Garnhimlen (LUKKET)

Ret impulsivt bestilte jeg en kimono, da jeg ikke anede hvad jeg skulle have på til en 80 års fødselsdag. Jeg havde ikke meget tid at løbe på, men til min store glæde, nåede jeg at modtage ordren.... Leggi di più

Dejligt sted at handle,super service og virkelig skønt udvalg af de smukkeste ting. Man kan altid finde noget ingen andre har 👍Jeg kan varmt anbefale at handle her👍

Købte kimono og levering var hurtig og varen flot. Der var lille slid på ryggen og jeg kontaktede garnhimlen, de svarede omgående og vi fik ordnet købet uden problemer og kun venlighed fra butikken.

Jeg har købt mange ting gennem tiden. Primært garn men også silkekimono og pyjamas, kurve og strikkeringe. Altid god service og skønne produkter til meget gode priser.

1. Negozio di filati

VI HAR BESLUTTET AT LUKKE GARNHIMLEN. Kære alle sammen ❤️ Efter lang tids overvejelse, har jeg valgt at vi lukker Garnhimlen. Vi har haft en rejse uden lige de sidste 10 år, og nu er tiden inde til at afslutte dette kapitel 🧶🥢 Beslutningen er taget udfra personlige årsager og har overvejende 4 væsentlige grunde: 1. Tonen BAG skærmen. Den er barsk og rå, og man ved aldrig, om der ligger en grim besked/kommentar/mail eller en 1 Stjernet anmeldelse på Trustpilot eller anonym tilsvining på Reddit. Som empat har jeg desværre aldrig udviklet den teflon, der skal til for at lade det fare, så det går direkte i hjertet og maven, og det kan jeg ikke længere holde til, hverken fysisk eller mentalt 🎯 2. Jeg har ikke strikket de sidste 2 år og brænder ikke længere for garn. Jeg mener i bund og grund at garnrester er det mest interessante og spændende man kan strikke med set udfra min personlige præference, mine værdier og holdninger til bæredygtighed og zero waste, og det føles forkert for mig at skulle sælge nyt garn, når det er resterne jeg brænder for, og som har værdi for mig 🧺➿️➰️🧶 3. Efter 10 år som selvstændig mangler og savner jeg en almindelig hverdag med 8-16 job. Med defineret fritid, med kolleger og uden konstant tilstedeværelse på sociale medier for at forblive relevant og ikke mindst en sundere work-life balance end man har som soloselvstændig 👭🤼🤸‍♀️🧘🏼‍♀️ 4. Som webshopejer foregår alt bag computer- og telefonskærm, og for mig er det nu blevet tid til at lukke skærmen i, lægge telefonen, løfte blikket og være tilstede i virkeligheden og i nuet - i det virkelige liv og i de nære relationer og ikke i det virtuelle univers 🖥📱📸 Livet er lige nu og lige her ❤️ Kærligst, Tine

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Alle de bedste anbefalinger herfra .

Alle de bedste anbefalinger herfra .
Altid søde og hjælpsomme .
Hurtig levering -
De får ♥️♥️♥️♥️♥️ Hjerter fra mig

Super god service hos Garnhimlen

Super god service hos Garnhimlen

Jeg har flere gange handlet hos Garnhimlen, og skrevet mange søde beskeder med ejer - altid så god og fin service hos dem 👌👌

Tusind tak, det var sødt af dig <3

Garnhimlen får min fulde anbefaling

Jeg har flere gange handlet hos Garnhimlen, hver gang en rigtig god oplevelse. Der er ofte rigtig gode tilbud. Der har aldrig været udfordringer med leveringen, pakkerne er kommet frem hurtigt.

Tusind tak, det var sødt af dig <3

Rigtig god kommunikation ud til kunder

Rigtig god kommunikation ud til kunder når der er lidt længere leveringstid pga udsalgstravlhed. Pakken kom stadig hurtig. Jeg har handlet et par gange der nu og det er bestemt ikke sidste gang ❤

Mine varmeste anbefalinger

Super hurtig levering og alt var som det skulle være. Der gik kun 13 minutter fra bestilling til ordren var pakket og jeg modtog pakken 22 timer efter bestilling! Imponerende, specielt fordi det var midt i deres udsalg. Jeg handler der helt sikkert igen.

Verdens bedste garnbutik

Som strikkeentutiast, er garnhimlen vitterligt en himmel. Der sælges alt hvad hjertet begærer, og det er så rart, at jeg kan finde alt hvad jeg har brug for, hos Garnhimlen. Jeg har aldrig oplevet dårlig service, og sender derfor mine bedste anbefalinger herfra. 😍

Garnhimlen er himlen ❤️

Tusind tak for fantastisk service og der er altid en fornøjelse at handle hos jer. Jeg føler mig så godt behandlet hos jer, hver gang. Når man bor i den anden ende af landet er der skønt at komme "hjem" til garnhimlen og ved der er hjerte bag.
Mvh Pernille

Har aldrig oplevet problemer

Har aldrig oplevet problemer - hurtig levering, hurtigt svar på mail og ingen fejl i leveringen.

Virkelig gode produkter

Virkelig gode produkter, og servicen er altid god.
Tine ved hvad hun snakker om!
Som ny inden for garnverdenen, er det guld værd, at handle ved nogen der har styr på tingene.

Tusind tak, hvor er det sødt af dig <3

Fantastisk butik

Fantastisk butik, med kæmpe udvalg. Personalet altid hjælpsomt. Mine bedste anbefalinger 🌸

Årh tusind tak <3 Det var sødt af dig

Bedste garnbutik

Bedste garnbutik, man kan finde.
Super sødt personale,
super produkter,
men men, det bedste er da garnhunden 🐶🐶 hvad mere kan man ønske sig❤️
Kan anbefale alle med interesse for garn, at handle her.

Risposta di Garnhimlen (LUKKET)

Årh hvor er du sød <3 Vi må have garnhunden med lidt mere. Tak!

Lækre kvalitets produkter og anderledes…

Lækre kvalitets produkter og anderledes produkter, et bredt udvalg i alt fra garn til strikkepinde over lækkert strikketilbehør ig merchandise 😍 servicen er i top og der er hurtig og præcis levering. Jeg har kun været tilfreds med mine køb og levering deraf.

Årh tusind tak <3 Det var sødt af dig

Efter jeg modtog en pose med garn hvor…

Efter jeg modtog en pose med garn hvor der var hul i posen og 2 nøgler garn manglede, kontaktet jeg Garnhimlen pr mail. Det har jeg nu gjort 3gange. De har sendt et “ robotsvar” som meddeler at de har travlt og vil vende tilbage, hvilket ikke er sket.

1 marzo 2022

Vær mod andre som du gerne vil have de er mod dig <3
Jeg tilgiver dig
Peace, love & zen

Manglende antal

Min bestilling kom hurtigt, der var desværre ikke det antal garnnøgler med pakken som jeg havde bestilt og betalt for. Ingen reaktion på min henvendelse.
Update: forsinkelse skyldtes travlhed og de manglende nøgler garn vil blive tilsendt mig. Tak

3 febbraio 2022

Vær mod andre som du gerne vil have de er mod dig <3
Jeg tilgiver dig
Peace, love & zen

Hjælp til reklamation

Dejligt firma, med god kundepolitik…
Et firma hvor man selvfølgelig tror på kunden, der siger at man ikke har modtaget svar eller autosvar, et sted der forstår har at kunder bliver bekymret for, om mailen mon er smuttet i SPAMkassen hos firma efter 5 hverdage og en weekend…
Dejligt at mødt med tillid, pænt sprog og forståelse.
Tak

4 novembre 2021

Tusind tak :)

Garnhimlen gör skäl för sitt namn!

Jag hittade Garnhimlen via Instagram och är så glad för att jag gjorde det! Jag har handlat via webbshoppen flera gånger och det är alltid trevligt, lätt och extremt snabb leverans även till Sverige. Supernöjd!

1 ottobre 2021

Tusind tak <3 Det var sødt af dig