Valutata 4 stelle su 5

De monteur was er binnen 1,5 uur na de inbraak in ons huis en heeft een tijdelijke noodvoorziening geplaatst. Werden door de telefoniste en monteur netjes te woord gestaan. De telefoniste geef... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Duurde erg lang, zeker 2 maanden voordat het gefixt was, de plaatsing op zich wel ok, had ook netter gekund wat betreft de kit dus vandaar geen 5 sterren.

Valutata 5 stelle su 5

Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een meldi... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Goede en snelle service. Een afspraak maken was eenvoudig en ik ben erg vriendelijk te woord gestaan. De ruit met een thermische breuk werd netjes vervangen en al mijn vragen over de oorzaak ervan z... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Goed

Goed, maar de terugkoppeling was traag.
Dus na contact en besteld te hebben duurden het best lang. Verder tevreden.

4 luglio 2025

Beste Ron Peppenster,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u verder tevreden bent. We nemen uw opmerking over de terugkoppeling ter harte en streven ernaar om onze communicatie te verbeteren.

Valutata 5 stelle su 5

De ruit is naar tevredenheid vervangen

Het is een bedrijf dat glas vervangt en dat hebben ze gedaan. Binnen een hele redelijk tijd, voor een (voor zover ik dat kan inschatten) marktconforme prijs.

Het raam ziet er nu prima uit en de mannen die kwamen inmeten en plaatsen waren beiden vriendelijk.

6 giugno 2025

Beste Joeri Blomberg,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, de prijs en het resultaat. Wij geven uw compliment graag door aan onze collega’s.

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Goede communicatie via sms. Ik ben heel tevreden!

16 giugno 2025

Beste Dorien Van der Veen,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en communicatie. Daar doen we het voor.

Punctueel

Punctueel, goed, werk schoon opgeleverd en vriendelijk

17 giugno 2025

Beste Jeroen Goosen,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons werk en de service. Wij staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke afspraken en uitstekende…

Duidelijke afspraken en uitstekende uitvoering en service 👌🏼

19 giugno 2025

Beste P. Jongebloet,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze afspraken, uitvoering en service. Wij staan altijd klaar om u van dienst te zijn!

Duidelijke communicatie…

Glaspunt communiceert duidelijk per mail en houdt je goed op de hoogte. Het inzetten van het raam verliep prima. De medewerkers waren erg vriendelijk en kundig.

5 giugno 2025

Beste Simone,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie en de uitvoering van het werk. We geven uw complimenten graag door aan onze medewerkers!

Afzetters!

Afzetters!
Vragen 3x de marktconforme prijs en doen niets anders dan bemiddelen. De glaszetter zelf ziet dit geld allemaal niet terug. Daarbij wilde de verzekeraar ook bijna niet uitbetalen omdat de factuur veel te hoog was en niet marktconform

20 maggio 2025

Beste Petra,

Dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent. Wij streven altijd naar transparantie en marktconforme tarieven, inclusief een correcte administratieve afhandeling richting verzekeraars. Mocht u verdere toelichting wensen, staan wij daar uiteraard voor open.

Valutata 5 stelle su 5

Heldere offerte en goede communicatie…

Heldere offerte en goede communicatie rondom hele proces. En goede service ook achteraf.

13 giugno 2025

Beste René,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze offerte, communicatie en service. We waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, duidelijke communicatie

3 giugno 2025

Beste Tim Fleming,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service en heldere communicatie. We staan graag weer voor u klaar!

Gewoon netjes geregeld

Netjes geregeld, binnen drie weken zat er glas in de ruit. Het zetten was ook zo gedaan, dank daarvoor.

6 giugno 2025

Beste Tomas Strijker,

Hartelijk dank voor uw fijne reactie. Goed om te horen dat de herstelling vlot en naar wens is verlopen.

Valutata 5 stelle su 5

Glaspunt Glascleaner ideaal voor op schuin liggende ruiten.

Glaspunt Glascleaner veilig verpakt en na betaling factuur direct geleverd. Ideaal voor gebruik op schuin geplaatste ruiten. Het regenwater en vuil blijven daadwerkelijk niet op de ruiten hangen. Verlaagt de frequentie van ruiten wassen aanmerkelijk.

4 giugno 2025

Beste Roel van der Weij,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de Glaspunt Glascleaner naar tevredenheid werkt en het onderhoud van uw ruiten vereenvoudigt. Wij waarderen uw vertrouwen in onze producten. Veel poets plezier.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden
Alles is netjes en snel geregeld

7 giugno 2025

Beste Lenie Sleegers,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid en vlot is verlopen. We staan graag weer voor u klaar!

Valutata 5 stelle su 5

Mooi, snel en betaalbaar.

Aardige mensen, mooi en snel gewerkt. We zijn blij met het nieuwe glas.

23 maggio 2025

Beste Paul Mansvelt,

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en het nieuwe glas. Veel plezier met het resultaat!

Snel contact

Snel contact. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam. Zowel aan de telefoon als de glaszetters in huis. Niets op aan te merken!

8 maggio 2025

Beste Francine Hioolen,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice én onze glaszetters. We streven ernaar om elke klant vriendelijk en vakkundig te helpen, zowel aan de telefoon als op locatie. We geven uw complimenten dan ook graag door aan het hele team. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we uiteraard weer voor u klaar!

Valutata 1 stelle su 5

Als je van je geld af wil

Als je van je geld af wil, kies je glaspunt.
Let je op je centjes, dan kies je een lokale glaszetter. Tip van de dag.

16 maggio 2025

Beste Rens Visser,

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. We nemen dit serieus en willen graag begrijpen wat er is misgegaan. Neem gerust contact met ons op als u dit met ons wilt bespreken.

Wonder middel

Waar was dit middel nu pas ervaren hoe fijn het is om mee te werken. Na een tip van een goede kennis gelijk besteld zeer snel in huis en schoonmaken van de ramen is zo gebeurd. Heerlijk spul en zeer zuinig en werkt perfect.

17 maggio 2025

Beste Lies Welten,

Fijn om te horen dat de Glaspunt Glascleaner aan uw verwachtingen heeft voldaan en u tevreden bent met het resultaat, en ook nog eens betaalbaar is. Een streeploos resultaat en efficiëntie zijn zeker belangrijke factoren bij het schoonmaken van ramen. Het lijkt erop dat u een goede keuze hebt gemaakt! Veel poetsplezier met onze Glaspunt glascleaner.

Ervaren, kundig en snel

Ervaren, kundig, snel! Complimenten.

8 maggio 2025

Beste HVR,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We staan graag weer voor u klaar!

Duidelijke communicatie.

Duidelijke communicatie.

Snelle afhandeling, aardig personeel.

23 aprile 2025

Beste Marleen Goldbach,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service en vriendelijke medewerkers. Graag tot een volgende keer!

Oplichters!!

Oplichters!!! MIjn vrouw had ze gebeld voor het vervangen van een ruit van 30 bij 40 cm. Ze is vergeten van tevoren een prijsafspraak te maken. Kregen we achteraf een factuur van 256 euro voor een ruitje. Terwijl we een maand eerder nog een zelfde ruitje hebben laten vervangen voor 90 euro.

9 maggio 2025

Beste Ivo,

Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent. Wanneer vooraf geen prijsafspraak wordt gemaakt, hanteren wij onze standaardtarieven, inclusief arbeidsloon, materiaal en voorrijkosten. Deze zijn marktconform.

Team Glaspunt.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più