Wij hebben met het gezin de Boat Escape gedaan. Was erg leuk! Ontvangst was zeer gastvrij, duidelijk, goede uitleg gekregen wat de bedoeling was. Op sommige momenten hulp gekregen als we ergens... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het was een slechte escape room, weinig details en bijna alleen maar puzzels met cijfers, waardoor je vooral bezig was uit te zoeken welke cijfers voor welk cijferslot moesten werken. Het verhaal v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel flexibel omgegaan met het verzetten van een airsoft deelname! En daarna een topdag (3 uurtjes) meegemaakt in Harderwijk (Strand Horst te Ermelo). Aanrader
L'azienda ha risposto
Van een vriendenuitje tot een op maat gemaakte bedrijfsuitje. Met keuze uit tientallen activiteiten en overheerlijke horeca ben je aan het juiste adres!
Palmbosweg 8, 3853 LB, Ermelo, Paesi Bassi
Ha risposto al 38% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Kinderfeestje met 11 jarige, super leuk gehad!

Risposta di Fundustry Adventures - Harderwijk
Geweldig! We gingen met z'n vieren paintballen in Harderwijk. Wat een aardige mensen en een leuke locatie zeg!
Genoten

Risposta di Fundustry Adventures - Harderwijk
Gewoon een top ervaring. We moesten even in komen in het spel van La Casa de Papel maar we werden goed op weg geholpen. BBQ was lekker en we hadden mooi uitzicht met zonsondergang.
Jammer dat onze groep toch kleiner uitviel dan verwacht maar de pret was er niet minder om.
Ik zie jullie 6 april weer :)

Risposta di Fundustry Adventures - Harderwijk
Het verhaal vooraf was heel leuk, maar het kwam slecht naar voren in de kamer zelf.

Boat Escape,
We hebben met 2 personen de Boat Ecape gedaan. De uitleg en de begeleiding was uitstekend. Helaas hebben we het niet gehaald

Risposta di Fundustry Adventures - Harderwijk
We zijn met onze voetbal club bij de paintbal geweest. alles was goed geregeld.

Risposta di Fundustry Adventures - Harderwijk
We hebben een hele leuke dag gehad, we werden super goed in begeleid en de spellen zitten goed in elkaar.

Risposta di Fundustry Adventures - Harderwijk
We hebben met een groep jongeren uit een jeugdzorginstelling een prachtige middag gehad. Goede begeleiding. Duidelijk uitleg. Heerlijke tijd gehad.

Risposta di Fundustry Adventures - Harderwijk
De workshop Zilver was erg leuk! Goed georganiseerd. Ze stonden open voor eigen creativiteit.
Erg leuke ochtend gehad!

Risposta di Fundustry Adventures - Harderwijk
Top locatie personeel en arena's voor paintball

Risposta di Fundustry Adventures - Harderwijk
Met een groep vrienden paintballen in Harderwijk. Duidelijke uitleg en gezellige tijd gehad met de groep en het personeel.
Super service.

Risposta di Fundustry Adventures - Harderwijk
We werden telefonisch snel en goed geholpen. Vriendelijk en service gericht personeel. Fijne sfeer! Ook leuk om een keer in de zomer te bezoeken.

Risposta di Fundustry Adventures - Harderwijk
Met vier personen de boat escape gedaan. De uitleg was duidelijk.
Helaas hebben we het niet gehaald.
Maar een leuke ervaring. Vriendelijk personeel!

Risposta di Fundustry Adventures - Harderwijk
Geweldige middag met een groep vrienden onder begeleiding van instructeur Lex.
Mooie locatie, leuke variatie van parcours en een goede begeleiding.
Eén echte aanrader

Risposta di Fundustry Adventures - Harderwijk
Samen met mijn vriendin hebben we de workshop 'zilveren ring maken' gedaan. Wat een leuke middag. Robin ging het stap voor stap uitleggen en was heel behulpzaam. Het was gezellig, alles lag van tevoren klaar en we konden een mooi aandenken mee naar huis nemen. Een super leuke activiteit, leuk om cadeau te krijgen of te geven.

Risposta di Fundustry Adventures - Harderwijk
Wij hebben met het gezin de Boat Escape gedaan. Was erg leuk!
Op sommige momenten hulp gekregen als we ergens niet uitkwamen.
1 onderdeel in de Escape vonden wij erg ingewikkeld en te lang moeten duren, daardoor niet gehaald.
Medewerker stond open voor Feedback, heeft alles naderhand uitgelegd.
Erg tevreden verder met ons uitje!

Risposta di Fundustry Adventures - Harderwijk
De Escaperoom was onvoldoende samenhangend en erg eenzijdig, de puzzels waren nagenoeg onvindbaar omdat we niet wisten waar we naar moesten zoeken. De hints onduidelijk.

Risposta di Fundustry Adventures - Harderwijk
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.