Onze instructeur zei dat we meerdere game modes konden spelen ma dat was niet zo.
L'azienda ha risposto
Wij hebben ons echt helemaal rot gelachen. Super leuke ervaring! Heel mooi in elkaar gestoken! Ook de interactie met het personeel was super tof, en eigenlijk maakte dat de ervaring nog leuker!... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gisterenavond wezen paintballen, super leuk! Ik ben even de namen kwijt maar de dame en heer die ons gister hebben geholpen en uitleg gegeven hebben heel lief en behulpzaam. Dus locatie en personee... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Van een vriendenuitje tot een op maat gemaakte bedrijfsuitje. Met keuze uit tientallen activiteiten en overheerlijke horeca ben je aan het juiste adres!
Industrieweg 8, 2330, Merksplas, Belgio
Ha risposto al 38% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
Wij hebben ons echt helemaal rot gelachen.
Super leuke ervaring! Heel mooi in elkaar gestoken!
Zeker een aanrader!
De muffins waren ook nog lekker warm en super lekker!!
Bedankt!!!!

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
Wij deden een escape room. We hebben een enorm leuke tijd gehad! Onze tipgever bracht ook echt extra sfeer. Zeer leuk in elkaar gestoken en ook zeer aangename mensen. Wij komen zeker terug voor de 2e kamer!

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
Super vriendelijke mensen! Moeilijke puzzels maar wel haalbaar

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
I loved the way they had time to explain every detail to us. It was just a wonderful experience. I just can’t wait to go again

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
Wij volgden de workshop wellness, fijne ervaring! Leuke uitleg en mooie zeepjes, scrub en reuk gemaakt!

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
Fijne activiteit! Een ideaal moment om creatief bezig te zijn en je te laten onderdompelen in de wereld van geuren!

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
Het was voor ons de eerste keer, een cadeau voor onze dochter haar 16e verjaardag.
Met een bende 16-jarigen gaan paintballen. Voor een deel de eerste keer, voor een deel de 2e keer.
Alles werd duidelijk uitgelegd en begeleid.
De dames vonden het vooral tof dat spel werd opgebouwd en dat ze niet van het veld moesten als ze geraakt waren. Even terug naar je kamp en dan weer starten.
Het was geslaagd!

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
Wij moeten een kwartier op voorhand daar zijn, om daar u aan te melden en 45 minuten te staan wachten zonder enige woord uitleg waarom we wachten. Hierna mogen we eindelijk onze overal gaan aandoen en moeten we weer 15 minuten wachten omdat er nog andere groepen bij komen. Uiteindelijk beginnen we een potje paintball, onze groep wordt verdeeld onder twee andere groepen. Zeer leuk.... Het paintball terrein is niet het grootste, maar we spelen erop met bijna 30 man.
Vervolgens spelen we bijna 30 tot 40 minuten het zelfde spelletje tot dat ik binnen ben gegaan en gezegd dat het echt te lang duurde. Toen is er iemand van jullie het terrein opgekomen en gezegd dat het stopt.
Er is gewoon weg geen leiding, geen organisatie, en dan ook nog is onvriendelijk. Gewoonweg slecht was dit.

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
Met de collega's geweest. Super leuke ervaring. Goede begeleiding. Keuze uit verschillende spelvormen. Zeker een aanrader.

Leuk terrein
Goede begeleiding
Prijs-kwaliteitverhouding dik in orde

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
Escape room: the classroom. Leuke ervaring, goede host (Femke) en leuke geluid en licht effecten. Het was een leuke namiddag.

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
Rustig, goede tips en toffe escape room en vriendelijk onthaal

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
We zijn met ons bedrijf EBR komen paintballen het was een leuke ervaring alles was goed geregeld en uitgelegd door de crew super bedankt we hebben, ons goed geamuseerd tot de volgende.

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
Thomas was een zeer goede begeleider maar was vooral zonde van de andere groep wilde niet luisteren en ze speelde vals met een spel we moesten ze meerdere keren raken voor ze terug naar kamp gingen

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
Thomas is een goede begeleider en legt alles perfect uit .

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
Thomas is goede begeleider alles netjes uitgelegd

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
Met onze kleindochter hebben we in Merksplas de workshop gevolgd. Er geraken was niet zo simpel, op nr 8 is geen inrit. Een pijltje bij nr 10 had handig geweest. Plezante activiteit, gegeven door een enthousiaste, vriendelijke jonge vrouw(met een moeilijke naam :-)). Fijne voormiddag gehad en doordrongen van geurtjes naar huis terug gekeerd.
's Avonds van kleindochter juich-sms gehad dat ze na de scrub terug een babyhuidje had! :-)

Risposta di Fundustry Adventures - Antwerpen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.