GardenStore.se Recensioni 17.565

TrustScore 4 su 5

3,9

Valutata 4 stelle su 5

Bra hemsida med bra priser! Lätt att hitta det man letar efter. Jag beställde ett Stihl installationskit till robotgräsklippare den 11/9. Jag upptäckte i efterhand att ni beviljats konkurs.. Nu und... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Väntar fortfarande på att få besked om leverans av snöslungan vi beställde 25 augusti 🙁 processen med att beställa var det inga som helst problem med. Orderbekräftelsen kom omgående. Har nu fått bes... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hade lite problem med betalningssätt men kundtjänst vaf hjälpsamma och fixade en offert som jag kunde betala via banköverföring istället. Tyckte det var lätt att jämföra olika produkter, hitta manual... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jag gjorde en beställning på 2 st blomlådor den 12/9, hörde inte ett ljud från er , det skulle ta ca 3 dagar att få dom! I torsdags gjorde jag en ny beställning, dom hämtade jag i dag 😊 idag fick jag... Leggi di più

1. Vivaio e articoli per il giardino
  2. Centro benessere
  3. Negozio di barbecue

Informazioni fornite da varie fonti esterne

GardenStore.se är en trädgårdsbutik online där kan du hittar allt du behöver för trädgård eller uteplats hemifrån och får varorna levererade hem fraktfritt. Här hittar du bland annat utemöbler, trädgårdsmöbler, trädgårdsredskap, trädgårdsmaskiner, grillar, stugor, växthus, fröer och mycket mer. Vi erbjuder dessutom prisgaranti vilket gör att konsumenten kan vara trygg med att vi erbjuder våra kunder de bästa priserna på marknaden.

3,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 4 stelle su 5

Bra hemsida med bra priser

Bra hemsida med bra priser! Lätt att hitta det man letar efter.

Jag beställde ett Stihl installationskit till robotgräsklippare den 11/9. Jag upptäckte i efterhand att ni beviljats konkurs.. Nu undrar jag om varan kommer att levereras eller beställningen annulleras? Har skickat ett ärende till kundtjänst med funderingar ☺️

Varmt tack för din fina respons.
Det är roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss. Våran kundtjänst kommer återkoppla till dig i ditt ärende.

Tack för ditt fina omdöme!

Om du skulle ha några frågor eller funderingar i framtiden är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig gärna. 👍

Valutata 5 stelle su 5

Konkret och tydlig information!

Konkret och tydlig information!
Vibrationer av seriöst och framåtskridande företag!
Här ska vi handla mera!

Hej

Vad härligt att du känner dig så nöjd med beställningen, det glädjer oss verkligen!
Skulle du ha några som helst frågor eller funderingar i framtiden får du gärna kontakta vår kundservice som hjälper dig. 😊

Valutata 1 stelle su 5

Oseriös aktör

Två solsegel beställda, tyvärr avvek de från beskrvningen på hemsidan (färgen var gul inte vit) och passade inte. Ingen retursedel fanns i paketet. Returinstruktionerna är lagom undanskymda på hemsidan och blockeras av ett felaktigt "ångerfristen har passerat" (den har inte passerats på lång väl). Det finns inget formulär för kontakt angånde returer, det finns inget telefonnummer till kundtjänst, det finns ingen funktion för att kontakta kundtjänst angående returen. Det förefaller som att avsikten är att göra det så jobbigt att utöva sin returrätt att kunden ska ge upp. Som tur är finns det en uppsjö av seriösa alternativ när det gäller dropshipping av trädgårdsprodukter.

Uppdatering: Enligt uppgift gick bolaget i konkurs precis när jag fick min beställning.

Valutata 5 stelle su 5

Allting var bra utom hemleverans

Allting var bra utom hemleverans, fick hämta paketen själv .DHL kunde endast leverera Torsdag eller Fredag 13-15 . Då jobbar jag .

10 settembre 2023

Valutata 5 stelle su 5

Har inte fått varan ännu men…

Har inte fått varan ännu men beställning till order fungerade utmärkt.

Stort tack för den fina återkopplingen, det värmer! 🔥
Som alltid, skulle det vara det minsta lilla är det bara att höra av dig så hjälper vi gärna till.

Bra priser

Bra priser men tyvärr så när man letade efter ett fabrikat så bara ändrade sidan till ett annat fabrikat.

Varmt tack för din fina respons.
Du är välkommen att höra av dig till vår kundservice om du upplever att något inte fungerar som det ska.

Konkurs!!!

Under dagarna har GardenStore dessvärre satts i konkurs.

Vi har därför ingen möjlighet att skicka ut ersättningsprodukter, reservdelar, eller göra några återbetalningar som det ser ut just nu.

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt och smidigt att hitta och handla…

Enkelt och smidigt att hitta och handla ,starka rekommenderas.

Snabb hantering

Snabb hantering och förhållandevis prisvärt.

1 settembre 2023

Valutata 5 stelle su 5

Bra leverantör, men de har gått i konkurs.

Bra leverantör, men dessvärre har de gjort konkurs 8 sep.

8 settembre 2023

Varmt tack för din fina respons.
Det är roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss.

Valutata 1 stelle su 5

Sjukt dålig service.

Sjukt dålig service.
Köpte en poolrobot i början av sommaren. Den slutade fungera efter 3 veckor.
Anmälde skadan direkt fick ett kretskort funkade inte.
Nu ingen återkoppling alls
Kommer att anmäla till ARN

Valutata 5 stelle su 5

Bra pris och snabb leverans förra…

Bra pris och snabb leverans förra gången jag bestämde

10 settembre 2023

Produkterna uppfyllde mina…

Produkterna uppfyllde mina förväntningar och leveranstiden var snabb.

28 agosto 2023

Varmt tack för din fina respons.
Det är roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss.

Valutata 5 stelle su 5

Snabbt och smidigt att beställa från…

Snabbt och smidigt att beställa från sidan.

Mycket bra priser

Valutata 5 stelle su 5

Bra priser och bra kvalite

Bra priser och bra kvalite. Synd att ngr varor var slutsålda.

Bra deal på växthuset

Gardenstore

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più