Mijn zoons Golden sound earbuds werden niet opgeladen in de case, na contact te hebben gemaakt met de klantenservice van Golden sound via de email, werd dit snel opgelost door medewerker Lisa. Omdat d... Leggi di più
Een snelle oplader besteld, maar na drie weken nog niets te hebben ontvangen ben ik gaan mailen. (bellen heeft geen zin. Vaak geprobeerd maar er werd nooit opgenomen) na mailen eerst geen reactie. P... Leggi di più
Eenvoudig besteld, snel geleverd , top kwaliteit product, voor een scherpe prijs! Ze zouden er alleen ook losse rubber dopjes moeten verkopen, bij het vorige paar na 2 jaar een keer een dopje eraf... Leggi di più
Ik heb ontzettend genoten van mijn Golden Sound Wave tijdens mijn vluchten van en naar Indonesië. Ook bij het zwemmen in de zee en in de zwembaden op de resorts heb ik hem veel gebruikt. Hij is perfe... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Golden Sound is een internationale retailer en verkoopt hoogwaardige consumentenelectronica. Met onze prijsbewuste producten ervaar jij meer gemak en comfort! Bekijk onze unieke producten snel op onze website en ervaar het zelf!
de Marowijne 49-C, 1689AR, Zwaag, Paesi Bassi
- info@goldensound.nl
- goldensound.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 41% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Forget airpods ... this is cheaper, works better, battery lasts longer
I had Apple airpods before these which gave me nothing but trouble with malfunctioning noise cancelling, an annoying buzz sound on the bass, ... Then I got these at a fraction of the price of the airpods and the sound is really great, so full. And the noise cancelling works spotless, no more background sounds coming through. Plus the battery last an eternity compared to the airpods. So much value for money!
Top product
Top. Producten waren snel geleverd. En goed verpakt. Communicatie was zeer goed en duidelijk.
De oortjes doen wat ze beloven.
Smartwatch dames gekocht
Smartwatch dames gekocht, al een jaar super tevreden van, licht in gewicht, mooi designe, fijne functies. Goede prijs kwaliteit!!! Ook de service na verkoop is top, snel en vlot te bereiken klantenservice!!!!
it's a good product and the service was…
it's a good product and the service was okay after ordering a lost connectioncabel
Top service
Al een tijd maak ik met veel plezier gebruik van de Golden Sounds Buds Pro. Helaas is onlangs mijn case kapot gegaan, waardoor mijn oortjes niet meer konden opladen en de case niet meer goed sloot.
Ik heb mailcontact gehad met Lisa en werd meteen goed geholpen. Ik moest een filmpje opsturen van het probleem. Omdat het niet meer onder de garantie viel, kreeg ik geen nieuwe buds, maar wel een nieuwe case.
Daardoor is mijn probleem opgelost en kan ik weer met veel plezier gebruikmaken van mijn oortjes.
Ik ben super goed geholpen en we zijn samen tot een goede oplossing gekomen. Topservice, bedankt Lisa!
Fantastic quality for this price. Big fan!
A few years ago my partner (who snores very loudly!) offered me the Golden Sound sleeping buds. Since then I haven't spend one night without them. Fantastic!! Last year I learned that this brand also offers bone conduction headphones for swimming. I'm so happy with them! I love to swim, but doing laps can be so boring. This is what keeps me going. The quality is great and the battery life even better. I haven't been able to swim for almost a year and when I started again last week, the headphones still had some juice in them. I'm a big fan!
Super fijne oordopjes die het geluiden…
Super fijne oordopjes die het geluiden van buiten goed dempen. Ik heb ze al een paar jaar en kan er gewoon mee slapen. Ook als ik op m’n zij lig. Ik gebruik ze ook op de fiets om muziek te luisteren, ook prima! Ik heb de zwarte en de witte sleepbuds.
Product werkt niet, retour op eigen kosten
Ik heb een smartwatch ontvangen die niet werkt. Deze wil niet koppelen met mijn smartphone. Na wat heen en weer gemail, en nadat ik bewijs gestuurd heb dat de smartwatch niet wil koppelen, willen ze dat ik de smartwatch retour stuur. Uiteraard op mijn eigen kosten. Ik heb al verschillende keren gemaild dat ik een product dat niet werkt niet op eigen kosten retour ga sturen en heb gevraagd om een retourlabel te bezorgen. Hier krijg ik geen reactie op.
Dit is absoluut geen klantenservice.
UPDATE
Nadat ik deze review geplaatst heb, krijg ik ineens een retourlabel toegestuurd. Ook onmiddellijk met de vraag om mijn review te verwijderen.
Ik heb laten weten dat ik deze review zal aanpassen nadat ze mijn retour ontvangen hebben, en de retour in Klarna geregistreerd hebben.
Nadat dat gebeurd is van hun kant, kreeg ik opnieuw de vraag om mijn review te verwijderen.
Ik vind het heel jammer dat een bedrijf pas het nodige doet nadat ze een slechte review krijgen.
Ik raad dit bedrijf dus niet aan. Koop je er toch, zorg dat je via Klarna betaald zodat je niet onmiddellijk je geld kwijt bent als iets niet in orde is.
Excellent customer service
Very satisfied with the service! One of my earbuds stopped working during use. I contacted customer support and, without any hassle, they quickly sent me a replacement. Fast, friendly, and professional service. Great experience!
Was sceptisch maar geweldig
Was sceptisch maar deze oortjes zijn super. Goed geluid, zit goed en je kan muziek op sd opslaan zodat je geen andere apparaten nodig hebt. Super
GoldenSound: een bedrijf waarop je kan rekenen
GoldenSound levert kwaliteitsproducten.Het bedrijf doet wat het belooft. Lisa van de klantenservice helpt persoonlijk op een vriendelijke manier en doet wat ze kan om problemen op te lossen. Ik heb een zeer goede ervaring, nadat ik een product had gekocht dat toch niet bij me paste. Hartelijk dank voor jullie meedenken en coulance.
Goede producten en perfecte klantenservice
De golden sound wave is superfijn met hardlopen! Je download muziek erop en je heb geen telefoon erbij nodig.
Klantenservice ook super! Wordt netjes opgelost
Volt Powerbank 30.000 mAh besteld
Volt Powerbank 30.000 mAh besteld. Werkt perfect, laadt de mobieltjes heel snel op. Is zwaar, iets om rekening mee te houden als je deze wilt meenemen in je tas als je bv op reis bent en de hele dag aan het lopen bent. Rechtstreeks bij Golden Sound besteld, was goedkoper dan via doorverkopers.
Zeer tevreden over Golden Sound
Zeer tevreden over Golden Sound! Goede kwaliteit, fijne producten, snelle levering en uitstekende klantgerichte service.
Na 4 jaar met plezier gebruik te hebben…
Na 4 jaar met plezier gebruik te hebben gemaakt van de golden sound buds ben ik overgestapt naar het Momentum model. Ik ben er super tevreden mee, het geluid is geweldig en de bass zelfs nog beter. Ik heb ze nu ongeveer 3 weken in gebruik en heb ze nog niet hoeven opladen. Ik ben zeer tevreden met dit merk en zal er vaste klant bij blijven.