoe te retourneren (van het kastje naar de muur en totaal niet ingaan op de klachten zoals die hierboven staan vermeld, een optie retourneren is ook afwezig in de webshop) en was de verkoper niet bereid om de verzendkosten (meer dan 15% van het aankoopbedrag) voor eigen rekening te nemen.

5 marzo 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più