De monteur was er binnen 1,5 uur na de inbraak in ons huis en heeft een tijdelijke noodvoorziening geplaatst. Werden door de telefoniste en monteur netjes te woord gestaan. De telefoniste geef... Leggi di più
Duurde erg lang, zeker 2 maanden voordat het gefixt was, de plaatsing op zich wel ok, had ook netter gekund wat betreft de kit dus vandaar geen 5 sterren.
Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een meldi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede en snelle service. Een afspraak maken was eenvoudig en ik ben erg vriendelijk te woord gestaan. De ruit met een thermische breuk werd netjes vervangen en al mijn vragen over de oorzaak ervan z... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Klantonvriendelijk
Glaspunt is traag, zeer onvriendelijk! Slechte service en totaal niet oplossingsgericht. Personeel is diep bedroevend. Ik raad niemand aan hier zaken mee te doen.

Alles is prima verzorgd
Alles is prima verzorgd. De afspraak, de glasinmeting en de glasplaatsing. Ze zijn heel goed bereikbaar en je wordt prima ingelicht.

Risposta di Glaspunt
Zeer accuraat en mooi werk afgeleverd
Zeer accuraat en mooi werk afgeleverd. Vriendelijke werknemer.

Risposta di Glaspunt
ruim binnen de afgesproken tijd keurig…
ruim binnen de afgesproken tijd keurig netjes werk uitgevoerd.

Risposta di Glaspunt
Je hebt medewerkers die goed en netjes…
Je hebt medewerkers die goed en netjes werken maar je heb ook medewerkers die hard werken maar helaas niet secuur waar eerst de glaslatten mooi vlak in het kozijn zaten en nu aan een kant van de raam er 2mm eruit steken en waar de glaslatten stuk zijn gegaan zijn er nieuwe in gekomen maar dan wel kops op elkaar geen gezicht.

Glasschade door brand
Glasschade door brand, supersnel en netjes geholpen.
Prima service!

prima adres
Snel, duidelijke afspraak en ook nagekomen.
Prima uitgevoerd.

Geen reactie
18 maart 2025 een offerte opgevraagd keurig met tekening met de afmetingen. Tot op heden geen reactie, behalve een automatisch antwoordt, we hebben uw aanvraag ontvangen en komen er zo snel mogelijk op terug. Ik vraag mij af wat ze onder snel verstaan?

Risposta di Glaspunt
Ze waren vriendelijk en kwamen nog een…
Ze waren vriendelijk en kwamen nog een opmeten nadat ik alles eerst had opgestuurd naar ze met de maten

Risposta di Glaspunt
De allerbeste en snelste van Nederland.
De allerbeste en snelste van Nederland.
Zeer vakkundige, aardige mensen werken er bij Glaspunt. Ook de service en klantvriendelijkheid rondom de reparatie was perfect.

Risposta di Glaspunt
Working with Glaspunt was needlessly administrative
Working with Glaspunt was needlessly difficult due to their poor communication and chaotic administration. We asked for a single, itemized invoice — a basic request — and instead received two separate invoices sent across multiple, disjointed email chains. Despite following up by phone and email, our requests were ignored.
Their process created confusion and wasted time. Phone conversations were unhelpful, and the lack of organization made the whole experience far more stressful than it needed to be. We expected professionalism and clarity — Glaspunt delivered neither.
We do not recommend this company unless they seriously improve how they handle customer communication and billing.

Wat ging er niet mis
Wat ging er niet mis, ten eerste staan ze spontaan voor je deur zonder contact/info, ten tweede inmeten door het bedrijf ging verkeerd! ten derde je moet zelf diverse keren contact opnemen ivm het plaatsen, je hoort niet of de ramen al binnen zijn. Het juiste telefoonnummer doorgegeven maar wordt niet terug gebeld of wel maar dan op het nummer van mijn vrouw, ik ben nu al ruim een half jaar bezig om 2 ramen te laten vervangen, ik ben bijna instaat om te zeggen hou die ramen maar, helaas kan ik dan weer opnieuw beginnen en wat gaat er dan weer mis pfffffff, O ja een afspraak gemaakt via de telefoon voor 7 april en je snapt het al ook dat ging mis!!!!!!

Risposta di Glaspunt
Goede service, duidelijke communicatie en informatie. Afspraak plannen is wat uitdagend, omdat het eenrichtingsverkeer is. Kapotte ruit uiteindelijk snel vervangen.

Risposta di Glaspunt
Glas werd keurig geplaats!
Glas werd keurig geplaats in begin februari, maar moest wel eind maart vragen naar waar de nota bleef.

Snel
Met name contact gehad in de avonden en weekenden. Snel contact, goede communicatie en snelle afhandeling!

They were excellent
They were excellent! The guys that fit the glass were professional, neat and friendly!

Risposta di Glaspunt
De glaszetter was iemand met verstand…
De glaszetter was iemand met verstand van zaken. Glas netjes gezet met de benodigde extra's als rubberen strip en afkitten.

Glascleaner
Al eens een raam laten vervangen door glaspunt daar al mega tevreden over we kregen toen als cadeau een glas cleaner erbij.
Helaas was deze bijna op en wat denk je .. je kunt ze zo bijbestellen !
En nu zat er zelfs een actie van gratis bezorgen erop!
Fijn spul doet wat het moet doen. En glaspunt is gewoon een goed bedrijf. Contact is goed, vriendelijke glaszetters en inmeters. Telefonisch ook vriendelijk helpen je goed verder, gewoon een goed bedrijf die je helpt wanneer je hulp nodig bent. dus 5 sterren van mij !

Afzetterij
Afzetterij. Mijn vrouw belde over een stukje ruit vervangen in de voordeur, en de medewerkster heeft meteen een onnodige 'noodvoorziening' ingezet. Dit hield in twee stukjes plastic lijmen over het kapotte ruit.
Daarna pas kregen we de offerte voor ongeveer 550 euro voor werkzaamheden die bij elk andere glasbedrijf tussen de 100-200 euro kost. Hier natuurlijk niet op ingegaan maar blijkt dat we alsnog 230 euro moeten betalen voor de noodvoorziening. Echt crimineel gewoon.

Risposta di Glaspunt
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.