L'azienda ha risposto
Fantastisk bamse 🤩 Den er den blødeste og smukkeste bamse, og den gik rent ind ved begge mine børn. Servicen er god, to dage ankom bamserne, og været på skuldrene lige siden. Genialt 🙌
L'azienda ha risposto
Min mand tog til Elite Købmand for at hente pakken, men fik den besked, at nummeret på den besked, jeg havde givet ham med ikke var det nummer, de kunne udlevere på.
L'azienda ha risposto
Hurtig ekspedering, god pris, og bedst af alt, produkter der virker som de skal (siliconeørepropper, og super sovemaske ) Begge dele holder det ude de skal ( lyd og lys), og masken sidder rent fakt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi arbejder på at give alle den perfekte søvn med vores sovemasker.
Østre Havnegade 13, 4. 14., 9000, Aalborg, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di Super Sover
Det var lidt et sats, men bamsen til min søn er simpelthen den bedste gave. Han bruger den konstant, men endnu bedre så sover han med den, og er faktisk begyndt at sove igennem i egen seng! Næste skridt bliver helt klart en tyngdedyne til ham.
Plus forsendelse var enorm hurtig. Rigtig god oplevelse, på alle fronter.

Fantastisk bamse 🤩

Risposta di Super Sover
Hurtig ekspedition af bestilte varer og efterfølgende fragt med PostNord. Det Funker!!

Risposta di Super Sover
Super bløde tyngdebamser. De bliver flittigt brugt som krammeven eller "rygsæk"/hængeven over skuldrene mens de leger eller sidder i sofaen. Varm anbefaling herfra.

Hurtig fantastisk service.
Da produktet fejler noget, sendte de straks en ny. Da der var problemer med den næste, refunderet de straks købsbeløbet helt af sig selv.

Risposta di Super Sover
Rør formet næseventil i silikone skal
vælges med omhu i forhold til størrelse -
ellers gør de ondt. Næseventil med
"ringe" er efter min mening alt for hård i
materialet til så sart et hud område.

Risposta di Super Sover
Jeg bad om at få pakken leveret i Tåstrup - uden nogen forklaring får jeg pludselig besked på at pakken kan hentes i Roskilde?????
Det er jeg ikke tilfreds med. Da jeg så henter pakken, er den flækket i lukningen, man kan se hele indholdet. Nu var det en stor ting som ikke kan falde ud, men den var fugtig og våd flere steder.
Alt i alt er det hele for dårligt og nu plagede I selv om en vurdering med flere mails - så nu fik I den.
Jeg kommer ikke til at anbefale supersover til andre.

Risposta di Super Sover
Jeg bestilte og havde lidt problemer med bestillingsmail. Men supporten hjalp mig igennem

Risposta di Super Sover
De blue light briller jeg købte var af den værste kvalitet, kan kun have dem på i en halv time før de begynder at gøre ondt ved ørene, da det bare er noget kina bras. Kan ikke anbefales. Det eneste jeg kan trøste mig med er de var sat ned fra 400 til 250, men igen sindssygt at betale 250 for Temu briller.
Ikke køb fra dem.

Risposta di Super Sover
Varerne er fra temu. Ørepropperne findes f.eks. til under 10 % af hvad supersover sælger dem for.
—-
Note omkring svar fra Supersover: De siger, at varerne ikke er fra Temu, men både deres ørepropper og den ene pude kan findes på Temu med præcis samme emballage og design. Dele af markedsføringsmaterialet er identisk. Kan være Supersover ikke køber deres varer på Temu, men varerne sælges i hvert fald også der.

Risposta di Super Sover
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.