Brillene jeg hadde bestilt ble forsinket. Jeg ble anbefalt noen andre briller som passet bedre for meg. Brillene kom etter få dager. Jeg fikk flere hyggelige meldinger underveis og de svarte på før... Leggi di più

Jeg opplever denne nettbutikken dom useriøs og manglende kundeservice. Bestilte vare 28.nov. Ordrebekreftelsen kom med en gang, men venter enda på mere informasjon, aner ikke om pakke er klar eller s... Leggi di più

Useriøst nettbutikk! Bestilte vare 20 november og hørte ikke noe tilbake, ingen bekreftelse og ingen tegn på sending av vare etter mange dager. Jeg angret kjøpet hos klarna og bestilte lignende var... Leggi di più

1. Azienda fornitrice di energia elettrica

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Send en E-post til support@tekshop.no Så løser vi det sammen.

2,2

Scarso

TrustScore 2 su 5

Ha risposto al 82% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Unbeatable service

Unbeatable service, Danny was an absolute star on all my needs and requirements. I've bought from here before and have come back for more and will do once again. Thanks for going the extra mile for me.

1 aprile 2026

Et firma å stole på!

Jeg fikk flere hyggelige meldinger underveis og de svarte på første henvendelse med en gang.
Dette er et firma jeg absolutt vil anbefale.

5 marzo 2026

Fikk veldig god service og oppfølging

Fikk veldig god service og oppfølging, bestillingen kom raskt selv i julekaoset og var 100 % etter boka. Var skeptisk etter bestilling og så lesing av anmeldelser her inne, men for meg var det ingen problemer.

20 dicembre 2025

Styr unna

Styr unna - leverer ikke varene.
Skyller bare på helt hjem og mangel på levering adresse.
Varene fins ikke hos helt hjem. Får bare sporing at det er innmeld en pakke.

Pakken kom tilslutt , etter mye om og men . Fikk den til jul 🎄

19 dicembre 2025

Styr unna!

Bestilte vare 19.november - julegave til guttungen. Ser ikke ut til at den blir å komme med det første.
Lastet ned shop appen, der står det at varen er på vei, med det har det stått i 3 uker nå.
Ingen mer info dessverre! Useriøst og slitsomt!

15 dicembre 2025

Hei Rudi,

Du har bestilt 5000 mAh trådløs magnetisk Qi-powerbank i hvit farge
SKU: 8946894296

Det enkle svaret er at vi dessverre er utsolgt for denne modellen. På grunn av fraktrestriksjoner er det vanskelig å få inn kompakte batteriprodukter med flyfrakt, og varene må derfor sendes med tog.

Vi har forsøkt flere ganger å få dem inn raskere med fly frakt men vi stangnet hvert gang, men nå er de endelig på vei med tog.

Ingen info eller svar?

Jeg opplever denne nettbutikken dom useriøs og manglende kundeservice.
Bestilte vare 28.nov. Ordrebekreftelsen kom med en gang, men venter enda på mere informasjon, aner ikke om pakke er klar eller sendt. Prøver å sende mail til kundeservice, ikke fått svar på mange dager. Spørs nå om julegaven rekker å komme før 24.des.

28 novembre 2025

Styr unna!

Fikk beskjed om å laste ned en app som het shop for å spore pakken min. Her står det at pakken er på vei med helthjem, kontakter helthjem og de forteller meg at de finner ingenting på mitt navn eller noe som helst fra tekshop.no. De anbefalte meg å kontakte banken pga svindel og tilbakemeldingene her på trustpilot. Anbefaler virkelig alle å styre unna denne nettsiden!

Oppdatering: når jeg først klager og spør om pengene tilbake så blir varen plutselig sendt. Jeg mottar varen og det er helt feil farge enn det jeg har bestilt. Aldri vært borti lignende.

4 dicembre 2025

Hei Camilla,

Jeg ser at pakken din ble levert på dørmatten din!
13.12.2025, 10:32,

ref:

Pakken er levert på dørmatten din!
13.12.2025, 10:32,

Shop-appen brukes kun som sporingsverktøy, og pakken din blir registrert hos fraktselskapet først når den er sendt. Det betyr at fraktselskapet ikke vil finne informasjon før pakken faktisk er overlevert til dem – det er helt normalt i slike perioder.

Du kan være trygg på at bestillingen din ikke er svindel. Vi følger den opp, og du vil få varen du har bestilt før jul.

Gi meg gjerne beskjed dersom du ønsker en konkret statusoppdatering på bestillingen din – så sjekker jeg det umiddelbart for deg. ved å sende ringe oss på mobil.nr: 98476444

Useriøst nettbutikk

Jeg angret kjøpet hos klarna og bestilte lignende vare hos annen butikk.
Først når jeg sendte inn klage hørte jeg fra butikken, da var varen fortsatt ikke pakket.

8 dicembre 2025

Hei Linnea,

Hvis det er riktig Linnea som, jeg har søkt opp så er pakken din på vei til deg?

Det stemmer at vi hadde en periode med ekstraordinær pågang rundt 20. november, og det førte dessverre til forsinkelser både i utsendelse av ordrebekreftelser og i pakking av enkelte bestillinger. Det skal selvfølgelig ikke skje, og dette er vårt ansvar.

Vi jobber vanligvis svært raskt og har drevet med netthandel i over ni år, men pågangen etter Black Week gjorde at enkelte ordre ble liggende lenger enn normalt før de kom inn i systemet. Det forklarer hvorfor du ikke mottok bekreftelse eller sporing som forventet.

At du først fikk svar etter at du sendte klage, er heller ikke godt nok, og det tar vi på alvor. Vi har allerede gjort endringer internt for å sikre at dette ikke skjer igjen, spesielt i perioder med stor trafikk.

Jeg forstår godt at du valgte å angre kjøpet og bestille hos en annen butikk, og jeg beklager at din opplevelse hos oss ble slik.

Dersom du ønsker en gjennomgang av saken eller har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte meg direkte – jeg hjelper deg gjerne.

En useriøs nettbutikk

En useriøs nettbutikk. Styr unna. Varen leveres ikke, ingen oppdatering underveis om status for leveranse og ingen respons fra kundesupport. Men fakturaen klarer de å sende ut raskt!

6 dicembre 2025

Hei " E ett eller annet",

Jeg forstår godt at dette oppleves frustrerende. Samtidig vil jeg gjerne oppklare et par viktige punkter.

Når man handler med faktura, spesielt via Klarna, er det helt normalt at fakturaen blir opprettet automatisk når kjøpet gjennomføres. Dette er en prosess Klarna styrer, og den er uavhengig av når varen sendes fra oss.

Når det gjelder ordren din, er det dessverre vanskelig for oss å finne deg i systemet når anmeldelsen er anonym. Da vet vi ikke hvem vi skal hjelpe, og vi får ikke sjekket status eller løst saken for deg. Det hadde vært veldig fint om du kunne kontakte oss direkte med navn eller ordrenummer – da kan vi hjelpe deg mye raskere og sørge for at du får en god løsning.

Vi har jobbet med netthandel i over ni år og leverer alle pakker. I perioder med høy pågang kan det oppstå forsinkelser, men vi gjør alltid vårt beste for å holde god kontakt med kundene våre og få alt sendt ut så fort som mulig.

Vi hjelper deg gjerne med én gang, så bare send oss en kort melding, så ordner vi det snarest 😊

Jeg gir én stjerne fordi det ikke går…

Jeg gir én stjerne fordi det ikke går an å gi null. Useriøst firma som driver med svindel. Bestilte en vare fra anerkjent merke som skulle være nedsatt fra 1499 til 549 kr. Fikk noe ukjent Kina-dritt, og det kjente merket produserer ikke denne varen i det hele tatt. Jeg måtte sitte på firmaet som en klegg for å få dem til å gi seg og refundere pengene. Styr unna. Merkelig at dette firmaet eksisterer.

4 dicembre 2025

Kjøpt en vare som var defekt

Kjøpt en vare som var defekt. Sendte tilbake, og etter tre måneder var deres diagnose at den fungerte etter en oppdatering, og ville bli returnert. To måneder senere, etter gjentatte purringer fikk jeg den i retur, og den fungerer fortsatt ikke.
3000 kroner og ett par arbeidsdager med tid ut av vinduet.

4 novembre 2025

Hei Christian,

Vi kjenner ikke denne saken, er du sikker på at det er oss??

Svært dårlig kundeservice!

Fekk ikkje kontakt med Tekshop verken på chat eller epost. Bestilte varene mine 16. november, fekk melding om at dei var undervegs. Sidan ingen oppdatering og heller ingen varer. I dag forsvant varen frå appen og eg har enda ikkje fått noko kontakt med Tekshop.

30 novembre 2025

Hei Ragnhild,

Vi beklager oppriktig for den dårlige opplevelsen du har hatt. Vi forstår godt at manglende oppdateringer og manglende svar kan være frustrerende. Det er veldig hektiske tider hos oss nå pga julesesongen, med lange dager og dermed er vi som oftes nødt til å prioritere vare utsendelse framfor å svare på henvendelser. Vi har forsøkt å svare på alle henvendelser i ettertid.

Vi ønsker å informere deg om at pakken din nå er på vei og forventes levert innen 3–4 dager. Vi følger opp forsendelsen tett helt til den er levert, slik at du skal føle deg trygg på at den kommer frem.

Vi har forsøkt å nå deg på telefon (98476444) for å gi en oppdatering, men vil gjerne forsikre deg om at vi er tilgjengelige og ønsker å hjelpe deg videre dersom du har spørsmål eller behov for ytterligere informasjon.

Igjen beklager vi for ubeleiligheten på det sterkeste.

Med vennlig hilsen
Tekshop Kundeservice

Leverer ikke

Leverer ikke! Venter og venter.
Skulle lest anmeldelsene på nett.
Verste stedet jeg har handlet.
Lurer på om det er falsk side

26 novembre 2025

Hei Janne,

Vi beklager så mye for feilen som oppstod med bestillingen din. Vi har nå refundert hele kjøpet tilbake til deg. Du finner detaljer for refusjonen nedenfor.

I fremtiden ønsker vi også å kompensere deg med et gavekort som takk for tålmodigheten din.

Til informasjon har vi en av bransjens høyeste leveringsgrader og svært rask levering på ordinære produkter. I dette tilfellet bestilte du et svært populært produkt, og leveringstiden ble dessverre noe lengre enn vanlig.

Ordre: #TH45495
Status: Refundert
Beløp: kr 668,00 (100 %)
Betalingsløsning: Klarna
Status: Fullført
Type: Refusjon
Payment ID: zbhALeOMHlk4x3gM2HwzMxFs3
Dato: 2. desember 2025, 14:09

Gi oss gjerne beskjed dersom det er noe mer vi kan hjelpe deg med.
Takk for forståelsen! 🙏

Never again

Bought retro game console, console didn't work so wanted to send it back. Got answer I have to send it on my own to the company, I paid a halv value of the purchase for that , company claim they didn't receive the package, after that no more answer so I have to pay for the product I don't have plus transport and payment for returning. Business of a lifetime. Highly recommend to never buy anything from them

1 settembre 2025

Hi Krzysztof Kubinski,

I’m really sorry to hear about your experience — that sounds incredibly frustrating. You ordered a retro game console that didn’t work, and despite sending it back at your own expense, the company is now claiming they never received the package. On top of that, you’ve been left without answers, meaning you’ve paid for a product you don’t have, plus the return shipping costs.

Thank you for sharing your experience. It’s definitely understandable that you’d be disappointed, and your review will be helpful for others.

Helt forferdelig leveringstid

Helt forferdelig leveringstid. Jeg bestilte en chromecast 27.september. Det er nå 7.november og den har ikke enda blitt plukket opp fra tekshop i følge pakkesporingen. Styr unna denne butikken!

7 novembre 2025

Hei HBF,

Vennligst send oss en e-post på support@tekshop.no, slik at vi kan avklare saken. For i følge sporingen skal pakken din være levert til postkassen din. Hvis dette ikke stemmer er det kjempe fint om du tar konrakt med det samme:) Så løser vi dette raskt

Styr unna TekShop!

Bestilte en vare i august hvor det manglet innhold.
Fikk tilsendt innholdet 3 uker etterpå som var defekt.
Nå sitter jeg med en vare som jeg ikke kan bruke.
Nå 2 måneder etterpå får jeg fortstatt ikke svar på mailene og de har heller ikke sendt ny vare.
Kommer til å kontakte forbrukerrådet!

15 ottobre 2025

Hei Roger,

Beklager dette! Vi skal selvfølgelig rette opp i det og sende deg en ny, dersom det er ønskelig. 😊

Kan du være så snill å sende oss en e-post til support@tekshop.no

Helt latterlig firma

Helt latterlig firma. Jeg handlet hos dem i 2023, så 2 år siden. Var misfornøyd og ga dem et stjerne med en dårlig anmeldelse. Så først maset de på meg i 2023 for å slette den (har ikke gjort det), og nå etter 2 år så finner de mitt privat tlf og ringe, sender sms og email med aktiv press for å slette min dårlig anmeldelse.
Ved å presse på mitt gode hjerte og samvittighet oppnådde dere ikke at jeg slettet anmeldelsen min fra 2023, men dere oppnådde at jeg skrev en til. Det er ikke slik forretninger drives. Gode anmeldelser må fortjenes, og dårlige må brukes til din egen forbedring. Press og innbrudd i en annen persons privatliv er ulovlig. Ingen normale selskaper vil ringe en person direkte. Gjør forretninger normalt, det er alt. Og kanskje du ikke burde selge varer fra Tema til tre ganger prisen... 🤷‍♀️ Og siden dere var utestengt for et år, så mulig det er et klar tegn på at dere burde ikke fortsette med dette.

5 settembre 2025

Risposta di Tekshop

Vi setter stor pris på alle ærlige tilbakemeldinger. Dessverre lar ikke Trustpilot oss motta nye postive anmeldelser fordi vi ikke abonnerer på deres betalte tjenester. Vi mener det er urettferdig at små bedrifter presses til å betale for omtaler, positiv synlighet og de spiller på frykt for dårlig omtale. Men vi lar oss ikke knekke fordi vi vet hva vi er lagd av: Ærlighet, åpenhet og trygghet.

Vi er en ekte og ærlig nettbutikk som alltid prøver å rette opp i feil og gi god kundeservice. Du kan alltid handle trygt hos oss – og er du usikker, anbefaler vi å bruke Klarna for ekstra trygghet. Klarna er en betalingsløsning og en tredjepart i Norge som løser tvister mellom kjøper og selger innen kort tid.

Har du spørsmål eller er i tvil, send oss gjerne en e-post til support@tekshop.no. Vi har drevet Tekshop i snart 10 år og gjør vårt beste for at du skal føle deg godt ivaretatt.

De fleste klager på Trustpilot kommer fra enkeltpersoner vi ikke har klart å hjelpe, selv etter flere forsøk. Vi respekterer det – men vi håper du gir oss en sjanse til å vise hvem vi virkelig er.

Vennlig hilsen
Tekshop-teamet