Valutata 1 stelle su 5

Luister iedereen die dit zit en is opgelicht door Fx academie en nicholaas we gaan met ze alle aangifte doen en deze persoon zwart maken voor wat die heeft gedaan tim hofman komt ook derbij er is een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voordat ik me bij FX Academy aansloot, wist ik niets over forex trading. Nu heb ik dankzij hun goed georganiseerde cursus en actieve community veel vertrouwen in mijn vaardigheden. Elke vraag die... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Mocht je dit lezen, ga aub niet in zee met deze harteloze en gewetenloze mensen van FX Academy of FX International. Gladde praatjes. Ze maken je geld afhandig voor een cursus en een EA die tota... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb nog nooit zo'n misleidende…

Ik heb nog nooit zo'n misleidende klantenservice meegemaakt. FX Academy beloofed gouden bergen, maar niets bleek waar te zijn. Het is duidelijk dat ze klanten met opzet valse informatie geven om hun verkoopcijfers op te krikken. Absoluut niet aan te raden!

Zeer onbetrouwbaar bedrijf

Zeer onbetrouwbaar bedrijf! FX Academy gaf mij verkeerde informatie over hun producten en diensten, wat resulteerde in onnodige kosten enveel frustratie. Vermijd dit bedrijf ten koste van alles als je niet voor een nare verrassing wilt komen te staan.

Vreselijke ervaring met FX Academy

Vreselijke ervaring met FX Academy. Ze hebben mij op alle mogelijke manieren misleid. De informatie die ze verstrekten was compleet vals en ik voel me enorm bedrogen. Ik raad iedereen sterk af om zaken te doen met deze oplichters!

Valutata 1 stelle su 5

Ik voel me echt genaaid, Trap er niet in mensen...

Helaas kan ik ook zeggen dat ik dit niemand aanraad. Ik heb het VIP Traject afgenomen t.w.v. €7500,- waarbij je 1op1 begeleiding zou krijgen en ik heb letterlijk 2x een 1op1 call gehad en de rest van de calls waren allemaal klassikaal waarbij iedereen hooguit 10min kon spreken en je kon vertellen waar je op dat moment stond maar om echt je punten te bespreken waar je tegen aan liep en daar dieper op in te gaan wat je wel verwacht bij een 1op1 vip traject dat gebeurt helaas niet.
Ik hoop dat iedereen die er aan denkt om een cursus te nemen bij FX Academy de reviews goed leest want het is het echt NIET waard!

26 giugno 2024

Een absolute ramp

Een absolute ramp. De informatie die FX Academy verstrekt klopt van geen kanten en is puur bedrog. Ik ben boos en teleurgesteld det ik in hun leugens ben getrapt. Blijf ver wag van dit bedrijf als je je geld niet wilt verliezenaan misleiding en valse beloftes.

Zeer teleurgesteld in FX Academy

Zeer teleurgesteld in FX Academy. Hun website en vertegenwoordigers gaven compleet valse informatie over de producten die ze verkopen. Ik voelde me misleid en voor de gek gehouden. Dit bedrijf verdient geen enkel vertrouwen.

Valutata 1 stelle su 5

Te mooi om waar te zijn en dat is het ook !

In alle vertrouwen begonnen maar toch opletten want blijkbaar heel wat ontevreden klanten. FXA belooft je mooie dingen die eigenlijk te mooi zijn om waar te zijn... en dat is het ook. De EA blijkt een gratis te downloaden EA te zijn die wat extra functies heeft. Na een tijdje komt je er ook achter dat deze EA niet werkt op lange termijn. Er wordt ook vanuit FXA geen input gegeven om een goede strategie te geven voor deze EA... De EA zelf blaast sowieso je account op en hiervoor betaal je als klant 2500, 3500 of 7500 euro's. Shame on you guys !

24 giugno 2024

Niet doen!

Het enige wat ze bij FX Academy doen is jouw geld in hun zakken steken. Zodra je lid bent, helpen ze je nauwelijks en bedenken ze keer op keer nieuwe redenen om je meer geld te laten betalen voor de cursus. Terwijl deze al ontzettend prijzig is. Ze leren je vrijwel niks over traden, alleen over hoe je de EA moet gebruiken. Tijdens het intake gesprek gaven ze mij onjuiste informatie, dit heeft me enorm veel onnodig exta geld gekost.

Koop hun cursus NIET!

24 giugno 2024

Een absolute ramp

Een absolute ramp. De informatie die FX Academy verstrekt klopt van geen kanten en is puur bedrog. Ik ben boos en teleurgesteld dat ik in hun leugens ben getrapt. Blijf ver weg van dit bedrijf als je je geld niet wilt verliezen aan misleiding en valse beloftes.

20 giugno 2024

Zeer teleurgesteld in FX Academy

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb nog nooit zo'n misleidende…

Ik heb nog nooit zo'n misleidende klantenservice meegemaakt. FX Academy beloofde gouden bergen, maar niets bleek waar te zijn. Het is duidelijk dat ze klanten met opzet valse informatie geven om hun verkoopcijfers op te krikken. Absoluut niet aan te raden!

Zeer onbetrouwbaar bedrijf

Zeer onbetrouwbaar bedrijf! FX Academy gaf mij verkeerde informatie over hun producten en diensten, wat resulteerde in onnodige kosten en veel frustratie. Vermijd dit bedrijf ten koste van alles als je niet voor een nare verrassing wilt komen te staan.

Vreselijke ervaring met FX Academy

DOE HET NIET!

Eind september de premium aangeschaft t.w.v. 3500 euro ze beloven je een goede opleiding, levenslang gebruik van de discord en ea voor dat geld. De algemene voorwaarden krijg je nooit te zien, die moet je zelf maar opzoeken. Wat ze je vooral leren is hoe je een ea moet gebruiken, maar kennis van de markt en echt leren traden Ho maar. Wat dus iedere keer weer resulteerd in een drawdown en je al je geld weer kwijt bent. Ze doen je geloven dat je een perfecte setfile kan maken om daar constant winstgevend mee te zijn, is ook niet waar een perfecte setfile bestaat niet! Vorige maand ineens een bericht dat mijn premium maar een half jaar geldig zou zijn en dat ik dan terug gezet word naar normaal tenzij ik 1000 euro bij betaal voor nog eens 6 maanden "GEBAKKEN LUCHT" de ea blijkt namelijk gratis te downloaden op internet, maar als beginnend trader weet je dat soort dingen nog niet. Als je commentaar hebt verwijzen ze je naar de algemene voorwaarden ( die je dus nooit gekregen hebt ). Wat je hier vooral leert is hoe een ea werkt, inhoudelijk over het traden leer je vrij weinig, gelukkig heb ik een betere plek gevonden waar ik wel veel meer over het traden leer. Als je echt een trader wilt worden ga dan ergens anders kijken dat is mijn advies. Voor 3500 euro mag je wel wat meer verwachten. Tot slot wou ik nog even kwijt dat als je kritiek hebt of aandachtspunten dan krijg je gelijk een ban of blok op discord, wat je eigenlijk ook niks aan mist want daar worden iedere dag dezelfde domme vragen gesteld.

Al met al: DOE HET NIET WANT ZE HALEN LIEVER JE GELD BINNEN DAN DAT ZE JE GELD LATEN MAKEN. En ik denk zelfs dat nick zelf niet eens een trader is.

23 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Hufters die alles bij elkaar liegen

Ze geven je hier een geweldig verkoperspraatje maar het is het geld niet waar hun ea wordt gratis van internet geplukt als je ergens niet uitkomt moet je maar hopen dat community je wilt helpen maar zeg 1 woord verkeerd in hun discord en je mond wordt net zo hard gesnoerd daarbij vinden ze het dan ook heel normaal om je zonder informatie een time out te geven of een permante ban

Valutata 1 stelle su 5

Helaas is FXA niet wat het lijkt.

Helaas is FXA niet wat het lijkt.. ze beloven een een mooie opleiding, snel veel winsten kunnen maken.. maar helaas is dit niet de waarheid. Je krijgt een cursus hoe de ea te gebruiken (ze gebruiken nu weet ik achteraf een gratis EA), maar je leert vrijwel niks van hoe je echt een goede trader word. Er zijn veel betere cursussen op de markt die je zowel leren goed te traden en hoe je een ea gebruikt! Tenzij je van je geld af wilt.. raad ik je dit bedrijf af!

Valutata 1 stelle su 5

Niet doen, je krijgt er echt spijt van!

Had hele hoge verwachtingen na een fijn gesprek, ze bleven ook contact houden. Zo voelde je je welkom en kreeg het idee dat ze echt je wilde helpen.

Eenmaal lid is dat toch anders. Als je vragen hebt wordt je verwezen naar de discord groep, om het vervolgens daar te vragen aan andere leden. Die net als iedereen aan zijn lot word overgelaten. Zo leer je dus niks, want moet een ander lid je gaan helpen die tegen dezelfde dingen aanlopen.

Dus leren traden met een ea is het niet. Het zijn filmpjes en als je vragen hebt zoek je het maar uit. Dat is geen leren, dat is hopen op dat mensen binnen de discord groep zich geroepen voelen jou te helpen. In de hoop dat iedereen dat gaat doen, zodat ze zelf niks hoeven te doen. Lekker makkelijk geld verdienen.

Als je dan aangeeft te willen stoppen, omdat ik in termijnen betaal. Dan beroepen ze zich op de algemene voorwaarden, waar ik nooit ben op gewezen.

Het enige waar ik blij mee ben, is dat ik voor de basic ben gegaan en niet ben gelopen in de duurdere pakketten. Je betaald al een hoop voor een achteraf gratis ea en als je dan nog eens meer betaald voor setfiles die een kleuter nog beter in elkaar zou kunnen zetten. En 1 op 1 sessies die je nooit krijgt, dan ben je nog verder van huis.

Al met al, je kan nog beter je geld inzetten op zwart in een casino.

10 giugno 2024

Overvalued en Overpriced

Ik heb in Februari 4000 Euro betaald voor de Premium. De cursus is eigenlijk alleen maar gebaseerd op het instellen van de EA, welke eigenlijk een gratis te downloaden opensource EA is met wat aanpassingen. Er wordt geen tot weinig informatie gegeven over markt kennis. In het begin was er een goede Premium coach waar ik veel van geleerd heb. Nadat deze coach was vervangen ging de kwaliteit van alles snel bergafwaarts. Ik heb in korte tijd al een aantal coaches zien komen en gaan (geen goed teken)
Als je vragen hebt dan wordt je doorverwezen naar de discord, waar iedereen zonder voorkennis wordt toegelaten, terwijl in mijn intakegesprek werd gezegd dat FXA selectief is met wie ze toelaten. Ik heb het gevoel dat geld verdienen belangrijker is dan het succes van de leden.
Sinds kort is ook bekent geworden dat het Premium en VIP traject maar 6 maanden is en daarna kost het 1000Euro per 6 maanden verlenging. Er was mij daar ook niets over verteld tijdens de intake. Het staat blijkbaar wel in de algemene voorwaarden, maar die zijn mij niet gegeven voordat ik lid werd. Ik voel mij dan ook in de maling genomen.
Sinds die dag is de sfeer in de community ook grimmig geworden. Er mag geen kritiek meer worden geuit. Als je wel kritiek hebt dan word je bericht verwijderd en/of krijg je een Ban van 24 uur of 7 Dagen.
Lang verhaal kort. Mijn advies Doe het Niet. Het is zonde van je centen.

Valutata 1 stelle su 5

Het is niet wat het lijkt

Het is niet wat het lijkt...
Hier een tijd terug het premium pakket aangeschaft t..wv. 3750,-... blijk je te betalen voor een open source EA (DUS GRATIS TE DOWNLOADEN EA) met een aantal kleine aanpassingen.

Er worden enkel profits van demo accounts gepost in de community en op de socials. Daarnaast laat "Nick van Tilborg" en de andere mensen die voor dit marketingbureau werken niet hun eigen wins zien.

Er hangt in de discord een nare sfeer. Waar het eerder ging om elkaar verder helpen met mensen die wel verstand hadden wordt nu iedereen toegelaten en krijg je dezelfde domme vragen iedere dag weer te zien. Domme vragen bestaan dus zeker wel!
Daarnaast heerst er een dictatuur, iedere vorm van kritiek of zelfs een puntje van aandacht wordt verwijderd en krijg je een (tijdelijke) ban.

Blijf hier van weg aub!!

Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più