1. Grossista di accessori elettronici

Vi tilbyr produkter som skal gi deg en god natts søvn, enten om du er hjemme i din egen seng, eller på reise!

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Det var et helsike å få justert…

Det var et helsike å få justert høytalerene,
Det var vanskelig å få fram lydene,
Bruksanvisning på engelsk med skriftstørrelse 2 og med lysegrå farge, noe som er ufattelig vanskelig å lese.
Det går ikke å feste pannebåndet bak.
Det er en lomme med en innsydd plastdings i. Det står ikke noe om hva denne er til.
Jeg får ikke justert lyden, og vanskelig å bytte på lyder og melodier.
Jeg vil gjerne returnere og få pengene tilbake.

26 marzo 2025

Risposta di Godnatt

Det krever litt justering for å få høyttalerne i riktig posisjon, dette er for at de skal holde seg på plass når man sover, og ikke skli ut av stilling. Glidelåsen er der for at man skal kunne ta ut elektronikken ved vask, og plastdelen du nevner er selve Bluetooth-enheten som styrer lyd og tilkobling.

Dersom du fortsatt ønsker å returnere produktet, er det selvfølgelig helt i orden.

Fikk ikke varene som bestilt

Butikken fulgte opp og rettet opp i mangelfull levering.

11 febbraio 2025

Risposta di Godnatt

Hei! Beklager. Vi har funnet mailen din i spamfilteret vårt. Beklager dette, og lite respons på mailen du sendte den 15. februar. Ser at leveringen din ikke var komplett, fordi det er oppgitt feil antall på varen du har bestilt. Vi skal selvfølgelig rette opp i dette. Du har fått refundert kjøpet, men trenger ikke sende noe i retur. Du har fått svar via mail.

Varen var ikke mulig å bruke

Varen var ikke mulig å bruke, manglet deler. Endte opp med likevel betale 150kr for porto

13 giugno 2024

Risposta di Godnatt

Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med produktet og vår kundeservice. Det er aldri vår intensjon at våre kunder skal ha problemer med våre produkter eller føle seg utilfredse med vår service.

Vi forstår at du har opplevd at produktet ikke har vært funksjonelt, og at dette har medført ekstra kostnader for deg. Vi ba først og fremst om bildedokumentasjon for å kunne unngå retur. I tilfeller hvor produktet er defekt, krever vi vanligvis ikke retur, men siden vi ikke mottok dokumentasjon før produktet ble sendt tilbake, var vi ikke i stand til å vurdere dette i forkant.

Vi vil refundere kjøpet så snart vi har mottatt varen i retur. Du har også angrefrist på varen, så vi vil refundere kjøpet uansett tilstand når varen er kommet i retur.

Vi beklager ulempene dette har medført.

Øyenmaske

Rask levering god øyenmaske. Gnager litt med øyet men ellers fornøyd.
Ganske rimelig hos godnatt men venter fortsatt på svar angående ett produkt som jeg aldri fikk svar på lurer egentlig på hvor lang tid det tar. Kundeservice ikke så veldig bra 😀

24 gennaio 2024

Risposta di Godnatt

Tusen takk for tilbakemelding! Beklager at vi ikke svarte opp mailen din! Den er funnet og svart opp :)

Kjempe god sovemaske

Kjempe god sovemaske, myk og behagelig høytalerene er myke og tynne. Veldig godt kjøp😊 må justere høytalerene ved og dra dei forsiktig der du vil de skal være.

15 febbraio 2024

Risposta di Godnatt

Tusen takk for tilbakemelding!

Pålitelig

Gode produkter og god fortløpende informasjon fra bestilling til levering.

Risposta di Godnatt

Veldig hyggelig å høre! Takk for din tilbakemelding!

Elendig produkt

Super-rask levering og lave priser, men produktet var elendig.

Risposta di Godnatt

Takk for din tilbakemelding og ærlighet. Vi beklager at produktet ikke møtte dine forventninger og at du opplever det som ubrukelig. Du har selvfølgelig mulighet til å returnere produktet og få refundert kjøpet. Vi har sendt deg mail :)

Rask levering

Rask levering, gode ørepropper.

Risposta di Godnatt

Veldig hyggelig å høre! Takk for din tilbakemelding!