Luister iedereen die dit zit en is opgelicht door Fx academie en nicholaas we gaan met ze alle aangifte doen en deze persoon zwart maken voor wat die heeft gedaan tim hofman komt ook derbij er is een... Leggi di più
Het enige wat ze bij FX Academy doen is jouw geld in hun zakken steken. Zodra je lid bent, helpen ze je nauwelijks en bedenken ze keer op keer nieuwe redenen om je meer geld te laten betalen voor de... Leggi di più
Voordat ik me bij FX Academy aansloot, wist ik niets over forex trading. Nu heb ik dankzij hun goed georganiseerde cursus en actieve community veel vertrouwen in mijn vaardigheden. Elke vraag die... Leggi di più
Mocht je dit lezen, ga aub niet in zee met deze harteloze en gewetenloze mensen van FX Academy of FX International. Gladde praatjes. Ze maken je geld afhandig voor een cursus en een EA die tota... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
De verkoop is beter dan het product
Het verkoopgesprek liep soepel en vlotjes. De verkopers en FX Academy kwamen betrouwbaar en geïnteresseerd over. Destijds was de review score ook nog zeer goed. Na de betaling krijg je toegang tot de lesvideo's en Discord en is de interesse vanuit FX Academy in jou verdwenen. Je wordt aan je lot overgelaten met de videocursus. In het begin heb je daar je handen vol aan. Maar na enkele weken kom je erachter dat het nog niet zo makkelijk is om een centje bij te verdienen. En al helemaal niet met 15 minuten per dag, zoals wordt beweerd.
Ik heb er het afgelopen half jaar minimaal een part time job van gemaakt. Waarbij ik er gaandeweg achter kwam dat ik kennis tekort kwam en de EA ondermaats is. Je zou verwachten dat de cursus je voldoende kennis zou geven, helaas schiet de cursus daarin veelste kort. Simpel een support en resistance tekenen is niet voldoende om te werken met deze EA. Wanneer je FXA benaderd om te vragen of er meer van deze kennis in de cursus kan worden toegevoegd of door de coaches kan worden besproken, dan wordt er gezegd dat je op discord rond moet vragen bij medestudenten. Ik heb daarom op discord meer geleerd van medestudenten dan van FXA zelf.
Als je rond kijkt in de wereld van algotrading dan blijken er vele betere Expert Advicers te koop met een hele duidelijke visie. Mijn advies: Begin niet bij FXA maar zoek verder, er zijn veel betere alternatieven.
Ik had 2 sterren willen geven, omdat het meer een cursus EA traden voor dummies is (maar dan wel een hele dure). Maar gezien de reacties die je terug krijgt als je constructieve feedback geeft op het product geef ik 1 ster. Je wordt binnen FXA continu met een kluitje het riet in gestuurd, inhoudelijke antwoorden die je verder helpen hoef je niet te verwachten.
OPLICHTERS
Trap niet en deze meneer met zijn mooie praatjes. Ze proberen je een poot uit te draaien met software wat totaal niet winstgevend is. Ook hebben ze een zogenaamd leuke community waar je alles kunt vragen maar zodra je iets vraagt of wat zegt wat ze niet bevalt word je verbannen en kun je fluiten na je product waar je je zuurverdiende centen aan uit hebt gegeven. Dictatuur ten top. Ook proberen ze je een zogenaamd 1 op 1 coaching leer traject aan te smeren voor een niet misselijke 7500 euro waar je geen fluit aan hebt. Kortom mensen : TRAP NIET IN DEZE SCAMMERS !!!
Niet doen!
[Update] 13 juli. Ik ben nu zonder opgaaf van redenen uit de Discord community gezet. Waarschijnlijk omdat ik conform het recht van meningsuiting hier eerlijk mijn mening geef. Te triest voor woorden hoe er met mensen omgegaan wordt hier.
Ik ben sinds juni 2023 lid van de FXAcademy. In het begin met veel enthousiasme. Leuke groep mensen, open, eerlijk, zelfs een leuke BBQ in Zeeland bijgewoond. Echt top. Ik vond de training op het eerste gezicht ook goed en duidelijk. Heb 2500 eraan uitgegeven en niet gekozen voor VIP of Premier, wel overwogen maar had niet het gevoel dat echt nodig te hebben.
Maar, de resultaten waren slecht. Funded worden met deze EA is eigenlijk niet makkelijk, of zelfs "toeval". Meerdere challenges verloren bij Propfirms. Coaches die toch maar wat anders gingen doen, gaandeweg werd de focus zoveel mogelijk leden, niet de EA goed maken en iedereen helpen met funded worden.
De EA is een omgebouwde open source EA. Verklaart nu ook waarom mijn aanbod om te helpen te porten naar MT5 niet werd geaccepteerd. En slechts beperkte goede ideeen werden geimplementeerd, of lang duurden.
Al met al ben ik samen met de rest van de community erg teleurgesteld. Hoor ook dat de regels in Premier, VIP aangepast zijn. Er wordt veel gemopperd in de Discord.
Ik richt mij inmiddels op andere dingen en ben niet meer actief bezig in deze community. Gebruik wel de EA af en toe en ga er dan ook vanuit dat ik die lifetime mag blijven gebruiken, zoals vermeld in het aanbod en de voorwaarden.
Mijn eerlijke mening, ik voel mij in de maling genomen.
Mijn eerlijke mening, ik voel mij in de maling genomen.
Je word mooi binnen gepraat en ze doen het voorkomen alsof het een selecte groep is die mag komen traden, dit is niet waar, ze laten iedereen maar binnen die wil betalen.
Ik ben in februari gestart voor 4.000 euro.
in het begin heb je nog een idee van nou dit kan echt iets worden maar al gauw kom je er achter dat dit niet zo is. Je komt gewoon te kort. En de software komt ook te kort. zoals je kan lezen in meerdere reviews blijkt het om gratis software te gaan die simpel is aangepast.
De resultaten die gedeeld worden zijn vaak van demo accounts en die raken de mensen al snel weer kwijt. Er is op 1 hand te tellen die echt succesvol zijn en die traden vaak manueel al jaren en daar verdienen ze hun geld mee.
De coaches die zouden moeten helpen zijn zelf niet funded en er is een groot verloop.
Als je kritiek hebt en dit 1 op 1 aangeeft wordt er gezegd; dat ze zich niet kunnen voorstellen dat er gezegd is dat je “makkelijk succesvol kan zijn” en wordt er gezegd dat je onrealistische doelen hebt. terwijl op de filmpjes gezegd word dat je maar 15 min per dag nodig hebt en in het verkoopgesprek word er gezegd; ik ben er maar een half uur aan kwijt op een zondag om alleen het nieuws te bekijken. Je wordt weg gezet als een leugenaar en je hoort dan bij degene die het niet kan.
Als het niet lukt moet je op zoek gaan naar partners in de groep, maar het blijkt dat deze mensen hun doelen ook niet halen. 1 op 1 aandacht is er niet en je verder helpen al helemaal niet.
Het blijkt dat zelfs de coaches (die nu ook weg zijn) er ingepraat zijn. In het begin komt het over dat ze hun best doen voor je, maar dit is ook allemaal beperkt het komt niet verder dan het uitleggen van de ea. Als ze het over strategieën hebben lees je in de chat dat ze het weer niet gehaald hebben en dat ze moeten reflecteren. Ook voor hun een enorme teleurstelling.
De coaches worden ook niet verder geholpen om uit kracht te praten. Nick doet zelf niet mee in de gesprekken in al die maanden heb ik niets van hem voorbij zien komen dan de Instagram filmpjes. Geen tips, tricks of resultaten. In de discord is gevraagd of ze een copy account wilde maken zodat de leden geld kunnen verdienen aan de trades van Nick of een coach: het antwoord, hier doen wij niet aan, mensen moeten zelf leren traden. Helaas met alleen basis filmpjes van de ea. Dag 4000 euro en je blijft achter met een bittere smaak in je mond.
Oplichting en misleidend, NIET aan beginnen!
Doe jezelf een plezier en onderzoek / google eerst onderstaande red flags, voordat je er überhaupt over nadenkt om je aan te melden!
Red flags:
- De EA die ze verkopen blijkt een gratis te downloaden programma te zijn, google maar : Xbest EA.
Het is dus niet iets wat ze zelf ontwikkeld hebben en wat alleen voor banken en instuten zou zijn!
- In de advertenties word gezegt dat het haalbaar is om binnen 3 maanden hier succesvol mee te zijn, echter is het misschien 5 van de 1000(!) leden gelukt om uiteindelijk succesvol te zijn. En die 5 leden hadden van te voren al jaren lange trade ervaring.
- Nicholas Ryan is niet de echte naam van de eigenaar
- Er wordt niet geadverteerd met daadwerkelijk behaalde propfirm challenges of pay outs, je ziet alleen screenshots van MT4 en dat zijn maar dag resultaten op demo accounts.
- Nicholas deeld zijn eigen resultaten niet (behaalde pay outs etc.), en cursus verkopers die hun eigen resultaten niet delen zegt ook al genoeg.
- Het lukt de coaches niet eens om winstgevend te zijn met deze EA, en daar moet jij het dan van leren..
- Elke vorm van kritiek of aanmerking wordt meteen de kop ingedrukt, je wordt dan verbannen uit de community
- De community heeft sowieso geen meerwaarde aangezien het niveau hier heel erg laag is en je 10x per dag dezelfde simpele vragen voorbij ziet komen.
- Er wordt je vrijwel niks geleerd over de forexmarkt en hoe deze op een goede manier te analyseren. Deze kennis is essentieël bij welke vorm van traden dan ook.
Eind 2023 ben ik begonnen bij FXA Academy.
Ik heb toendertijd een premium lidmaatscap aangeschaft; kosten €3500,-!!
In het begin lijkt alles mooi en heb je het idee dat je de goede keuze hebt gemaakt.
Maar na een paar maanden hard werken kom je er helaas achter dat het niet gaat lukken op deze manier.
Het doel voor de meeste mensen is om een funded account te behalen en hierop te gaan traden. Echter is het vrijwel onmogelijk om funded te worden met de EA.
Er wordt hier met een negatieve RiskRewardRatio gewerkt. Dat wilt zeggen dat je altijd 4% riskeert om 0,2% te maken.
Risico management is een van de meest cruciale factoren bij het traden. En hier gaat het dus ook al meteen fout.
Eerst gaat het 10 dagen goed en heb je 2% winst. Vervolgens 1 slechte dag en dan ben je in een klap 4% kwijt. Dit blijft maanden zo doorgaan en zij laten je geloven dat het probleem bij je strategie en mindset ligt.
Bespaar jezelf de tijd, moeite, ergernis en het geld.
Begin hier niet aan!
Verre van transparant!!! Trap er niet in!
Ik ben vorig jaar november, na lang zoeken naar een geschikte aanbieder, gestart met een premium pakket van 3500€! En waar het in het begin heel vertrouwd over kwam, heb ik mijn mening na een aantal maanden toch behoorlijk naar beneden moeten bijstellen.
In het begin waren de premium sessies heel leerzaam en informatief. En de cursus leert je met de ea om te gaan. Ik kwam er alleen al snel achter, dat als beginnende trader dit verre van voldoende is. Er wordt beweerd dat je met de juiste inzet en discipline met een aantal maanden(er wordt zelfs reclame gemaakt dat dit binnen 3maanden te realiseren is), succesvol kan zijn. Ik heb er aardig wat uren ingestoken en kwam er achter dat er bijzonder veel cruciale materie mist. Marktkennis, technische analyse, fundamentele analyses/informatie en andere zaken, die veel belangrijker zijn voor de slagingskans dan kennis van de enkel de ea. Leden dit dit aangaven werden geadviseerd om te "upgraden" naar een duurder pakket. Maar ook daar ontbreekt deze informatie/kennis. Ik vraag me af of ze überhaupt zelf winstgevend zijn, er is namelijk nog nooit resultaat gedeeld van de founder himself.
Tevens is bij het intake gesprek gesuggereerd dat het om lifetime zou gaan. Dit blijkt verre van waar. Dit zou allemaal in de algemene voorwaarden hebben gestaan, die ik nooit overhandigd heb gekregen of naar ben verwezen, sterker nog, er is nooit over de algemene voorwaarden gesproken. Nu 7 maanden later krijg ik een mail dat het per half jaar 1000 extra gaat kosten en dat dat vooraf is aangegeven, wat absoluut niet het geval is. Nu worden we verwezen naar de algemene voorwaarden op de site van fxa zelf, wat natuurlijk gewoon achteraf veranderd kan worden. Mensen die hier kritisch op reageerden werden meteen gebanned in de community, voor 1 dag, 7 en sommige zijn zelfs compleet verwijderd. Sowieso wordt kritiek niet getolereerd, want je hebt meteen een bann aan je broek.
Dit is pure misleiding geweest!
En nu blijkt dat ook de ea die wordt verkocht als uniek en zelf ontwikkeld, gewoon een gratis versie is, die zo van het internet geplukt is, dus weer, pure misleiding.
Over eventuele compensatie wil fxa niks horen en er wordt doodleuk gezegd dat wij het waarschijnlijk gewoon niet gezien hebben, wat mij heel sterk lijkt, bij meer dan een paar honderd mensen.
Uiteindelijk ben ik wel wat verder gekomen, maar dit geheel buiten fxa om, YouTube en Google en mede traders.
Ik heb ook begrepen dat de coaches bij bosjes weglopen, zo is er bevoordeeld niet eens een vip coach, die 1 op 1 sessies zou geven. En nogsteeds komen er nieuwe vip leden binnen. Dit kan niet anders dan misleiding zijn. In mijn ogen.
Ik weet niet wat er aan de hand is bij fxa, maar het is verre van netjes.
Ik voel me bedrogen en wil gewoon mijn centjes terug.
Premium pakket
Positieve: Er wordt duidelijk uitgelegd hoe de EA werkt en hoe je deze kan aanpassen naar eigen voorkeuren. Zo kan je de EA instellen op een eigen gemaakte strategie. Community helpt elkaar ook in de discord.
Negatief: Te weinig coaching vanuit FX Academy zelf, zijn momenteel maar 2 premium coaches voor +- 400 premium leden, 1 op 1 coaching wordt dus niet gedaan. Ook komt het technische aspect van de markt veel ste weinig aan bod in de cursus. Hier zijn maar enkele videos van beschikbaar terwijl dit aspect een veel grotere impact heeft op jou handelen met de EA. Maar de leden begrijpen hier veel te weinig van waardoor ze in de drawdown komen en hun account opblazen.
Tevens is laatst boven water gekomen dat alle VIP en Premium pakketen een duur van 6 maanden hebben en telkens met 6 maanden verlengd moet worden voor een hoog bedrag. Veel te hoog wat je mij vraagt voor wat je er voor terug krijgt. Ik heb zelf een premium pakket aangeschaft maar had hier nooit voor gekozen mits ik had geweten dat dit een traject van 6 maanden was, maar ben hier nooit op gewezen. Dit stond dus ergen in de algemene voorwaarden die ik zelf had moeten controleren op hun website, deze is nooit vanuit FX Academy overhandigd. Enige compensatie is een kosteloze verlening van het traject voor 6 maanden, maar heb hier geen interesse in. Niet netjes van FX Academy!
Pas hier voor op
Ik ben in april 2023 begonnen bij FX Academy. Waar de eerste paar maanden echt echt top waren, goede coachingsessies en veel fimpjes met informatie. Nicholas de eigenaar was op het begin ook erg betrokken en liet zijn gezicht nog wel eens zine en vroeg hoe het ging.
Na een tijdje er achter gekomen dat deze EA zo verschikkelijk basis is en daarnaast ook nog eens gratis van internet af te halen. Afgelopen tijd veel gebeurd in Prop Firm landschap. Hierdoor zijn er propfirms die alleen nog gebruik maken van MT5, door de community is er meteen gevraagd hoe snel dit mogelijk was. Tot op de dag van vandaag is hier nog geen antwoord op te komen. Nicholas doet voor alsof de EA door hem en een programeur gemaakt is, maar als je echt een programeur hebt kan je ook wel een versie voor de MT5 laten schrijven.
Zoals hier wel meer te lezen is tussen de slechte ervaringen hangt er op dit moment een sfeer op discord waar je akelig van wordt. Maar iets zeggen wat te dicht bij de waarheid komt en je hebt geen toegang meer tot de discord.
Ik heb oprecht ook twijfels aan de positieve reviews die nog worden gegeven op Trustpilot in het verleden al vaker winacties geweest bij het geven van positieve reviews. Daarnaast zijn de positieve reviews over het algemeen van mensen die nog niet zo lang bij FX Academy zitten.
Een gewaarschuwd mens telt voor 2, dus kies dan ook absoluut iets anders er zijn zoveel goede alternatieven.
Behoed je voor FX Academy.
In februari ben ik lid geworden door mij aan te melden voor het VIP-pakket. Dit pakket heb ik aangeschaft voor €7500,-. Veel contact vooraf gehad met Sonny en ze doen moeite om je binnen te halen. Wat vooral belangrijk is, is dat ze je niet wijzen op de algemene voorwaarden en ander belangrijke informatie.
Ik dacht hier een leuke VIP coaching te krijgen, maar het is vooral zelf uitvogelen. Het enige wat ze je “leren” is hoe je de EA kan instellen, en de rest moet je zelf maar uitzoeken. Geen achtergrondinformatie of wat dan ook. Je kan net zo goed Youtube en Google gaan raadplegen. Dat kost niks!
Wat betreft de EA, dit blijkt een gratis open source-programma te zijn dat je kunt downloaden van het internet, en dat hebben ze een beetje aangepast.
Sinds er door vele leden onvrede wordt geuit, zijn ze heel hard bezig om de community zo veel mogelijk positiviteit te laten melden. Mensen met een mening worden snel verwijderd uit de discord.
Ik ben het vertrouwen in FXA helemaal kwijt, want openstaan voor een oplossing of compensatie doen ze niet aan.
Doe het niet
Het is een leuke cursus maar absoluut niet het geld waard. Je leert traden met een EA, ja, maar met deze EA haalt slechts een handjevol mensen een funded account. En die zijn ze soms ook alweer snel kwijt. Je kunt niet leren EA traden zonder kennis van de markt en dat ga je hier zeker niet leren. Coaching niveau is zeer ondermaats, prijzen die je betaalt echt VEEL te hoog (€ 2500 - € 7500). Je kunt beter een andere EA kopen die veel goedkoper en beter is (of zelfs gratis) en jezelf via Youtube leren hoe het werkt. Geef je geld hier niet aan uit, trap er niet in.
Doe het niet
bij fxa begonnen vip pakket gekocht voor 7500 euro maar wordt niet 1 op 1 les gegeven wat ze wel beloven
vervolgens om hulp vragen geen antwoord of 4-6 dagen wachten op antwoord
EA die je van ze krijg is gewoon een opensource waar ze 2 extra dingetjes aan hebben toegevoed
vervolgens zijn er probelem met de ea en kunnen ze het niet oplossen omdat ze zelf de ea niet gebruiken en alleen maar geld binnen harken
jammer dat ik op deze manier in het bootje ben gestapt
je kan beter naar een ander bedrijf zoeken
nick staat nergens voor open en is alleen maar een zakkenvuller
ook zeggen ze nergens dat je er maar 6 maanden gebruik van mag maken van de lessen ze vertellen dat pas nadat je alles betaald heb !!!!
Kies niet voor FX Academy
Ik ben lid geworden door mij aan te melden voor het premium pakket. Dit pakket heb ik aangeschaft voor €3750,-.
Veel contact vooraf gehad en ze doen moeite om je binnen te halen.
Wat vooral belangrijk is, is dat ze je niet wijzen op de algemene voorwaarden.
Ik als leek in traden dacht hier een goede leerschool gevonden te hebben, maar het enige wat ze je “leren” is hoe je de EA kan instellen en de rest moet je zelf maar uitzoeken. Geen achtergrond informatie of wat dan ook.
Wat betreft de EA, dit blijkt een gratis open source die je kan downloaden op het internet en die hebben ze een beetje aangepast.
Sinds er door vele leden onvrede wordt geuit zijn ze heel hard bezig om de community zo veel mogelijk positiviteit uit te laten stralen. Mensen met een mening worden op mute gezet en deze berichten worden direct verwijderd.
Ik ben het vertrouwen in FXA helemaal kwijt, want openstaan voor een oplossing of een compensatie staan ze niet.
Mijn advies, zoek een andere leerschool!
Bezint eer ge begint.
Vorig jaar augustus begonnen bij de FXA. In eerste instantie was ik heel tevreden. Maar ze varen nu een hele andere koers. Het niveau is beduidend minder worden, ook van de coaching. Ik ben blij dat ik nog gewerkt heb met een goede coach die ons wel alles wilde leren.
Dat gezegd hebbende, heerst er een vorm van dictatuur op de discord. Er mag niks negatiefs of verkeerds gezegd worden, anders wordt je verbannen uit de discord. Ik ben enorm teleurgesteld in de manier hoe de fxa nu omgaat met hun leden. Ze willen steeds nieuwe leden binnen halen. Maar hun huidige leden tevreden houden, doen ze niet.
Daarbij is er een heel belangrijk element wat ontbreekt in de cursus. Marktkennis! Het is leuk als je weet hoe de EA werkt. Maar als je de markt niet begrijpt, heb je niks aan een EA.
En tot slot, ze houden zich niet aan hun eigen afspraken. Ik ben begonnen met premium, en dat was toen lifetime. Laatst is dit allemaal gewijzigd en veranderd. Ook voor Vipleden. Prima als je veranderingen doorvoert. Maar bedenk dan wel van te voren hoe je dit gaat doen. En laat huidige leden daar niet de dupe van zijn. En communiceer met je huidige leden.
Als ik een advies mag geven.. Besteed je kostelijke centen ergens anders aan. Er is genoeg ander aanbod te vinden.
Absoluut geen aanrader
Ik ben een paar maanden geleden basis member geworden van FX Academy voor 2500,- euro.
Dit omdat ik de premium en vip te duur vond en omdat ik zelf al gevorderd was met traden alsmede met EA traden.
Het sales gesprek ging goed en daarna had fxa de interesse om af en toe een bericht te sturen om te vragen hoe het ging ed. totdat je lid bent, dan wordt je door discord en huddle geleid om de ea en alle aspecten onder de knie te krijgen.
Voor mij was dit okay en vol goede moed aan de slag met alle opdrachten totdat er telkens meer onvrede in discord ter sprake kwam.
Meerdere leden van de community hebben ontdekt dat de FXA EA de basis heeft van een gratis open source EA die je online kunt vinden en gratis kunt gebruiken. Er zijn door FXA wel wat dingen gewijzigd en toegevoegd maar het is het geld helaas niet waard. De Ea werkt wel maar is beperkt qua instellingen en meerdere suggesties aangegeven welke netjes worden aangenomen maar niets mee gedaan wordt. . Ook is de EA alleen op Metatrader 4 te gebruiken.
Men is helaas niet bereid om te investeren in het verbeteren, upgraden van de EA ondanks het enorme verschil tussen MT4 en MT5, het lijkt alsof FXA zelf te weinig kennis heeft om de EA werking goed te beschrijven om dit door een gedegen programmeur in MT5 werkend te krijgen.
Sommige leden hebben deze onvrede in de discord geuit en ook direct naar leden (privé) en worden gebanned van de discord of krijgen een spreekverbod (24u of 7 dagen) en sinds gisteren heeft FXA de huisregels aangepast waarbij elke vorm van kritiek bestraft wordt. Doordat we in Nederland/België wonen en ik trots ben dat we mogen zeggen wat we willen (uiteraard rekening houden om dit op een normale en respectvolle manier te doen) heb ik mijn gevoel uitgesproken wat ook voor mij voor een spreekverbod uitmondde (zonder enig berichtgeving naar mij toe). Ik ben altijd positief geweest naar FXA toe maar dit gaat echt te ver!
Mede door het gebrek aan verbeteringen in de MT4 ea (en ook geen enkele behoefte om deze naar MT5 te zetten) alsmede het feit dat je dus alleen maar positieve berichten mag geven, heb ik deze review geschreven.
Zoek je een simpele MT4 EA waarbij je alleen maar positief in discord mag reageren en totaal geen eigen mening geeft, ga er zeker voor!
Wil je meer, ga dan op zoek naar een andere partij!
Uiteraard is niet alles negatief want ik heb hele fijne medetraders leren kennen waar ik heel goed contact mee heb, maar dat is niet wat ik verwacht had van een cursus van 2500,- euro
Ik hoop dat mijn review je helpt met het maken van een weloverwogen keuze.
Absolute aanrader, maar je moet er zelf aan willen werken
Ik ben in Maart ingestapt bij de FX Academy met een basic pakket. Door omstandigheden heb ik niet elke dag even veel aan de cursus kunnen doen maar nu minder dan 4 maanden verder ben ik bijna klaar om mijn eerste propfirm challange te gaan starten.
De cursus zit goed in elkaar en bevat alles om te leren traden, niet alleen met een EA maar ook mbt kennis van de markten.
De discord groep is actief, welliswaar zijn er een paar actieve aanjagers en een grote groep wat minder actief maar op bijna elke vraag komt direct een antwoord. Dit is een absolute meerwaarde van de FX academy
Let wel: je leert hier traden met een EA, wil je snel geld verdienen zonder moeite, dan is de FX academy niks voor jou. Ze bieden je alles wat je nodig hebt maar je zal er zelf tijd, energie en moeite in moeten stoppen. Dat kan allemaal naast een baan en een gezin, maar je moet het wel doen. En als je dat doet..... dan ben ik er van overtuigd dat je de investering in deze academy zo terug verdient.
Er mag in de discord ook kritiek worden geuit, die wordt door de medwerkers van de FX academy en de eigenaar opgepakt en daar wordt zeker wat mee gedaan.
Een absolute aanrader als je wil leren traden met een EA!
Ik wil de FXacademy enorm bedanken
Ik wil de FXacademy enorm bedanken! Afgelopen week heb ik de eerste fase van de FTMO challenge voltooid, allemaal dankzij de FX familie! Na maanden van studie via de uitgebreide cursussen van de FXacademy, ben ik in zes maanden tijd veel verder gekomen dan ik ooit had verwacht. Voor degenen die twijfelen over het vinden van de juiste partner: twijfel niet langer en voeg je bij onze FX familie, je zult er absoluut geen spijt van krijgen! Groeten van een beginnende forex trader!
Hoi ik ben scott
Hoi ik ben scott, ben ondertussen van januari bezig met de ea, is voor iedereen goed begrijpbaar, we zijn ondertussen al in mei en ik heb al 5 funded accounts kunne behalen, ben heel tevreden over heel de groep, als je vragen hebt staan ze ook altijd voor je klaar, aanrader voor iedereen!!!
Trap hier niet in
In Januari de community gejoint voor €2500.
Het 1 op 1 gesprek voordat je lid ‘mag’ worden voelt persoonlijk en wordt ingespeeld op je gevoel. Als je eenmaal toegang hebt tot de Discord en het ‘lesmateriaal’ begint de ellende al. Je wordt volledig aan je lot achtergelaten.
Met wat standaard setfiles voor de EA en wat standaard filmpjes hoe je een EA instelt leer je verder niks. Als je dan de oprichter persoonlijk bericht verwijst hij je door naar support. Die komen met het verhaal dat het beter is up te graden naar een hoger segment in de academy en een accountability partner te zoeken om het dan samen als nog zelf uit te zoeken. De Discord community draagt ook niks bij er zijn een paar mensen succesvol, maar als je dan doorvraagt hebben ze succes behaald door manueel te traden.
Ik voel mij zwaar opgelicht en wil mijn geld terug.
Zoals vele was ik aan het begin nogal…
Zoals vele was ik aan het begin nogal sceptisch, na een aantal ea’s gebruikt te hebben waar het vaak softwaretechnisch niet helemaal klopte. Nu bijna een jaar geleden de stap gemaakt naar FX Academy. Na een aantal maandjes ploeteren kwam het resultaat op mijn werk, het behalen van mijn funded account! De lessen zijn duidelijk en je kunt voor je vragen altijd bij iemand terecht.
Het succes komt niet vanzelf, je moet aan de slag maar uiteindelijk is het het meer dan waard!
Nick, Randy en de rest van mijn fx buddy’s bedankt! 🫶🏼
Review na 1 jaar+ FX Academy
Na een jaar binnen FX Academy en 2 funded accounts rijker ben ik erg tevreden met alle informatie, ervaring, coaching sessies en lessen die ik heb opgedaan binnen FX Academy! Een erg toffe community, die voor zowel beginners als gevorderden interessant is.
Na jaren strugglen met manueel traden en signalen volgen, daarmee stunten en een hoop verliezen, zonder echte goede strategie, kan ik nu zeggen dat ik de rust heb gevonden in het traden en daarmee de emoties voor een groot deel verdwenen zijn. Al met al, een top ervaring!
Was het allemaal makkelijk en ging het vanzelf? NEE! Absoluut niet. Was het alle tijd en de investering waard voor mij, zeker weten!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.