Gereedschapcentrum Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Slechte communicatie. Boormachine aangeboden ter reparatie maar na ongeveer 6 weken pas gereed. 1 Gat geboord en weer defect. De dag erna binnen gebracht en de monteur zou contact met mij opnemen e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik koop mijn gereedschap altijd hier. Niet alleen vanwege de uitstekende service, maar ook omdat je je bestelling snel in huis hebt. Als je vragen hebt, krijg je direct een duidelijk antwoord en word... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Overzichtelijke site met uitgebreid assortiment. Snelle levering en goede prijs. Wordt duidelijk op de hoogte gehouden. Heb rond juni 2026 2 bestellingen voor het eerst geplaatst en ben zeer tevr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Airco besteld, alleen tijdens het afrekenen was de prijs ineens veel hoger dan op de website. Wel besteld aan de hogere prijs, want airco's zijn schaars in deze (en aankomende) hitte. Contact opgeno... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di utensili

Scritti dall'azienda

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-8894444. We helpen je graag verder.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

5K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

352 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Levering

Als je op de site zet dat de artikelen de volgende dag geleverd worden. Dan verwacht je dat als klant.
Maar zodra je de bestelling bevestigd staat er binnen 9 werkdagen geleverd.

9 gennaio 2026

Risposta di Gereedschapcentrum

Bedankt voor je review. Onze excuses dat je bestelling een langere levertijd had en dat dit niet duidelijk werd aangegeven tijdens het plaatsen van je bestelling. Mocht er in de toekomst vertraging zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice via 013 889 44 44, zodat we je meer informatie kunnen geven over de leverdatum.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, correcte levering. Tot zover dik tevreden

15 gennaio 2026

Risposta di Gereedschapcentrum

Hoi Robert, bedankt voor je positieve review! We doen ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te versturen, en het is fijn om te zien dat dit bij jou gelukt is, waardoor je nu dik tevreden bent. We zien je graag terug bij Gereedschapscentrum!

Slechte hulp bij hen nieuwe Milwaukee m18 fpd3

Vandaag contact gehad met de klantenservice van deze winkel over mijn reeds gekochte Milwaukee de M18FPD 3. Ik kocht hem net na de kerst 2025 en vandaag na wat gaatjes te hebben geboord boort ie ineens niet meer, wel piepgeluid uit de accu. Ik wilde graag hulp hierin van de winkel maar werd verwezen naar de fabrieksgarantie. Afijn ik gelijk het advies van de gereedschapswinkel in acht genomen. Werkt de qr code wel voordat je bent ingelogd bij milwaukee europe site, maar niet meer zodra je bent ingelogd en je toestel opnieuw moet scannen omdat hij hem blijkbaar niet meer herkend...Ik heb meerdere telefoons geprobeerd en bij allen krijg ik bij het scannen te zien error en dat de code niet herkend word. Dus ben ik nu gedupeerd omdat ik al deze moeite en tijd erin steek terwijl ik wel wat anders te doen heb! Ik vind dat de gereedschapswinkel mij hierin hoort te ontlasten en niet extra te belasten. Kortom ik hoop op een snelle oplossing. Mvg dhr van den Brink

14 gennaio 2026

Risposta di Gereedschapcentrum

Hallo Meneer Van den Brink,bedankt voor het delen van je ervaring. Het is jammer om te horen dat je Milwaukee M18FPD 3 niet meer werkt en dat het scannen van de QR-code zoveel tijd en moeite kostte. Dat klinkt erg frustrerend.

Helaas kan ik op basis van deze review geen bestelgegevens terugvinden, waardoor ik je aankoop en garantie niet direct kan inzien. Als je je bestelnummer of een kopie van de factuur kunt doorgeven, kijken we graag samen naar een passende oplossing.

We begrijpen dat dit een lastige situatie is en willen graag helpen waar dat kan.

bestelling gedaan eind december,

bestelling gedaan eind december,

begrijpelijk dat rond de feestdagen enige vertraging kan optreden.
maar nu ruim 2 weken verder zonder enig meer bericht dan,
sorry je levering heeft enige vertraging op gelopen.

contact via de mail is ook niet om naar huis te schrijven!
krijg met meerdere pogingen telkens het bericht dat :Helaas kunnen wij jouw mail via deze weg niet in behandeling nemen.

Om je zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het van belang dat jouw vraag direct bij de juiste afdeling terecht komt. Wij vragen je dan ook vriendelijk om jouw vraag in te dienen via ons contactformulier op onze klantenservice-pagina.

zeer triest dit.

14 gennaio 2026

Risposta di Gereedschapcentrum

Hoi Manus, bedankt voor je review en je geduld. We begrijpen dat het teleurstellend is dat je nog niets concreets hebt gehoord over je bestelling. Rond de feestdagen kan vertraging optreden, maar dit had beter gecommuniceerd moeten worden.

Helaas hebben we recent een storing gehad in ons mailverkeer, waardoor sommige berichten niet goed zijn verwerkt. Bovendien kunnen we op basis van deze review geen ordergegevens terugzien.

Om je zo spoedig mogelijk verder te helpen en meer informatie over je bestelling te geven, kun je contact opnemen met onze klantenservice via 013 889 44 44. Daar kunnen ze je direct verder helpen.

snelle levering

snelle levering, heldere communicatie

12 gennaio 2026

Risposta di Gereedschapcentrum

Bedankt, Bram, voor je complimenten! Fijn om te zien dat de levering snel was en dat je de communicatie helder vindt.

Valutata 4 stelle su 5

Eerste bestelling, spannend.

Ik had voor de eerste keer besteld, maar reviews weinig gelezen, wat ik normaal voor een aankoop wel doe. Toch daarna wel aardig wat kritiek gelezen over bezorging en klantenservice.Dus ik heb maar met een open mind afgewacht. Ik kreeg netjes een track & trace code, maar geen product. Dat was begin januari tijdens de heftige sneeuw.Daar kan ik inkomen. Maar de volgende dag mijn code gevolgd, en de spullen, werklamp en gehoorbescherming netjes geleverd en belangrijk, prima verpakt ontvangen. Prima!

7 gennaio 2026

Risposta di Gereedschapcentrum

Hallo Han, bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat goed om te lezen dat je, ondanks de twijfels door eerdere reviews en de lastige weersomstandigheden begin januari, uiteindelijk tevreden bent over de levering. Gelukkig is alles de volgende dag netjes aangekomen en horen we graag dat zowel de werklamp als de gehoorbescherming goed verpakt en in goede staat zijn ontvangen.

Dank je wel voor je open houding en je vertrouwen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar. Veel plezier met je aankoop! 😊

Fast

Order on the evening a Sunday, at home the next morning.
This is what we can call efficiency.

29 dicembre 2025

Risposta di Gereedschapcentrum

Thank you Julien for your compliments!

's-middags het snijwiel besteld

's-middags het snijwiel besteld, de volgende dag keurig verpakt door DHL geleverd ! Echt Top !
Communicatie van jullie kant verliep prima, zodat je als klant vanaf de bestelling precies op de hoogte wordt gehouden in welke fase de levering zit

2 gennaio 2026

Risposta di Gereedschapcentrum

Hoi, Bedankt voor je mooie review! Super om te zien dat je het snijwiel al zo snel in huis had en dat de levering keurig en goed verpakt door DHL is verlopen. Ook prettig om te horen dat onze communicatie duidelijk was en je tijdens het hele bestelproces precies wist waar je aan toe was. Dat is precies wat we willen bereiken.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering! Product zoals omschreven en werkt prima! Jongens van het strooien hebben het weer snel warm als ze terugkomen.

6 gennaio 2026

Risposta di Gereedschapcentrum

Hey Peter, bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat de levering snel was, het product helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat het voor de jongens zo snel warm is na het strooien. Dat is precies wat we hopen te bieden!

Waardeloze service!

Prima bedrijf totdat je een garantiegeval hebt voor Milwaukee. Eerst gebeld, ik moest het contactformulier op de website invullen. Dat gedaan, reactie gekregen dat ik een retourverzoek moest indienen op de website. Deze werd niet geaccepteerd, ik krijg het verzoek om contact op te nemen als je vragen hebt. Weer gebeld en krijg te horen dat ik een garantieverzoek moet indienen bj Milwaukee. Dat doen zij niet voor je. Dat gedaan, UPS label gekregen, pakket afgegeven bij een verzamelpunt. Nu, 3 dagen later nog niet opgehaald. Krijg vanuit Milwaukee de mail dat ik een tweede pick-up moet activeren op hun website (waarom moet ik dat doen?). Dat geprobeerd, dat kan niet wanneer je het paket hebt ingeleverd bij een verzamelpunt. Probeer nu weer te bellen. Wat een waardeloze service!

6 gennaio 2026

Risposta di Gereedschapcentrum

Hoi Martin, bedankt voor je review. Teleurstellend om te lezen dat het garantieproces zo omslachtig is verlopen.

Voor Milwaukee-producten behandelt Milwaukee zelf bij voorkeur de garantieprocedure rechtstreeks met de klant. Daarom hebben wij je naar hen doorverwezen. Dat neemt niet weg dat de situatie rondom de UPS-pick-up verwarrend en frustrerend is geweest.

Lukt het niet om de garantie met Milwaukee af te ronden, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken dan met je mee en kunnen verdere stappen ondernemen.

Slechte aftersales

Ik heb bij Gereedschapcentrum.nl een HiKOKI breekhamer gekocht die binnen de garantietermijn is doorgebrand. Ik heb het apparaat netjes in de showroom ingeleverd. Mij werd verteld dat de afhandeling maximaal 6 weken zou duren.

We zijn nu bijna 12 weken verder en ik heb nog steeds niets ontvangen.

Ik heb meerdere keren gebeld met de klantenservice, maar niemand kan mij vertellen waar mijn breekhamer is of wat de status is. Ik krijg geen duidelijk antwoord en geen terugkoppeling.

Door deze vertraging liggen mijn werkzaamheden stil en heb ik op eigen kosten een breekhamer moeten huren. Dit heeft mij geld gekost.

Wij bestellen regelmatig bij Gereedschapcentrum.nl, maar deze ervaring laat zien dat de aftersales en backoffice niet op orde zijn. Er worden beloftes gedaan die niet worden nagekomen en klanten blijven zonder oplossing zitten.

Ik verwacht dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Op basis van deze ervaring kan ik Gereedschapcentrum.nl niet aanbevelen.

Groetjes
Scay Projects B.V.

1 novembre 2025

Risposta di Gereedschapcentrum

Hoi Enes, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te lezen dat de garantieafhandeling van je HiKOKI breekhamer zo lang duurt en dat dit jouw werkzaamheden heeft stilgelegd. Onze oprechte excuses hiervoor.

Wij begrijpen goed dat je uitging van een maximale afhandelingstermijn van 6 weken. Helaas is de leverancier rondom de feestdagen tijdelijk gesloten geweest, waardoor de afhandeling vertraging heeft opgelopen. Op dit moment is onze garantieafdeling in gesprek met de leverancier om dit zo spoedig mogelijk voor je op te lossen.

We realiseren ons dat deze situatie veel ongemak heeft veroorzaakt en dat je hierdoor extra kosten hebt moeten maken. Dat is uiteraard niet de service die je van ons mag verwachten. Gedurende deze week houden wij je per e-mail op de hoogte van de voortgang, zodat je weet waar je aan toe bent.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. We zetten alles op alles om dit zo snel mogelijk voor je af te ronden.

Valutata 1 stelle su 5

Ik had een nieuwe stokheggenschaar…

Ik had een nieuwe stokheggenschaar besteld met accu en acculader

Ik dacht wel al bij levering wel al dat de doos erg gebruikt eruit zag

Bij uitpakken bleek het een retour product te zijn want de retour lijst van de vorige koper zat er nog in en de stokheggenschaar zat los in de doos en daardoor waren de boekjes helemaal gekreukt en kapot

We hebben contact gezocht en dan zeggen ze dat we hen retour moeten sturen maar de kosten daarvan zijn voor ons

Ik krijg toch liever een nieuw product als een product dat voor wat voor reden dan ook retour is gekomen

12 dicembre 2025

Risposta di Gereedschapcentrum

Hallo Arthur, bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je een retourproduct hebt ontvangen; dit is uiteraard niet de bedoeling. Via onderstaande link kun je het product aanmelden als retour defect geleverd. Vervolgens kun je kiezen voor een nieuw product. Je ontvangt daarbij altijd een gratis retourlabel.

Mocht je liever een terugbetaling willen ontvangen voor je bestelling, neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij zorgen ervoor dat er een gratis retourlabel naar je wordt gestuurd. https://www.gereedschapcentrum.nl/klantenservice/retourneren.html

Valutata 2 stelle su 5

Nieuwe Makita of een retour ontvangen?

De Makita slagmoersleutel werd geleverd in een open doos zonder gebruikelijke verpakking. Na meerdere contactmomenten met de klantenservice heb ik verschillende, onderling tegenstrijdige verklaringen ontvangen: van een mogelijke retour- of showroomstatus tot de mededeling dat zij Makita-producten zelf verpakken en dat het product nieuw is.
Deze wisselende informatie zorgt voor onduidelijkheid over wat hier als “nieuw” wordt beschouwd. Ik had meer eenduidigheid en transparantie verwacht.

10 dicembre 2025

Risposta di Gereedschapcentrum

Hey Jeroen, bedankt voor je review. Het spijt ons dat de communicatie rondom je bestelling niet eenduidig is geweest en dat dit voor verwarring heeft gezorgd. We begrijpen dat tegenstrijdige informatie frustrerend kan zijn.

We willen graag toelichten dat de Makita slagmoersleutel die je hebt ontvangen deel uitmaakt van een samengestelde set. Deze sets worden door ons zelf verpakt en kunnen daarom afwijken van de standaard verpakking van losse producten. Het product is volledig nieuw en ongebruikt.

We nemen je feedback serieus en zullen kijken hoe we onze communicatie hierover kunnen verbeteren, zodat het voor klanten duidelijker is wat zij kunnen verwachten.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più