Valutata 5 stelle su 5

Ik heb enorm genoten en veel geleerd. Ruben was een erg goede instructeur en gaf hele goede tips tijdens het rijden dmv walkietalkies. Hierdoor ging elke ronde beter. Al met al een top ervaring!

Valutata 2 stelle su 5

We kwamen met werkuitje offroad rijden en boogschieten. Het was allebei slaapverwekkend. Boogschieten met een pijl met een enorme rubber dop, moet je ook nog een onhandig veiligheidsmasker op. Offroad... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

We hebben met onze ICT afdeling een supergezellige middag gehad! Na een gedegen uitleg onder prima begeleiding van Jordy en Eby met z’n allen de bomen in. Hoog en laag parcours, lekker abseilen en ee... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro divertimenti

Scritti dall'azienda

Van een vriendenuitje tot een op maat gemaakte bedrijfsuitje. Met keuze uit tientallen activiteiten en overheerlijke horeca ben je aan het juiste adres!

3,7

1 stella

Ha risposto al 42% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Slechte leiding workshops

Slechte leiding workshops, geen grorpen gewend, moet zelf tot 5x toe serveerster spelen, ook tijdens eten met koude dingen die warm hadden moeten zijn, csppuchino is vreselijk vies, spullen te weinig bij cocktaileorshop, te weinig drank en glazen. Erg lsng wachten en slechte prijs/ kwsliteit. De helft van de ptijs xou nog teveel zijn voor wat je krijgt. Personeel aardig maar niet kundig

30 agosto 2025

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Anita, dank voor je review. Vervelend om te horen dat het niet helemaal naar wens is verlopen. We hebben gereageerd op je mail en helaas geen reactie meer gehad.

Leuke familiedag!

Alles top geregeld! Fijne communicatie vooraf en tijdens de dag zelf. Hebben veel gelachen en lekker gegeten.

30 agosto 2025

Risposta di Fundustry Adventures

Wat een leuke review, fijn om te horen! Ik ga jullie complimenten doorgeven aan de locatie! ^Fundustry

Verjaardagskado

Deze ervaring kado gedaan aan mijn vriend. Hij heeft genoten! En ik ook! Ruben, wat deed je het leuk. En wat een gezellige groep was het. Zeker aan te bevelen en wie weet komen we nog eens terug.

28 agosto 2025

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Nynke, dankjewel voor je mooie review. Wie zijn jullie graag terug! ^Fundustry

Een fantastische avond

Een fantastische avond met een geweldige groep mensen.
Ruben wat heb ik veel aan je uitleg en voorbeeld gehad.
Totaal anders als mijn verwachting.....
Zoveel beter.

28 agosto 2025

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Daniel, dankjewel voor je review. Ik ga het aan Ruben doorgeven. Wie weet tot de volgende keer! ^Fundustry

Valutata 4 stelle su 5

Wij zijn met een groep van 20 personen…

Wij zijn met een groep van 20 personen bij Fundustry Gouda geweest voor een vrijgezellenfeest en hebben een superleuke dag gehad! Ons programma bestond uit Expeditie Robinson, quad rijden, een pubquiz en afsluitend een BBQ. Alles was goed geregeld en liep soepel achter elkaar door.

De activiteiten waren erg leuk om te doen en vooral de quizmaster en de begeleiders bij de activiteiten verdienen een compliment, duidelijke uitleg, enthousiast en zorgden echt voor een goede sfeer.

De BBQ was prima, maar persoonlijk had ik liever ook echt een traditionele barbecue gezien in plaats van de manier waarop het nu was geregeld. Dat zou de ervaring helemaal compleet maken.

Al met al een geslaagde dag en zeker een aanrader voor een groepsuitje of vrijgezellenfeest!

23 agosto 2025

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Dennis, wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad. Ik ga de complimenten doorgeven aan mijn collega's! ^Fundustry

Valutata 5 stelle su 5

Leuke ervaring voor een leuke prijs

Leuke ervaring voor een leuke prijs! Alles is prima geregeld en sluit goed op elkaar aan. Wat onhandig dat het personeel tegelijkertijd eet en ze in die tijd niet te vinden waren, maar wel super vriendelijke mensen.

16 agosto 2025

Dank voor je review Job!

Geen waar voor je geld

Geen waar voor je geld! Bijna een half uur uitleg en uiteindelijk betaal je 100 euro voor 8 (hele kleine) rondjes driften. Verder evengoed lol gehad maar nooit meer.
Misschien is het leuk als echte beginner maar verder niet.

14 agosto 2025

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Amy, onze cursus is inderdaad ingesteld op beginners die willen leren driften. We rijden, zoals op onze website vermeld staat, op roulatie. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om te leren driften.

1 uur driften zonde van je geld

1 uur driften zonde van je geld. 8 x mogen proberen en dan alleen oefenen met uitbreken. Je zit op een epoxy baan van 30 bij 30. Een keer gas geven en je auto draait meteen 360 graden omdat de auto zo vast gelast is. Hoeft geen moeite te doen. Niet verteld dat je met 1 uur eigenlijk nog niks kan als wat je kan als je op een parkeerplaats je handrem gebruikt. Niet verteld dat je met 2 of 3 uur misschien meer leert. Kon ook niet bijkopen ter plaatse. Is niet aangegeven.

14 agosto 2025
Valutata 2 stelle su 5

FUNDUNSTRY = FLOPDUSTRY

Bij aankomst goed ontvangen, en kregen we koffie aangeboden. Nadat we met de groep verzameld waren was het tijd om het adrenalie opwekkende spektal te gaan beginnen. Wat blijkt nou, je mag stapvoets achter de begeleider aan blijven rijden om het zo iet wat tegenvallende parcour af te gaan leggen. Uiteindelijke mag je dan ook nog maar eens de helft van de tijd de auto besturen omdat je met de bijrijder omwisselt. Gelukkig hadden we er voor gekozen om maar 1 uur off-road te rijden, want prijs/kwaliteit verhouding ligt ver uit elkaar.
Als kers op de taart sturen ze je een paar uur later nog een factuur voor de koffie, wat we niet meer hadden verwacht. Waarschijnlijk nog een geldbesparende maatregel om zo geen pin automaat te hoeven kopen/huren.
Geen behoeft om hier nog eens terug te komen, tenzij de prijzen gehalveerd zijn.

13 luglio 2025

Risposta di Fundustry Adventures

Dag Julian. Onze offroadbaan is niet ingesteld op hard rijden. We rijden op behendigheid en het gaat bij ons om de ervaring. Hard rijden zou levensgevaarlijk zijn. Wij rijden inderdaad op roulatie, dit vermelden wij ook duidelijk op onze website. Ik hoop dat jullie verder wel een leuke dag hebben gehad. ^Fundustry

Valutata 3 stelle su 5

Driftcursus.. Meh.

Driftcursus... Sja, mooi woord, maar de praktijk is anders. Je glijdt wat over een nat verdrijvingsvlak van 30x30m met een erg gare auto die volledig geprept is om te kunnen driften. Veel roulatie en daardoor lang wachten. De omschrijvingen en plaatjes, vooral die op partnersite Belevenissen.nl deden mij anders verwachten. Je leert er niks van. Alsnog wel wat lol gehad, maar toch een teleurstelling.

Risposta di Fundustry Adventures

Bedankt voor je kritische noot.
Wij nemen jouw feedback mee en zullen deze met de locatie bespreken.

Geen aanrader

Geen aanrader ! Slechte organisatie.

18 luglio 2025

Beste Gerard,
Aan jouw naam te zien ben jij de hoofboeker van deze groep van de 1 sterren reviews wij komen graag met jou persoonlijk in contact om dit verder te bepreken.

Valutata 1 stelle su 5

Echt geen aanrader we reden op een…

Echt geen aanrader we reden op een normale manier rond met de jeep en het was gelijk niet goed en moesten stoppen Er was geen goede reden daarvoor. Ons vrijgezellenfeest helaas goed verziekt

Risposta di Fundustry Adventures

Wat jammer om te horen dat jullie ervaring niet naar verwachting was, en dat jullie vrijgezellenfeest niet is verlopen zoals gehoopt. We begrijpen dat dit teleurstellend is.

Onze instructeurs zijn er om veiligheid voorop te stellen, en nemen soms moeilijke beslissingen als zij inschatten dat de activiteit niet veilig kan worden voortgezet. Dat is nooit leuk om te horen, maar altijd met oog op ieders welzijn.

We nemen je feedback serieus en nemen graag contact op om dit met je te bespreken en te kijken wat we eventueel kunnen doen om het goed te maken. Stuur ons gerust een bericht via info@fundustry.nl

Zeer slecht

Zeer slecht, ofroad rijden mag je niet harder als 5km per uur.

Risposta di Fundustry Adventures

Bedankt voor je feedback...
Wij begrijpen dat de snelheid mogelijk niet aan je verwachting voldeed, wij rijden niet 5 km per uur maar inderdaad niet heel hard. Bij ons op het Offroad parcours draait het ook niet om snelheid maar om techniek en controle, wij bieden dan ook een offroad experience en geen snelheidsparcours. Wij proberen dan ook vooraf de deelnemers zo goed mogelijk te informeren. Als je suggesties hebt om de beleving te verbeteren, dan horen wij dat graag. Neem vooral even persoonlijk contact met ons op.

Helemaal niks

Helemaal niks, aanrader is thuis blijven!!

Risposta di Fundustry Adventures

Zo te zien horen jullie bij dezelfde groep en vinden wij het enorm spijtig dat het uitje niet aan je verwachting voldeed.

Valutata 3 stelle su 5

We hebben betaald voor 2 keer 1 uur

We hebben betaald voor 2 keer 1 uur. Maar die hebben we niet vol kunnen maken.
Over het algemeen een leuke dag gehad. Maar in plaats van een uur quadrijden hebben we met geluk 45 minuten gehad. Ook was het niet mogelijk om met z'n allen tegelijk te rijden. dat was een tegenvaller. Met offroad rijden net zo. We moesten een auto delen.
De offroadbaan viel een beetje tegen, de grote heuvel was gesloten omdat er ook nog een andere groep op de baan was.

We hebben het gezellig gehad met z'n allen, maar zullen niet perse meer terugkomen.

12 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super fijne dag met aangepast programma

Wij vierde een vrijgezellenfeest maar de bruidegom was vlak daarvoor geblesseerd. We werden perfect geholpen en het programma aangepast zodat we toch een hele leuke dag hadden. Iedereen was erg behulpzaam en top geregeld. BBQ was lekker en de bediening en service top.

11 luglio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più