Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk bamse 🤩 Den er den blødeste og smukkeste bamse, og den gik rent ind ved begge mine børn. Servicen er god, to dage ankom bamserne, og været på skuldrene lige siden. Genialt 🙌

Valutata 1 stelle su 5

Min mand tog til Elite Købmand for at hente pakken, men fik den besked, at nummeret på den besked, jeg havde givet ham med ikke var det nummer, de kunne udlevere på.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig ekspedering, god pris, og bedst af alt, produkter der virker som de skal (siliconeørepropper, og super sovemaske ) Begge dele holder det ude de skal ( lyd og lys), og masken sidder rent fakt... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Clinica del sonno

Scritti dall'azienda

Vi arbejder på at give alle den perfekte søvn med vores sovemasker.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Super gode ørepropper som virker

Super gode ørepropper som virker - kan varm anbefales

8 aprile 2026

Hej Lonnie

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale vores ørepropper til andre.

Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb :-)

Fantastisk køb

Det var lidt et sats, men bamsen til min søn er simpelthen den bedste gave. Han bruger den konstant, men endnu bedre så sover han med den, og er faktisk begyndt at sove igennem i egen seng! Næste skridt bliver helt klart en tyngdedyne til ham.

Plus forsendelse var enorm hurtig. Rigtig god oplevelse, på alle fronter.

1 aprile 2026

Hej April

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner.

Det gør os utrolig glade at høre, at bamsen er faldet i så god jord hos din søn. Der findes næsten ikke noget bedre end at høre, når vores produkter gør en reel forskel for nattesøvnen, og at han nu sover igennem i sin egen seng, er jo helt fantastisk.

Vi er også glade for, at du er tilfredse med vores service. :-)

Valutata 1 stelle su 5

Min mand tog til Elite Købmand for at…

30 marzo 2026

Hej

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig frustrerende at gå forgæves i pakkeshoppen.

Jeg har slået din forsendelse op, og jeg kan se på trackingen, at pakken heldigvis er blevet afhentet og udleveret korrekt i dag.

Jeg sender dig også lige en opfølgende mail for at få bekræftet, at du har modtaget pakken korrekt.

Vi vil rigtig gerne hjælpe en anden gang, så tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice direkte, hvis der opstår udfordringer med PostNord en anden gang.

Fantastisk bamse 🤩

Fantastisk bamse 🤩

20 marzo 2026

Hej Dorthe

Tusind tak for anmeldelsen! Det er simpelthen så fedt at høre, at ungerne er glade for bamserne, og at de ligefrem har fået en fast plads på skuldrene.

Dejligt at pakken nåede hurtigt frem. Rigtig god dag til jer :-)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig ekspedition af bestilte varer og…

Hurtig ekspedition af bestilte varer og efterfølgende fragt med PostNord. Det Funker!!

6 marzo 2026

Hej Kjeld

Mange tak for de 5 stjerner! Det er fantastisk at høre, at det hele bare "funker" fra bestilling til modtagelse. :-)

Bedste hilsner

Super bløde tyngdebamser

Super bløde tyngdebamser. De bliver flittigt brugt som krammeven eller "rygsæk"/hængeven over skuldrene mens de leger eller sidder i sofaen. Varm anbefaling herfra.

10 febbraio 2026

Kære Pernille

Tusind tak for de skønne ord og den varme anbefaling! Det varmer vores hjerter helt enormt at høre. 🥰

Det er fantastisk at læse, hvordan bamserne spreder hygge og tryghed i jeres hverdag, og vi elsker at de bruger bamsen som en lille "rygsæk" over skuldrene.

Fint produkt

Dint produkt. Hurtig afsendt

4 febbraio 2026

Hej Helena

Mange tak for din skønne anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds :-)

Hurtig fantastisk service.

Hurtig fantastisk service.
Da produktet fejler noget, sendte de straks en ny. Da der var problemer med den næste, refunderet de straks købsbeløbet helt af sig selv.

7 febbraio 2026

Hej Jakob,

Tusind tak for din anmeldelse! :-)

Selvom det var drønærgerligt med fejlen på produkterne, er jeg glad for, at vi fik reddet oplevelsen. Tak fordi du gav os chancen for at rette op på det med det samme.

God dag herfra

Mvh

Rør formet næseventil i silikone skal

Rør formet næseventil i silikone skal
vælges med omhu i forhold til størrelse -
ellers gør de ondt. Næseventil med
"ringe" er efter min mening alt for hård i
materialet til så sart et hud område.

12 gennaio 2026

Hej Xenia,

Tak for din ærlige feedback. Vores næseventiler hjælper rigtig mange, men de virker desværre kun efter hensigten, hvis størrelsen er helt korrekt.

Da du har købt størrelse Large, tænker jeg, at det simpelthen er den forkerte størrelse til dine næsebor.

Jeg sender dig en mail straks, så vi kan finde en løsning og vi kan finde ud af problemet.

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig oplevelse

Jeg bad om at få pakken leveret i Tåstrup - uden nogen forklaring får jeg pludselig besked på at pakken kan hentes i Roskilde?????
Det er jeg ikke tilfreds med. Da jeg så henter pakken, er den flækket i lukningen, man kan se hele indholdet. Nu var det en stor ting som ikke kan falde ud, men den var fugtig og våd flere steder.
Alt i alt er det hele for dårligt og nu plagede I selv om en vurdering med flere mails - så nu fik I den.
Jeg kommer ikke til at anbefale supersover til andre.

4 dicembre 2025

Risposta di Super Sover

Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele din feedback, selvom vi er utrolig triste over at læse om din oplevelse. Det er på ingen måde den standard, vi ønsker for vores kunder hos Super Sover.

Vi kan se, at der her er sket to store svigt i leveringsprocessen hos PostNord: En fejlplaceret pakke og en beskadiget emballage. Selvom fejlen ligger hos fragtfirmaet, er det vores ansvar, at du får en god samlet oplevelse, og det er desværre ikke lykkedes her.

Vi tager din oplevelse meget seriøst, og vi kontakter dig derfor direkte på mail med det samme. Vi vil gerne høre nærmere om pakkens stand, så vi kan sikre os, at varen er i orden trods fugten, og så vi kan tage sagen op med PostNord.

Vi håber, at vi sammen kan finde en god løsning.

Temu kvalitet

De blue light briller jeg købte var af den værste kvalitet, kan kun have dem på i en halv time før de begynder at gøre ondt ved ørene, da det bare er noget kina bras. Kan ikke anbefales. Det eneste jeg kan trøste mig med er de var sat ned fra 400 til 250, men igen sindssygt at betale 250 for Temu briller.

Ikke køb fra dem.

29 novembre 2025

Kære Malthe

Tak for din feedback. Vi er rigtig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med dine nye briller.

Det er bestemt ikke meningen, at de skal gøre ondt at have på. Da ’Moderna’-modellen har et metalstel, kan de nogle gange kræve en lille justering ved stænger eller næsepuder for at sidde perfekt på det enkelte hoved (præcis som briller fra en optiker). Det lyder dog også til, at du kan have været uheldig at modtage et par, der har en fejl, for de skal selvfølgelig være behagelige i mange timer.

Vi vil gerne understrege, at vi er en dansk webshop, og vi står 100% inde for kvaliteten af vores varer. Det er ærgerligt, at du føler, kvaliteten minder om Temu, for det er langt fra den standard, vi og vores andre kunder oplever.

Husk, at du altid har 14 dages fuld returret. Da vi ikke har hørt fra dig udover denne anmeldelse, vil vi meget gerne opfordre dig til at sende os en mail på kundeservice@supersover.dk med billeder af brillen, så vi kan få oprettet en retursag eller ombyttet brillen, hvis den er defekt. Vi vil meget gerne rette op på det her.

God hjemmeside

God hjemmeside. Fine produkter. Rimelige priser

3 marzo 2025

Hej Malene

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os :-)

Kvalitet og kvantitet

Hurtig levering og min pude er fantastisk at sove med🤩

10 settembre 2025

Hej Yaya

Mange tak for din skønne anmeldelse :-)

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og produktet.

Varerne er fra temu

Varerne er fra temu. Ørepropperne findes f.eks. til under 10 % af hvad supersover sælger dem for.

—-

Note omkring svar fra Supersover: De siger, at varerne ikke er fra Temu, men både deres ørepropper og den ene pude kan findes på Temu med præcis samme emballage og design. Dele af markedsføringsmaterialet er identisk. Kan være Supersover ikke køber deres varer på Temu, men varerne sælges i hvert fald også der.

14 settembre 2025

Hej Solveig

Mange tak for din anmeldelse. Jeg vil gerne understrege, at vores produkter ikke er købt på Temu. Det er rigtigt, at man kan finde mange forskellige varer på Temu, også nogle der ligner vores, men det betyder ikke, at de er produceret på samme måde eller har samme kvalitet.

Vores produkter bliver produceret i Asien, som det er tilfældet for langt de fleste virksomheder i verden. Forskellen er, at vi har kvalitetskontrol, vi sender hurtigt fra vores lager i Danmark med GLS, DAO og PostNord, og vi giver dig den tryghed, som følger med, når du handler hos en dansk webshop. Det gælder blandt andet garanti, reklamationsret, forsikring og at vi betaler moms og skat til den danske stat.

Hos os kan du være tryg ved både kvaliteten af produktet og den service, der følger med.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più