Prima website, bestelling plaatsen was eenvoudig. Je krijgt netjes een bevestiging en een mail zodra je order is verstuurd. De order was veilig en netjes verpakt en sneller verstuurd dan verwacht.
Hele fijne ervaring bij Genvi Games! Kwam bij ze terecht via een zoektocht naar een oudere set aan D&D boeken. Die bieden ze voor een hele nette prijs aan, vergeleken met andere verkopers. Hela... Leggi di più
Pakketje werd vanuit Bol.com kapot aangeleverd. Genvi Games gebeld en gelijk super geholpen, snel, adequaat en klantvriendelijk. Dezelfde avond werd het pakketje opnieuw opgestuurd en een melding naar... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Genvi Games is in 2019 opgericht door twee vrienden die een liefde voor bordspellen en RPGs delen om een plaats te maken om kwalitatieve RPG accessoires te verkopen. Sindsdien is onze missie verbreed en willen wij een plek bieden waar alle bordspel, kaartspel, en RPG liefhebbers nieuwe games kunnen ontdekken.
Hebriden 13, 2904VK, Capelle aan den IJssel, Paesi Bassi
- +31636592788
- Genvigames@gmail.com
- genvigames.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle levering en het boek is goed…
Snelle levering en het boek is goed verpakt aangekomen waardoor er geen beschadigingen zijn.
Prettige ervaring, keurig en tijdig afgeleverd
De website was goed overzichtelijk en…
De website was goed overzichtelijk en ze hebben snel de bestelling opgestuurd op een goede manier zodat het niet is beschadigd.
Nul issues
Tijdige levering van het gevraagde product en goed verpakt zodat er geen schade was.
Aanrader!
Helaas kwam de bestelling niet helemaal heelhuids door het post systeem, maar ik ben hier heel vriendelijken mee geholpen door de klantenservice.
Je merkt duidelijk dat ze graag willen dat hun klanten met een fijn gevoel terugkijken op hun bestelling, en ze deden meer dan ik eigenlijk had verwacht om het netjes op te lossen.
Erg tevreden dus, en ik bestel hier zeker met plezier opnieuw 😊
goede afwerking van de bestelling en…
goede afwerking van de bestelling en levering was ook goed!
In eerste instantie verkeerde boek…
In eerste instantie verkeerde boek ontvangen, netjes en snel opgelost
Correct en snel geleverd
Eerst per chat/mail contact gehad waarop binnen een dag snel werd gereageerd. Bestelling geplaatst, dag erna al in huis.
Top service!
fast delivery
fast delivery, products got there in good condition - except one minor tear in one of the boxes
Zeer tevreden klant
Het was de eerste maal dat ik iets bij jullie bestelde maar het zal zeker niet de laatste keer zijn.
Prijs goedkoper dan elders en top dat er geen verzendingskosten werden aangerekend .
Mooi op de hoogte gehouden ivm de bestelling en snel ( binnen de aangeduide tijd) mogen ontvangen.
Goed verpakt , dus geen schade aan de doos.
Echt een top ervaring !!
Snelle reactie en goede service
Goed contact, product snel binnen
Even gecheckt of product op voorraad was, direct reactie en na bestellen nog een persoonlijk berichtje dat het boek verzonden is. Levering de volgende dag. Helemaal top.
Goed verpakt, maar wat laat, verzonden.
Ik wil even een shoutout doen voor Genvi Games. Ik bestelde een D&D boek, zeer nette prijs incl. verzending. Het boek hebben ze eerst in een bubbeltjesenvelop gedaan, daarna in een kartonnen doos. Dit wordt enorm gewaardeerd. Het boek is echt super netjes binnengekomen.
Wat wel jammer is, is dat je iets 7 juli besteld en dat het 12 juli geleverd wordt. Op de website is dat niet meteen duidelijk. Na enig zoekwerk, zie je dat ze inderdaad dit soort levertijden vermelden, maar niet bij het artikel zelf. Wat het niet beter maakt, is dat je een tijd lang niets hoort, tot dagen later het artikel bij PostNL wordt aangemeld. Dit kan significant beter.