Een prettige mevrouw, die vriendelijk mijn vragen beantwoordde en begrip had voor het feit dat ik weer eens door een gladde verkoper ben verleid over te stappen. Dank je wel ik blijf gewoon bij jullie... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Slecht Nog steeds geen uitbetaling van de eindnota. Eind nota klopt ook niet, heb ook voor juni betaald terwijl we dan helemaal geen energie afnemen. Helaas zelf overgemaakt, anders kon ik het terugb... Leggi di più
geen wachttijd aan de telefoon, hele vriendelijke dame, alles netjes uitgelegd, was super, weet nu waar ik aan toe ben,
L'azienda ha risposto
Aardige professionele dame, die mij vriendelijk al mijn vragen over mijn ingevulde gas- en stroomverbruik gegevens toelichtte. Was gerustgesteld dat er geen afwijkende info instond. Ter bevestigin... Leggi di più
Oude Middenweg 85, 2491AC, Den Haag, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Dank je wel voor de goede uitleg en snelle handelingen. Fijn in een vertrouwde omgeving

Risposta di Gewoon Energie
Hele vriendelijke en behulpzame dame aan de telefoon gehad..werd goed geholpen en ze was heel duidelijk te verstaan

Risposta di Gewoon Energie
Na het gesprek met medewerkers, ik hou er een vreemd gevoel aan over. Beide medewerkers die ik gesproken heb kwamen bij mij ongeïnteresseerd over, waren wel corret.

Zo tevreden
Altijd
Vriendelijk geholpen
Mvg
Sjany
Een tevreden klant

Mevrouw was duidelijk.
Goede uitleg.
Mevrouw had geduld. Erg belangrijk.

Risposta di Gewoon Energie
Top geholpen door de medewerker en alles goed uitgelegd.

Risposta di Gewoon Energie
Ik ben al jaren klant bij Gewoon Energie. Een bedrijf dat altijd doet wat het beloofd en actief met me meedenkt om het beste aanbod te krijgen. Mijn laatste ervaring met Nurhan was top!

Risposta di Gewoon Energie
Ik heb vorig jaar een contract voor drie jaar afgesloten. Nu kom ik via eigenhuis er achter dat ik meer moet betalen voor terugleveren van stroom via mijn zonnepanelen dan dat ik krijg. Dus ze verkopen mijn terug geleverde stroom en ik moet er nog voor betalen ook! Echt belachelijk!! En mijn gas wat ik voor drie jaar heb vastgezet gaan ze gewoon verhogen volgend jaar als ze groen gas moeten bijmengen. Staat in de kleine lettertjes. En niet zo zuinig ook. Denk je mijn gas staat vast voor drie jaar. Dus niet. En het staat waarschijnlijk ergens in het contract. Maar je denkt toch vast is vast. Dus gewoonenergie niet doen!!

Werkt prima!
Wordt gelijk geregeld na telefoongesprek. Ben erg tevreden.

Risposta di Gewoon Energie
duidelijke en snelle beantwoording van mijn verzoek om een verlengingsvoorstel

Risposta di Gewoon Energie
Oplichting!!! Ze doen zich vaak voor als andere leveranciers en schatten expres je verbruik lager in. Dan krijg je een laag termijnbedrag, en kom je later wanneer opzeggen niet meer kan enorm in de problemen!

Risposta di Gewoon Energie
De medewerkers zijn altijd behulpzaam.

Risposta di Gewoon Energie
je wordt erg goed te woord gestaan en ze leggen het ook wel goed uit compliment aan de telefoonniste

OPLICHTERS!!!!! NIET INTRAPPEN!
Ze komen aan je deur en zeggen dat ze vanuit je eigen leverancier gestuurd zijn en je daar een mail over gehad hebt. Ze vertellen een heel nep verhaal en sluizen je zo in een nieuwe contract. Nog nooit zoiets sluws meegemaakt als dit! Heb gelukkig 5 minuten later het contract opgezegd, omdat je twee weken bedenktijd hebt. Ik ga nu aangifte doen bij de politie vanwege oplichting.

Risposta di Gewoon Energie
Prima te woord gestaan en duidelijkheid van zaken !

Risposta di Gewoon Energie
Ik heb advies gevraagd ik ben netjes en vriendelijk geholpen met goed resultaat

top service
ik ben goed geholpen door medewerkster
Perfect

Risposta di Gewoon Energie
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.