Mijn zoons Golden sound earbuds werden niet opgeladen in de case, na contact te hebben gemaakt met de klantenservice van Golden sound via de email, werd dit snel opgelost door medewerker Lisa. Omdat d... Leggi di più
Een snelle oplader besteld, maar na drie weken nog niets te hebben ontvangen ben ik gaan mailen. (bellen heeft geen zin. Vaak geprobeerd maar er werd nooit opgenomen) na mailen eerst geen reactie. P... Leggi di più
Eenvoudig besteld, snel geleverd , top kwaliteit product, voor een scherpe prijs! Ze zouden er alleen ook losse rubber dopjes moeten verkopen, bij het vorige paar na 2 jaar een keer een dopje eraf... Leggi di più
Ik heb ontzettend genoten van mijn Golden Sound Wave tijdens mijn vluchten van en naar Indonesië. Ook bij het zwemmen in de zee en in de zwembaden op de resorts heb ik hem veel gebruikt. Hij is perfe... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Golden Sound is een internationale retailer en verkoopt hoogwaardige consumentenelectronica. Met onze prijsbewuste producten ervaar jij meer gemak en comfort! Bekijk onze unieke producten snel op onze website en ervaar het zelf!
de Marowijne 49-C, 1689AR, Zwaag, Paesi Bassi
- info@goldensound.nl
- goldensound.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 41% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Prijs-kwaliteit absoluut top
Prijs-kwaliteit absoluut top! Haarscherp geluid, snel opgeladen en batterij gaat lang mee! Ik heb meteen een tweede gekocht voor mijn zoon!
I’m very satisfied with the Golden…
I’m very satisfied with the Golden Sound Bone Conduction Wave. The ordering process was smooth and the delivery was fast and well handled.
The headphones are very easy to use and perfect for cycling. I can listen to podcasts while still hearing all surrounding sounds, which makes it feel much safer on the road. Overall, a great product and a very pleasant buying experience.
Great service and gear
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer tevreden.
Bud-doosje snel vervangen
Was doosje van mijn buds kwijtgeraakt. Snelle service, weer nieuw doosje tegen nette prijs. Blij, kan ik mijn oortjes weer gebruiken
Golden Sound Bone Conduction Wave
Ik heb de Golden Sound Bone Conduction Wave nu al een tijd.
Hij bevalt mij zeer goed.
In het begin wennen aan deze andere manier van luisteren.
Ideaal dat je er ook mee kan zwemmen.
Het enige waar ik met dit model tegenaan liep is tijdens het hardlopen dat de koptelefoon wilt afzakken.
Ik zag de Bone Conduction Run met siliconen nekband en gevraagd of deze los te verkrijgen is en getuige de goede klantenservice is dit onderdeel opgestuurd zonder extra kosten!
Nu nog even wachten om dit te testen.
Service en kwaliteit
Na een jaar na volle tevredenheid gebruik te hebben gemaakt van de bone conduction raakte ik een onderdeel van de headset kwijt, geen probleem er wordt zonder gedoe kosteloos een nieuwe opgestuurd.
Met het apparaat zelf ook super tevreden.
Kan muziek luisteren zonder dat ik van de buitenwereld afgesloten ben.
Misschien geen top geluid maar meer dan voldoende en boven verwachting.
Top product
Ik had bij dit bedrijf oortjes en een oplader besteld, werkt uitstekend, ben er erg blij mee! Snelle en goede levering!
Nadat oplader stuk gegaan is
Nadat oplader stuk gegaan is, kosteloos een vervangend exemplaar ( niet nieuw) ontvangen. Netjes opgelost, bedankt team golden sound!!
De communicatie met de klantenservice…
De communicatie met de klantenservice is super.
Ik ben goed geholpen en ze waren snel met reageren.daarvoor dank
Eenvoudig besteld, vlot geleverd.
Ze zouden er alleen ook losse rubber dopjes moeten verkopen, bij het vorige paar na 2 jaar een keer een dopje eraf gestoten. Nergens een goed passende kunnen vinden..... Dus maar een compleet nieuwe pods besteld. (Welke overigens nog mooier geluid geven)
Just good quality
Hi all good . I am totally satisfied with sound quality and quick delivery.. thanks
Keep up the good work!
Snelle levering, goede kwaliteit! Behulpzame klantenservice bij het maken van keuze. Comfortabel ontwerp! En n plus dat het een Nederlands bedrijf is! Keep up the good work!
Bij aanmelden retour geen probleem.
Bij aanmelden retour geen probleem.
Vriendelijke benadering
Service in woord en daad!
Oplader
Heel tevreden over mijn Golden sound sportwatch. Goede prijs-kwaliteit.
Ik was mijn oplader kwijt en nam contact op de klantenservice en via hen kan je gemakkelijk een nieuwe oplader bestellen.
(Zeer) snelle reactie en idem oplossing
Voor de prijs is de kwaliteit top
Voor de prijs is de kwaliteit top! Heel tevreden. Ik had een probleem en de klantenservice heeft dit snel en accuraat opgelost. Ik wou dat alle firma's zo'n service hadden... Bedankt!
Heel fijne oordopjes en superservice!
Wat een fijne oordopjes en wat een geweldige service! De Golden Sound Sleep Buds zijn superklein,blijven goed zitten en geven een heel goed geluid. Onlangs had ik een probleem met het laaddoosje, helaas net buiten de garantieperiode. Maar dat bleek geen probleem: na een fijn contact met de klantenservice kreeg ik een nieuw laaddoosje toegestuurd. Heel erg blij mee!