Luister iedereen die dit zit en is opgelicht door Fx academie en nicholaas we gaan met ze alle aangifte doen en deze persoon zwart maken voor wat die heeft gedaan tim hofman komt ook derbij er is een... Leggi di più
Het enige wat ze bij FX Academy doen is jouw geld in hun zakken steken. Zodra je lid bent, helpen ze je nauwelijks en bedenken ze keer op keer nieuwe redenen om je meer geld te laten betalen voor de... Leggi di più
Mocht je dit lezen, ga aub niet in zee met deze harteloze en gewetenloze mensen van FX Academy of FX International. Gladde praatjes. Ze maken je geld afhandig voor een cursus en een EA die tota... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Voordat ik me bij FX Academy aansloot
Voordat ik me bij FX Academy aansloot, wist ik niets over forex trading. Nu heb ik dankzij hun goed georganiseerde cursus en actieve community veel vertrouwen in mijn vaardigheden. Elke vraag die ik had, werd snel beantwoord. De aanpak van de academie is grondig en transparant. Als je bereid bent om hard te werken, zul je geweldige resultaten zien. Absoluut de investering waard geweest voor mij!
The FX academy are really honest
Tijdje geleden in contact gekomen met de FX academy,super fijn contact gehad over de trading software.
Door financiële omstandigheden kon ik niet beginnen met de FX academy.
We zijn in contact gebleven,hebben mij niet zitten pushen om toch geld te investeren wat ik gewoon niet had.
Het voelt echt als een betrouwbare en fijne community
Niet geloven
Je wordt per direct uit de Discord verwijdert als je een eigen mening hebt. Degene die niks durven zeggen, blijven er in. Zo houden ze de mensen dus dom! Ze proberen nu allerlei pogingen om mensen te lokken. Zodat mensen terug goede reviews plaatsen en de slechte reviews terug naar onder worden geduwd. Trap hier niet in. Je kan dezelfde EA gratis downloaden van het internet. xBest EA heet dit. Zo bespaar je wat geld :)

Risposta di FX A
Fijne service en snel antwoord
Fijne service en snel antwoord. Ga nu snel beginnen en het platform verkennen. Ik ben heel benieuwd
Great people !
Great people working there, very transparent, quick in answers and always ready to help !
Ik heb gesprekken met de fx academy…
Ik heb gesprekken met de fx academy gehad en heldere uitleg/voorbereiding gehad. Fijne mensen die met je meedenken! Nog niet aan toegekomen om te starten met de EA trading software, maar nu een mooie kans gekregen om tijdelijk toegang te krijgen tot de software om het te leren kennen, bedankt en ik ben heel benieuwd!
Geldwolven zonder fatsoen of kwaliteit!
Fx Academy begon als een leuke manier om te leren hoe je met een EA kunt traden. Je leert echter alleen hoe een EA werkt, niet hoe je ermee moet traden.
Bovendien blijkt de EA een gratis open-source product te zijn dat voor veel geld wordt verkocht. Destijds kocht ik het premium pakket inclusief coaching voor €3500. Helaas is de coaching gestopt omdat dit niet meer werkte voor Fx Academy. Nu kun je nog wel gebrekkige coaching kopen voor €1000 per half jaar. Ik had echter levenslange coaching gekocht, dus ze hebben de overeenkomst plotseling veranderd.
Tot overmaat van ramp worden leden nu massaal uit de Discord-groep verwijderd, wat doet denken aan een regime waar een gemiddelde dictator van zou opkijken.
Een nachtmerrie!!!
Niet doen!!!
Leek een leuke betrouwbare club om in te stappen, veel te leren en te groeien.
Toendertijd heb ik het VIP pakket gekocht voor wel €7500,-. Live coaching 1 op 1 en meerdere groep sessies en een discord groep.
Zo gezegd erin gestapt en voila, Met 1 op 1 coaching (2 keer totaal) in de groeps sessie kwam je in mijn optiek ook niet veel verder, een half jaar later (na duidelijke uitleg dat het een life time commitment zou zijn) sluiten ze de boel en kun je het uitzoeken. Weg €7500,- gewoon weg. Voor mij behoorlijk pijnlijk als single moeder die juist ervoor wou gaan om extra inkomsten te genereren.
Vervolgens word ik zonder pardon uit de hele community gegooid en heb ik geen toegang meer tot gesprekken in de VIP net zoals heel veel anderen. Het is zware oplichterij en hopelijk zal er op rechtsgebied er ook een positieve draai aan worden gegeven.
Aub mensen doe het niet!!!!!
Niet zeuren! Maar doen!!
Wat een hoop commentaar lees ik hieronder. En Negativiteit die totaal misplaatst is.
Je krijgt op een presenteerblaadje aangeboden in Jip en Janneke taal hoe alles werkt. In de community kun je elk moment van de dag vragen stellen. Waar leden op reageren en je helpen
Als je daar niet mee om kan gaan. Is het simpelweg niet de juiste plaats. En ben je op zoek naar een gouden ei!!!
Er zijn zoveel oplichters en bedrijven die veel beloven. !!!
Een transparantere academy als deze ga je echt nergens vinden .
Vergeet a.u.b. niet!! Je moet het zelf doen!! En dat zal moeite kosten.
Wees gewaarschuwd!
Wees gewaarschuwd; spendeer geen geld aan deze EA en cursus.
De eigenaar is een oplichter 1e klas.
Ik heb mijn mening gegeven op Trustpilot en daar is de eigenaar blijkbaar niet van gediend.
Ik mag (na het volledige Premium pakket betaald te hebben) per heden geen gebruik meer maken van de discord groep. Ik heb niks verkeerds gedaan of gezegd, het is te triest voor woorden!
Beste
Middels deze mail willen wij u op de hoogte
brengen van het volgende feit:
FX Academy heeft geconstateerd dat er
door u activiteiten (binnen en/of buiten de
community) zijn ondernomen die FX
Academy als zeer schadelijk ervaart voor
ons bedrijf, onze community en/of ons
team.
Bovenstaande is in strijd met onze
Algemene Voorwaarden en dwingt ons om
verder actie te ondernemen. Op basis van
bovenstaande hebben wij besloten om u de
toegang tot onze community per direct te
ontzeggen.
FX Academy.
Beantwoorden
Begin er niet aan!!!
Misleidende profits!!!
Nog steeds blijven ze profits delen die niet afkomstig zijn van hun "EA" methode. Er worden profits gedeeld die gemaakt zijn dmv handmatig traden en profits op simpele demo's.
!!!OPLICHTING!!!
!!!OPLICHTING!!!
Aantal maanden geleden bij FXA terechtgekomen. Het leek allemaal te mooi om waar te zijn maar toch ingetrapt met misleidende verkoop praat. Zeker niet opdringerig, maar dat is precies de truc! De EA wat zij aanbieden is een open source wat op internet te vinden is. Volledig toegankelijk en iedereen kan er zijn “eigen ding” van maken. Ze bieden cursus pakketten aan die onvolledige informatie bevat wat uiteindelijk tot niks leidt. En jij zit met de gebakken peren. Het grappige is ook dat de prijzen voor iedereen anders is, kwam ik recent achter. Laat je niet voor de gek houden want het is niet wat het lijkt! Swipe lekker verder als je FXA voorbij ziet komen op je social media :) Je geld besparen is ook een vorm van “geld verdienen”.
Wat een verschrikkelijk bedrijf
Wat een verschrikkelijk bedrijf! In het begin lijkt alles poes lief en aardig maar daarna word je zwaar genaaid!!
Doe het niet!
Doe het niet! Allemaal mooie verhalen en in het begin dacht ik echt dat FXA anders was dan alle anderen op social media.
December ‘23 voor 3500 euro premium pakket gekocht. Mij werd verteld dat ik dit eenmalig hoefde betalen en hierna altijd toegang had. Nu wordt er opeens gedeeld dat dit voor een half jaar was en dat je dit nu kunt verlengen voor nog een half jaar voor maar liefst 1000 euro!!
En daarbij is de EA een gratis open source die je kan downloaden op het internet!!
Zijn ze toch niet zo betrouwbaar als ik dacht! Nu wordt er gezegd dat dit in de algemene voorwaarden stond/staat. Maar wat vooral belangrijk is, is dat ze je niet wijzen op de algemene voorwaarden. Als ik dit had geweten had ik nooit zoveel geld uitgegeven voor het premium pakket, want wat is dan de meerwaarde? Coaching krijg je amper..
Door veel leden is onvrede geuit, maar ze bieden geen oplossing. Ze blijven volhouden dat dit allemaal naar ons gecommuniceerd is en dat is bull….!!
Ik ben het vertrouwen in de FXA volledig kwijt. Dus aub, ga het ergens anders leren, niet hier!!
Doe het niet !!
Doe het niet !
Ik heb een hele slechte ervaring met FX Academy en raad het niemand aan.
Ze geven misleidende informatie. Het begin contact lijkt alles leuk, aardig totdat je eenmaal binnen ben, dan word je aan je lot over gelaten, ik had de cursus aangeschaft inclusief begeleiding, alleen bleek de begeleiding niks voor te stellen, in de live coaching sessies word heel veel verteld en gehouwehoerd maar weinig inhoud. De theorie cursus inhoudelijk is te basic en zal je nooit helpen om te leren traden, de kosten voor de cursus zijn giga hoog,de EA welke ze verkopen blijkt gratis te vinden op het internet. Slechte klantenservice, de staf zelf kan slecht tegen kritiek en verbetering
Zeer slechte EA! Geen Aanrader!
De EA is het zeker niet waard en naar je centen kan je fluiten uiteraard. Ik raad het niet aan, dit is zeker niet 2500 euro waard!
Zeer teleurgesteld
Op 19 maart 2024 sloot ik een premium lidmaatschap bij FX Academy af voor €4147,50. Helaas ben ik zeer ontevreden over het product en de dienstverlening.
De Expert Advisor (EA) van FX Academy blijkt een nauwelijks aangepaste versie van een gratis open source project te zijn, met beperkte instellingen en opties, alleen bruikbaar op MetaTrader 4. Ondanks verzoeken van leden, investeert FX Academy nauwelijks/niet in verbeteringen.
De beloofde persoonlijke begeleiding schiet tekort. De videocursus biedt onvoldoende ondersteuning bij bijvoorbeeld het opbouwen van een strategie, en de coaching sessies zijn ineffectief. De coaching is onprofessioneel, met hoog personeelsverloop en beperkte waardevolle live sessies.
De cursus mist essentiële informatie over strategieontwikkeling en backtesten. Verder bleek het lidmaatschap slechts zes maanden geldig, met een verlenging van €1000 per zes maanden, wat vooraf niet duidelijk was.
Conclusie: de prijs van €4147,50 is veel te hoog voor wat er geboden wordt. Ik raad af om met FX Academy in zee te gaan. Ik hoop dat mijn ervaring anderen kan behoeden voor dezelfde teleurstelling.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.