Golden Sound Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mijn zoons Golden sound earbuds werden niet opgeladen in de case, na contact te hebben gemaakt met de klantenservice van Golden sound via de email, werd dit snel opgelost door medewerker Lisa. Omdat d... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Een snelle oplader besteld, maar na drie weken nog niets te hebben ontvangen ben ik gaan mailen. (bellen heeft geen zin. Vaak geprobeerd maar er werd nooit opgenomen) na mailen eerst geen reactie. P... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Eenvoudig besteld, snel geleverd , top kwaliteit product, voor een scherpe prijs! Ze zouden er alleen ook losse rubber dopjes moeten verkopen, bij het vorige paar na 2 jaar een keer een dopje eraf... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb ontzettend genoten van mijn Golden Sound Wave tijdens mijn vluchten van en naar Indonesië. Ook bij het zwemmen in de zee en in de zwembaden op de resorts heb ik hem veel gebruikt. Hij is perfe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

Golden Sound is een internationale retailer en verkoopt hoogwaardige consumentenelectronica. Met onze prijsbewuste producten ervaar jij meer gemak en comfort! Bekijk onze unieke producten snel op onze website en ervaar het zelf!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

517 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 41% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

193 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Golden Sound GPS Smartwatch

Sinds kort heb ik een Golden Sound Smartwatch. Deze bevalt me zeer goed, Vooral tijdens het sporten gebruik ik hem optimaal. De eenvoudige en gemakkelijke bediening is erg fijn.
Ben helaas sinds kort mijn oplaadkabel kwijt. Ik heb een mail aan de klantenservice gestuurd en kreeg erg snel al reactie en hun sturen mij snel een nieuwe oplaadkabel op. Erg goede en snelle afhandeling waar ik erg tevreden mee ben.

26 febbraio 2026

Very good!!!

Very good, quick and clear communication!
One ear was defect after 1 year and after some tests I received a complete new set! What a great service!

24 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Bestel hier niet!

Ik had sleepbuds besteld maar kreeg een heel ander product. Ik wilde graag ruilen, maar enig antwoord duurde me veel te lang (lees: 2 weken) dus heb ik weer een mail gestuurd dat ik inmiddels ergens anders had gekocht de ruiling niet door ging en of ik alsjeblieft een retourformulier kon krijgen. Die kwam 1,5 week later met de mededeling dat de nieuwe dopjes onderweg waren. Geprobeerd er achteraan te bellen, maar niemand die daar opneemt. Dopjes terug gestuurd en direct retour gemeld bij klarna. Die hoe verwonderlijk ook geen contact lijken te krijgen. Kon gelukkig wel de retourgegevens doorgeven dus hopelijk gaat dat goed. Maar echt dit bedrijf zijn in mijn ogen oplichters. Dus bestel nooit bij TIBA BV. Er zijn voor een tientje meer beter opties die in iedergeval een aanwezige klantenservice hebben.

5 febbraio 2026
Logo di Golden Sound

Risposta di Golden Sound

Hallo Eva,
Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen heel goed dat dit frustrerend voor je is.

Allereerst onze excuses voor de vertraging in de communicatie en de verwarring rondom de levering. Dat je een ander product hebt ontvangen dan besteld en vervolgens lang hebt moeten wachten op een reactie, is absoluut niet de service die wij willen bieden.

We willen dit graag netjes met je oplossen. Fijn dat je de retourzending inmiddels hebt aangemeld en de gegevens hebt doorgegeven aan Klarna. Om ervoor te zorgen dat alles correct wordt verwerkt, willen we je vragen om ons (indien nog niet gedaan) de volgende gegevens per e-mail of privébericht toe te sturen:
- Je ordernummer
- De track & trace-code van de retourzending
- Een korte bevestiging van de retourdatum

Zodra wij deze gegevens hebben ontvangen, controleren we direct de status van je retour en zorgen we ervoor dat de betaling bij Klarna wordt stopgezet of gecorrigeerd waar nodig.

Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. We doen ons best om dit zo snel mogelijk voor je recht te zetten.

Valutata 4 stelle su 5

Ervaringen

De levering was snel. Echter er bleek één oortje niet te werken. Het telefoonnummer op de site werd niet opgenomen. Dan maar per mail. Ik kreeg pas na middernacht respons en een suggestie. Dit werkte niet. Weer gemaild en vervolgens wederom na middernacht een suggestie waar ik niets aan had. Dit is geen manier van communiceren. Daarna fysiek contact gezocht. Vervolgens werden heel servicegericht en direct de dopjes omgeruild. Daarna tot nu toe geen problemen meer!
De meeste merken oordoppen en koptelefoons hebben overdadige en wollige bassen. De geluidskwaliteit van deze dopjes is echter prima.
Toch nog tevreden!

3 febbraio 2026

Silicone dopjes vervangen

Ik was helaas 1 silicoon dopje kwijt. Na het sturen van een mail en wat informatie heb ik een nieuwe set dopjes ontvangen!
Super blij mee want de golden sounds zijn eindelijk de perfecte sound bups !
Super service

1 febbraio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Disappointed with Product Quality

Ordering process: no complaints, everything is good.
Quality:
I have ordered Golden Sound Sleep three times — twice last year and once this January.
In all of the orders, the same defect occurred: only one earplug worked.
Last year, my husband and I ignored the issue. However, my husband’s unit stopped working completely this year, so we ordered a new one in January. Unfortunately, on the first day, one earplug did not work again.

29 gennaio 2026

Fijne ervaringen!

Fijne ervaringen!
Ik heb nu al 2 powerbanks van dit merk gekocht en ze doen het fantastisch. Ze gaan lekker lang mee en erg handig in gebruik. De opties zijn ook top! Een grote powerbank met solar oplaadfunctie of een compact magsafe powerbank en natuurlijk nog alles daar tussenin. Hele fijne producten en ik ga hier zeker vaker bestellen.

5 febbraio 2026

Heel goed geholpen

Ik ben heel blij met hoe de klantenservice mijn koptelefoon heeft vervangen na een defect buiten de garantie. En hoe ze mee hebben gedacht omdat het een kado was en ik dus geen bon oid had. Echt super.

De bone conducting headphone is ook echt een uitkomst met hardlopen buiten, nu ben ik me bewust van mijn omgeving en kan ik mijn muziek horen tegelijkertijd.

4 febbraio 2026

Prima service van Golden Sound

Prima service van Golden Sound. Na een vlotte levering bleek dat de oortjes niet konden worden opgeladen. Contact met de klantenservice gehad en diverse tips uitgeprobeerd, helaas zonder succes. Direct werd mij toegezegd dat mij een nieuw paar oortjes zou worden toegezonden, wat ook direct is gedaan. De nieuwe oortjes werken uitstekend.

30 gennaio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più